Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlarrr bebişler ben geldimmm.......

çok özlettim demii ama geldimm hepiciğinizi çok özledim...

ay nerden başlasam az biraz hızlı hızlı okudum....

fesleğenim takıldı aklıma:

1.si kaşıntısı varmış ağer bir hastalığı yoksa ürtiker olabilir(halkarasında kurdeşen denir) sebebi çok zor bulunuyor ama üzüntü,stress,irkilme ,iğrenme,üzüntü ani korkudan olabilir sakın kortizonlu iğne veririlerse kullanmasın acayip kilo aldırıyor...
2.si topiğimiz kıymetlisi bir can arkadaşımız sigarayı bırakıyor diye sevinirken fesliminde içtiğini öğrendimm.dünyam yıkıldı...
acep yanlışmı okudum değill...

ayyy kestane kebap acele cevappp...

kontesim bal boncuğum sölediklerin taa içime işledi nası mutlu oldum anlatamam saol canım
buradaki bütün arkadaşlarım hepinize çook çook teşekkür ederim bana verdiğiniz destek çook iyi geldi bana
hepinizi seviyorum

parfümlerden konuşulmuş bende avonun tomorrovunu kullanıyorum bana çok yakışıyo eşim kokusuna bayılıyo hatta bazıları adını soruyo ama sölemiyorum tabee
parfüme çok para vermek işime gelmiyo biraz cimriyim o konularda :27::27::27::27::27:
bende bu aralar yaz için değişik bişeyler kullanmayı düşünüyorum hatta buradan parfüm topiklerinden isimlerini aldım beğenirsem bide paraya kıyabilirsem alırım
belki eşime aldırırım sigara bırakma hediyesi
şu an konyada iş gezisinde gelince kutlama yapıcaz bide hediye alıcam sana dedi gelmesini dört gözle bekliyorum:12::12::12::12:

Canımm benimm 212 sexy ve chanell orjinall
amaa diğer alacağımm parfümlerii dp den alacağımm
hatta fantaziyii dpden almıştımmm harika kalıcıydıı
şimdii dp yorumlarınıı okuyorumm hangisii daha kalıcıı ayada gerçeğine uygunn diyee
çünküü elimde çok fazla parfüm olsunn istiyorumm artıkk
50cc lik 13 tl mişş
artıkk bende öyle çok para verememm parfümeee

günün konusuna cevap veriim bende
genelde pop rock yabancı müzikler severim arada arabesk takılırım ruh durumuma göre
zara mustafa ceceli sıla acaip severim
orhan gencebay şarkıları severim serdar ortaç severim
amann herkesi seviyorum işte :1::1::1::1:

Canımm benimm 212 sexy ve chanell orjinall
amaa diğer alacağımm parfümlerii dp den alacağımm
hatta fantaziyii dpden almıştımmm harika kalıcıydıı
şimdii dp yorumlarınıı okuyorumm hangisii daha kalıcıı ayada gerçeğine uygunn diyee
çünküü elimde çok fazla parfüm olsunn istiyorumm artıkk
50cc lik 13 tl mişş
artıkk bende öyle çok para verememm parfümeee

bi kaç orjinal parfüm adı aldım onları bi deniyim beğenirsem alıcam
banada bi zahmet bi kaç tane parfüm ismi yazarmısın
sabah kızlar konuşuyodu bihterin parfümüymüş pek methettiler onun orjinaline bi bakıcam beğenirsem kıyarım paraya:12::12::12::12:

:nazar::nazar::nazar: Allah sevginizi daim etsin.bizim bi sarkimiz bile yok:41::30:
simdi aklima geldi acip dinleyeyim bari
zekai tunca gulu susuz seni asksiz birakmam

bizimde eşimle orhan gencebaydan ayşem
bazen aynı anda farklı yerlerde bu şarkıyı dinler sonrada birbirimizi ararız telefonlarımız meşgul çalar sonra tekrar ararız ulaşınca anlarız ki aynı şarkı aynı anda birbirimizi ararız
ooof yaa yine gidecek şantiyeye bak aklıma geldi yine :43::43::43::43::43:

haftanin konusuna gelince benlik bi konu:9:tam bir parfùm manyagiyim:12::12:
jil sander sun,hypnotic,chanel coco,bihterin parfümü (adi cok uzun hatirlayamadim):9:gucci flora,ruch,wekent,avonun tereselli vesoft mask bunlar cok sik kullandiklarim:12:

