Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar radikal bir kararla saçlarımı değiştirmeyi düşnüyorum beni gören gördü zatennn krape balyaj istiyorum ama şeritler halinde evmiyorum yada ip gibi olan doğal dipten koyu uça doğru rengi aşama şama çaılan krapeli balyaj örneklere bakınn hanımlarr numaralandırdım beğendiklerinizi numarayla söyleyinn emi

1- Eki Görüntüle 367896

2- Eki Görüntüle 367904

3- Eki Görüntüle 367906

4- Eki Görüntüle 367907

5- Eki Görüntüle 367900

2 ve 4 numarayı beğendim çok doğal olmuş
bende dün saçlarımı boyadım evde kahverengi haftasonu yemek için beyazlarım çok mecburen boyatıyorum

günaydın arkadaşlarr

sinirlerim çok bozuk saçma sapan bir kadına çattık hiç sormayın dün anneme gittim temizliğe bir kadın gelecekti bende ufak tefek işleri ben yapayım diye gittim kadının yapmadığı kalmadı yaa iki sefer elektirikleri patlattı mutfağın mermerini düşürdü kırdı allahım yaaa tavanı silmeye kalkmış tavan silinirmi hiç tavan çok kötü oldu bu böyle duramaz dedim gittim tavan boyası aldım tavanı boyadım kollarım tutulmuş sonra abla bezii yıka abla snadalye getir abla su ver abla abla abla çıldıracaktım halıları yıkamaya gönderdim kapı silmedi duvar silmedi halı silmedi annemin ev 100 metre kare bi ev zaten tüm kadın sadece canım ve yerleri sildi tüm işide ben yaptım bide merdivenden düştüm üstüne şimdi sürünüyorum resmen yaa

hay allahım geçmiş olsun canım
her zaman derim her işi erbabı yapıcak diye madem sen ev işlerine gidiyosun o zaman işini hakkıyla yapıcaksın ben senden çok yorulursam ne anlamı kaldıkı
bu kadarına geçmiş olsun canım bi tarafınıda kırabilirdin allah korusun

günaydin kizlar, bugün çok ne$eli bir halde uyandim tartilacaktim, emeklerimin kar$iligina bakacaktim, kendime söz vermi$tim bu hafta 1 kilo bu ay ise 3 kilo verecektim!

ama ne oldu herzamanki gibi oldu!! pazartesinden beri 900gr almi$im :43::43::14::14::14:

ya kizlar niye böyle oluyorki? 2 arkada$la diyet karari aldik, biri bizden 2 hafta önce ba$ladi birkaç gün sonra 1 ay olacak ve $imdiden 6 kilo verdi!! digeri ise cumartesi günü iki hafta olacak, o 3 kilo verdi!!!
ben ise kaç kilo verdin diye sorunca tartilmadim diyorum :14::14:
ya kendini niye bakasılya kıyaslıyorsun bak benle civcivimi aramızda 1-2 vardı o aldı başını gitti ben kaldım böylee yani herkezin metobzlizması farklı çalışırr cnm ama senin bir sorunun var galiba dikkat edip kg aldıığna göree bence biran önce gitt bi iç hastalıkları uzmanınaa

sağol şekerim ben de iyiyimm :16:

ben kızıl saçın hastasıyım da boyatmama karşı çıkıyor ailem. seneye ikna edip yapmayı düşünüyorum
benim şuan saçım çikolata kızıl
selamlar ben geldim nasılsınız bayanlar

geçmiş olsun tatlım bugüne iyileşmiştir inş.

sanada çook geçmiş olsun feslegen

canım yagsız fırında yaparsan zararı olmaz bence ama folyonun içine yağlı kagıt sarmayı unutma şekerim
çünkü alüminyum ısıyla birlikte kansorojen etki yapıyormuş ve çok zararlı oluyormuş sağlığa
a.s biz iyyiz sen nasılsın şekerimmm bak sağ ol bu yararlı bilgin içinnn
merhabalar arkadaşlar
bugün sigarasız 3 ncü günüm bu sefer kurtulcam bu illetten :46::46::46::46::46::46:
harikaaaaaaaaaaaaaa helal sana ercem defvam et kendin için değil evlatların içinn
ben saçimla ugra$mayi sevmiuorum ya $imdi boyatsam kökleri çikinca boyatmayla falan ugra$amam

arkada$larimin çogu saç rengimiu çok begeniyor, bazilarida sariya boyat diyor :37: ama asla ( büyük konu$mayim yinede) sariya boyatmam :)
daha erken zatennnnn benim beyazlar çıkııyorrrrr yinede yılda 2 kere boyatırımm
bende kızılı cok sevıyorum cok kezde boyamısımdır en son suan sacımda olan ıse kumral bakırrr