ağır kokulardan hoşalanıyorsunnn değilmii canıımm

bugün doktora kontrole gittim
bronşitim iyiye gidiyo ciğerlerimde toparlanmaya başlamış çok şükür
doktorla biraz muhabbet ettik aile hekimi sırada kimse yoktu
sigarayı bıraktığımı anlattım bana b12 vitamin verdi ağzımda sigarayı bırakmayla alakalı aft lar çıktı onun için de ilaç yazdı
b12 bana kilo yaparmı arkadaşlar
topikleri okudum kimisi kilo yapar demiş kimisi yapmaz demiş bünyeyle alakalı galiba
ama folik asit bana kilo yaptı ee bende biraz abartmıştım tabi yemeği

bugün doktora kontrole gittim
bronşitim iyiye gidiyo ciğerlerimde toparlanmaya başlamış çok şükür
doktorla biraz muhabbet ettik aile hekimi sırada kimse yoktu
sigarayı bıraktığımı anlattım bana b12 vitamin verdi ağzımda sigarayı bırakmayla alakalı aft lar çıktı onun için de ilaç yazdı
b12 bana kilo yaparmı arkadaşlar
topikleri okudum kimisi kilo yapar demiş kimisi yapmaz demiş bünyeyle alakalı galiba
ama folik asit bana kilo yaptı ee bende biraz abartmıştım tabi yemeği
hic bir vitamin kendi basina kilo yapmaz canim-sadececocuk vitamin komplekslerinde ozellikle biotin olmasi iyidir.istahi encok o acar.cok faydasini gorursun ic mutlaka

kontesim bal boncuğum sölediklerin taa içime işledi nası mutlu oldum anlatamam saol canım
buradaki bütün arkadaşlarım hepinize çook çook teşekkür ederim bana verdiğiniz destek çook iyi geldi bana
hepinizi seviyorum

canımm yeterki sen kurtull... valla bunu canı gönülden istiyorumm...inşallah darısı fesleğenimin başınaa ama siz annesiniz..
kıyamamm size rabbim sağlıklı sıhatli ömürler versin..

kızlarrr kestane kebap acele cevapp

şimdi teyzem aradı kuzenim var benle yaşıt hassas bir bünyesi var...2 senedir nedeni bulunamayan alerjisi ve kaşıntısı var kaşıyor cılk yara oluyor...hatta saçkıran bile oldu allahım doktor doktor incele incele en son diş dolgularından olmuşşş,,,
hani hepimizde vardır metal dolgu diş dolgusu...

normalin üstünde insan vücuduna civa salgılıyormuş bu dolgularr...civa: zehirrr

ay bendede var metal dolgu 5 tane teyzem git hemen söktür diye baskı yaptı...kararsızım kuzenimm söktürmeye başlamış
bilgisi olanm varmı aranızda...

canımm eklerim sorun değil ama gerçekten emek veriyorum kimseyi sık boğazda etmiyorum tek istediğim p.tesiler kg bildirimi olsunn bir sorun olur söylenir o ayrı mesele zsa arkadaşımız bana dün dediki salı sabahı yanı bugün sabah için bildirim yapabilirmiyim dedi ha bu arakdaş en eskilerden istese birşey demez salı sabahı bildirim yapar ama nezaketen söylüyor böyle ince düşünen insanlara hayranım tekrar diyorum eğer istiyorsan seni eklerim sorun değil

çok teşekkür ederim dedim ya emeğine çok büyük saygım var yönetici sensin haftaya sil baştan eklersen bundan sonraki zamanda layık olmak için elimden geleni yaparım emeğine sağlık ama yok ekleyemem dersen o zaman da boynum kıldan ince :104: sana karşı burda herkes herkesin derdine ortak oluyor güzel bir sohbet var o yüzden çooook mutluyum

şimdi teyzem aradı kuzenim var benle yaşıt hassas bir bünyesi var...2 senedir nedeni bulunamayan alerjisi ve kaşıntısı var kaşıyor cılk yara oluyor...hatta saçkıran bile oldu allahım doktor doktor incele incele en son diş dolgularından olmuşşş,,,

ay bendede var metal dolgu 5 tane teyzem git hemen söktür diye baskı yaptı...kararsızım kuzenimm söktürmeye başlamış
benim var hemde taze bilgi:9:gecen ay okudum sanirim:evet uzun donemde ciddi sakincalari oldugu ortaya cikmaya baslamis ama benim okudugumda civaya ozel vurgu yoktu.boyle bir durum olsa bastan izin verilmez cunki civa onemsenmeyecek bisey degil.gerci burdaki doktoruma sormadim diger dislerin derdinden.ingiltere kokenli ortodontist herhalde en dogrusunu bilir-haftaya esim gidecek bilgi aldiririm

evet canım içiyorum maalesef :(:( işin garibi bırakma konusundada hiç bir eğilimim yok

müziğe gelince ben eskiciyim biraz öyle yeni pop şarkıları falan sevmem daha doğrusu anlamıyorum yaa bu nasıl bir şarkıdır yok yattım kalktım işe gittim :):) sevişmeden uyumayalım tuttu fırlattı kalbimi bilmem ne :1::1: yabancı müzik bir iki parça dinlerim oda türkçesini çok iyi bildiğim parçaları

ben türkü dinlerim uzun hava dinlerim ilahi dinlerim eski pop şarkıları dinlerim volkan konak dinlerim sezen aksu ve zerrin özer dinlerim arabeskde sevdiğim bir iki parça vardır
gülay zara vs vs az çok anlaşılmıştır herhalde müzik zevkim:):)
ya bende çok yönlü şarkı severim ama sılaaaaaaaaaaa çok ayrıııııııı ama ruh halime göree benzemez kimse sanaaaaaaaaaaaa ya bayılırım müzeyyen saner onur akın geceyi sana yazdım leman san elini son defa yanağıma koy istemiyorsan giderim giderimm, ve tabiki kazım koyuncu tüm şarkısını bilirim söylerimm özellikle cerrahpaşalıyı çok severim feslim inşallah sende sigarayı bırakırsınn
az önce karşı komşumu görsdüm 3 aydır sigra içmiyormuş sağlığı için bırakmış biraz kg aldım diyor olsun dedim bırkmak önemlii inşallah sende bırakırsın ercem gibi

bayan -erkek?yas kac?nereli?ben hazirlayayim mi menunu?cok severim menu yapip hazirlamayi:46:

evet evet rafet el roman hep ayni tarz ama cok begeniyorum onuda

ilahiden cok ezgiler dinlerim.birde RAHMETLI KAZIM KOYUNCU uff hep aglayasim gelir onu hatirlayinca

ahaaaaaaaa gelen kuzen öğle oturmasına gelcek 25 yaşıda 5 yaşıda oğluyla gelcek :))) döktür bakem zsamm

evet ben yokken herkes yine gelip gitmiş mazallah....

müzik zevkleriniz güzel kızlar...

bende müzik zevki diye bişey yok tabiiki (zevksizmiyim neyim)

sezen,candan,nazan,ajda bu hatunları severim vede dinlerim

folk müzik severim,,,dünyanın çeşitli yörelerine ait ezgileri merakla dinlerim...

özel müzük zevklerime gelince:)))

vede: size 2 önemli bilgi belki bilmeyenler vardır,,,

2009 yılında türkçe olimpiyatlarında 1.olan türkü döngel birtanemmm,ve turnaların yazarı çorumlu Aşık Gülabi'dir...

sonra:eşim ve benim çok sevdiğimiz Mihriban türküsü var:sarı saçlarına deli gönlümü bağlamışım çözülmüyor mihriban....ve türkünün devamı olan Unutursun mihribanımm...türküsü vardır bunların yazarıda Abdurrahim Karakoçtur...ve mihribanın gerçek hikayesini okumanızı tavsiye ediyorum...
aaaaaaaaaaa kontesimm en sevdiğin şrkı hani ajdardıı - nane nane şarkısıydı birde şahdamarımsınn dıı niye gizliyonn
bi kaç orjinal parfüm adı aldım onları bi deniyim beğenirsem alıcam
banada bi zahmet bi kaç tane parfüm ismi yazarmısın
sabah kızlar konuşuyodu bihterin parfümüymüş pek methettiler onun orjinaline bi bakıcam beğenirsem kıyarım paraya:12::12::12::12:
Givenchy Absolutely irresistible mükemmel
çok teşekkür ederim dedim ya emeğine çok büyük saygım var yönetici sensin haftaya sil baştan eklersen bundan sonraki zamanda layık olmak için elimden geleni yaparım emeğine sağlık ama yok ekleyemem dersen o zaman da boynum kıldan ince :104: sana karşı burda herkes herkesin derdine ortak oluyor güzel bir sohbet var o yüzden çooook mutluyum

cnm tabi eklerim haftayaa senii tekrarr

Son düzenleme:
evet ben yokken herkes yine gelip gitmiş mazallah....

müzik zevkleriniz güzel kızlar...

bende müzik zevki diye bişey yok tabiiki (zevksizmiyim neyim)

sezen,candan,nazan,ajda bu hatunları severim vede dinlerim

folk müzik severim,,,dünyanın çeşitli yörelerine ait ezgileri merakla dinlerim...