tebrikler ercemmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:
aaa sana kızıl çok güzel dururrr resimde net belli değill ama
2 ve 4 numarayı beğendim çok doğal olmuş
bende dün saçlarımı boyadım evde kahverengi haftasonu yemek için beyazlarım çok mecburen boyatıyorum

ya işte bende doğal olsun istedim kiminin göüyorum böyle inceik çizgi gib kimnin kalın şeritle halinde hele siyahın arasında sarı çizgileri görünce sinir oluyorum ama bunlar doğal zaten krapeli bana dipten açık renk yKIŞMIYOR AYNI RESİMDEKİLER GİB DİPTEN AŞAYA ÇILCAK RENHİ

teşekkürler canım :21::21::21::21:
bende kızıl hastasıydım bi zamanlar ama kullanmasıda zor hemen dipler çıkıyo heleki beyazın varsa beter bi görüntü oluyo :1::1::1::1:

aynen canım beyazım yok ama cabuk akıyor sıyah sıyah cıkıyor dıpler bırde kızl aktımmı tum parlaklıgı falan gıdıyor sıksık yenılemek ıstıyor ugrastıyor bayagı

ya kendini niye bakasılya kıyaslıyorsun bak benle civcivimi aramızda 1-2 vardı o aldı başını gitti ben kaldım böylee yani herkezin metobzlizması farklı çalışırr cnm ama senin bir sorunun var galiba dikkat edip kg aldıığna göree bence biran önce gitt bi iç hastalıkları uzmanınaa

harikaaaaaaaaaaaaaa helal sana ercem defvam et kendin için değil evlatların içinn

ya işte bende doğal olsun istedim kiminin göüyorum böyle inceik çizgi gib kimnin kalın şeritle halinde hele siyahın arasında sarı çizgileri görünce sinir oluyorum ama bunlar doğal zaten krapeli bana dipten açık renk yKIŞMIYOR AYNI RESİMDEKİLER GİB DİPTEN AŞAYA ÇILCAK RENHİ

aynen canım boyayalı 2 ay falan oldu aktı bayagı yarı yerden sonra var kızıl:1::1: yenılemek ıstıyor ama aksın dıye beklıyorum yazın altın kahve yapıcam kızlın ustunden boyarsam ucalrı turumcumsu olmasın dıye beklıyorum:52::52:

tebrikler canım inş. bu gayretle kurtulursun hastalığın nasıl oldu düzeldinmi?

saol canım defalarca denedim bu illetten kurtulmayı ama ikinci gün ağlayarak içmeye devam ettim ama bu sefer hayır yenilmicem çok zormuş ama başarcam inş sizlerin desteğiyle olcak bu sefer
hastalığım fena sayılmaz bugün kaldırdım yatağımı evimi silcem süpürcem iğneler iyi geldi çok şükür

kız duygu allah mı söletti benim bir tane kızım var evlatların için yazmışsın ya inşallaaaahhh yarabbim :emir_bebek::emir_bebek:

off ne bileyim ya onlar bende 15 kilo fazlaydilar bende saniyorumki onlarin yarisi kadar veririm ama nerde off

gidecegim canim hatta in$allah bu hafta cuma günü i$im çikmazsa her yil oldugu gibi tiroidimi kontrol etircem, bu güne kadar hep kaçamak yaptim diye vermedim aldim diyorum ama yok bu sefer o kadar dikkat ediyorumki yemin ederim

bu arada az önce 10 dk ko$u bandimda ko$tum ter içinde kaldim yaa

duygummm senin dinledigin $arkiya bak benim dinledigime bak üstelik spor yaparken bile dinledimm :1::1:

o deniz gözlerinden alamam gözlerimi
gider eski zamana aglarim yana yana
gitme kal be yanimda
$urada ba$ ucumda
sana kurban olurum
ELVEDA DEME BANAA

ben seni el üstünde
hatta ba$ üstünde
ta$irim merak etmeeee
ELVEDA DEME BANAAA

:17::17::17::17::17::17::17::17:

saol canım defalarca denedim bu illetten kurtulmayı ama ikinci gün ağlayarak içmeye devam ettim ama bu sefer hayır yenilmicem çok zormuş ama başarcam inş sizlerin desteğiyle olcak bu sefer
hastalığım fena sayılmaz bugün kaldırdım yatağımı evimi silcem süpürcem iğneler iyi geldi çok şükür

Allah kolaylık versin hiç içmeyen anlamaz derler
bende anlayamam ama ne kadar zor olursa olsun imkansız değil biz varız canım destekçin
ooooo maşallah hadi kolay gelsin

Back
X