özel müzük zevklerime gelince:)))

vede: size 2 önemli bilgi belki bilmeyenler vardır,,,

2009 yılında türkçe olimpiyatlarında 1.olan türkü döngel birtanemmm,ve turnaların yazarı çorumlu Aşık Gülabi'dir...

sonra:eşim ve benim çok sevdiğimiz Mihriban türküsü var:sarı saçlarına deli gönlümü bağlamışım çözülmüyor mihriban....ve türkünün devamı olan Unutursun mihribanımm...türküsü vardır bunların yazarıda Abdurrahim Karakoçtur...ve mihribanın gerçek hikayesini okumanızı tavsiye ediyorum...

ayy ben onlari unuttum oysa o kadar severimki, mihriban annemin türküsü :)

Unutmak kolay mi deme
Unutursun Mihribanim
Oglun kizin olsun hele
Unutursun Mihribanim

bayılırım bu türküye :)

döngeli ve turnalarıda çok severim ben kesinlikle türkü aşığıyım

bende severim turnalari :)

ama şu bir gerçektirki en güzel ezgiler bizim özümüzü yansıtan türk Halk müziğidir...

türkü dinlerken özümüz ve hücrelerimizle dinliyoruz...gerisi laylay lom...

bide bizim ülkemizde hoş görüsüzlük,ve sonradan görmelik tavan yapmıştı bir dönemler...

biz ünversitedeyken: türkü dinleyenlere köylü tezek kokulu derlerdi alay geçerlerdi,,,

oysa biz, ısrarla dinlerdikk sizin gibi ne olduğunu bilmediğimiz boş şeyler dinlemeyiz diye diretirdik...

allahım o günleri hatırladımm

vede Ajda Pekkanın bir itirafını: biz eskiden gizli gizli çok arabesk dinledik dedi bir röportajında,çünkü arabesk onların camiada kalitesiz seviyesiz müzikti....

oysa müzik her haliyle güzeldir herkesin duygularını anlatma biçimide farklıdır...

hmmm ne kadar ilginçmi$ eskiden
bu arada ben a$ik veyselinde türkülerini çok severim

nazar degdi leyyam sana...Telafi etmelisin zaten sabahları nutella yiyorsun birde bu çukulata fazla olmuş neyse...yapılcak bişey yok spor yap aksam ekmek yeme kendını böyle frenle...

canim nutellayi dün sabah yemi$tim yemin etmi$tim iki hafta yemicem diye ve yemedim bu yüzden dün yedim ama tekrar yemin ettim :)))

evet çok doğrubir laf şimdi aşklar aşk değil hepsi pazara kadar... türküler şarkılar duygularda ona göre....

ahh ahhh benimki gerçek a$k yaa, kim 9 yil beklerki tanimadigi ve hiç konu$madigi birini :17:

ahhh güzel aşklar...temiz duygular şimdi yokmu oldular...

yok olmadilar, kar$inda duruyor biri :17::17::17:

aaaa ilk defa duydum, ya ben çocukken vardi ama sonra o di$im dü$ünce dahada civa dolgu yapilmadi diye biliyorum ama bir di$imde siyah dolgu var acaba civamidirki?
bu arada annem yeni evliyken dü$ük yapmi$ heryerini incelemi$ler ve di$lerinden kaynaklaniyor demi$ler! ve di$lerin çogunu yapmi$lar

ercem agir koku seviyorsan bihterin parfümünü tavsiye edebilirim,ama benim bugüne kadar vazgecemedigim tenime cok yakisan ve esiminde begendigi parfümüm hypnotic poison tek kelimeyle mükemmel bir parfüm orjinal alacaksan bunu almani tavsiye ederim,bir iki gün kaliyo tenimde dus yapmassam eger:12:

iyi akşamlar güzellikler bakıyorumda bahar gelince herkes neşelenmiş şarkılar türküler muhabbetimiz bozulmasın inşallah
bende bahsedeyim bari müzik zevkimden ben genelde özgün müzik severim mesela onur akın cevdet bağca bazende pop dinlerim ajda pekkan bayılırım mesela benden bu kadar
bu günkü menüme gelince
sabah
bir dilim kepek ekmeği 6 zeytin 3 bardak şekersiz çay
ara 4 tane mercimek köftesi birtane havuç
öğle yarım porsiyon domates soslu makarna az yağlı tabiki
ara 6 tane badem 15 kadr kuru üzüm
akşam büyük çorba kasesi tarhana çorbası
yarım dilim ekmekle yoğurtlu ıspanak
ıspanağı biraz fazla kaçırmış olabilirim:17::17:

Back
X