Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim kizlar,gamzecigim ne güzel ayni gün dogmusuz,seninde dogum günün kutlu olsun canim ,nice saglikli uzun ömürler:71:
tesekkur ederim canım senınde dogum gunun kutlu olsun yenı yasın sana guzellıkler gtır:16::16:sın
daha yeni görüyorummmmmmmmmmmmmmmm gamzemmmmmmmmm dün müsafir vardıı kkye bakmadımmmmmmm iyiki doğdunnnnnn gamzem iyiki varsın gamzemmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki tanımışım seni gamzemmmmmmmmmmmmmmm sağlıklı hayırlı uzun ömürşer dilerim ailenle sevvdiklerinlee hediyemmmm :71: :16: :16: :16:
tesekkur ederim tatalım bende ıyıkı senı tanıdım ıyıkı arkadas oldukkkk coookkk opuyorum senııı:9::9:
bunalıma girdimmmm bundn sonra yiyip çok afadersiniz gidip çıkarmayı düşünüyorummm:5:
gereklı acıklamayı grupota yaptımmm:47::47:
kızlar acil fikir görümceme evlencek ya dün laf arasdında ne eksik kaldı diye sordum teflan tenxcere takımı birde müsafirliki çin çatal kaşık bıçak takımı dedi marka tavsiye edermisinizzz
canım benım teflonum eternıtı marka nasıl yazılıyor bılmıyorum yanlıs yazdım galıba set almaıstımıstersen baharatlık falan da porselen olarak catal bıcagımda karaca memnumum takımımdanda ama bence artık teflonun saglıga zaraları acıklandı kullanımıda zorr simdi moda seramık tabanlı setlet ve bır pılav oluyor cok lezzetlı aynı teflon gıbı dusun sıfır yagsız pısırme yapabılıyorsun ama teflon gıbı zaralı değil kullanımıda zor değil seramık yuzey tavsıye ederim yenı cıktıgı ıcın bıraz tuzlu olabilir ama teflona bosa para vermektense seramık daha mantıklı bende alıcam kendıme

tesekkur ederim canım senınde dogum gunun kutlu olsun yenı yasın sana guzellıkler gtır:16::16:sın

tesekkur ederim tatalım bende ıyıkı senı tanıdım ıyıkı arkadas oldukkkk coookkk opuyorum senııı:9::9:

gereklı acıklamayı grupota yaptımmm:47::47:

canım benım teflonum eternıtı marka nasıl yazılıyor bılmıyorum yanlıs yazdım galıba set almaıstımıstersen baharatlık falan da porselen olarak catal bıcagımda karaca memnumum takımımdanda ama bence artık teflonun saglıga zaraları acıklandı kullanımıda zorr simdi moda seramık tabanlı setlet ve bır pılav oluyor cok lezzetlı aynı teflon gıbı dusun sıfır yagsız pısırme yapabılıyorsun ama teflon gıbı zaralı değil kullanımıda zor değil seramık yuzey tavsıye ederim yenı cıktıgı ıcın bıraz tuzlu olabilir ama teflona bosa para vermektense seramık daha mantıklı bende alıcam kendıme

aslında en sağlıklısı çelik ve camm...haa bide güveççç bi kurusu oluyo yeme yanında yatt...öğlen yaklaştı belli oluyo dimi...

herkse günaydın arkadaslar bugün 58.6 güne basladım 1 nisana kadar bakalım kaç olucam protein diyetine devam...................

selam kizlarr nasilsiniz geç h=girdim bugün ama 2 hafta çok yogunum ve yorgunum, dün günü 800 kaloriyle kapatmi$tim ama ders çali$irken çok aciktim ve bir avuç kuru meyve yedim yani 1000 kaloriye tamamladim
3 gündür çok dikkat ediyorum ve bugün tartiya yansidi ama sadece 100 gr olarak yaa üzülsemmi sevinmesemmi bilemedim :47:

duygucum hayirdir depresiyonami girdin? duymak istemiyoruz biz öyle cümlelerii :47::47::47:
bu arada menün güzeldi hiç abartmadan yemi$sin ben olsaydim en az 3 $eker pare ve 2 kalburabasti yerdim digerlerine dokunmazdim :56::56::56:

bu arada dün açliktan ölüyordum öglede ama yinede kantinden bisküvi falan almadim, bu yüzden bugün yemek miktarimi arttirdim kendime özle yemek yapiyorum artik öglen için

bir kase mantar
2 yemek ka$igi çig esmer pirinç (çokmu oldu kizlar?)
4 ince dilim kabak

bunlarla kendime yemek yaptim sadece su ve baharat ve tuz koydum suyunu çekene kadar pi$ti hepsi bir tabak oldu

sonra ütüne bir kutu diyet yogurt yedim

bu arada dün açliktan ölüyordum öglede ama yinede kantinden bisküvi falan almadim, bu yüzden bugün yemek miktarimi arttirdim kendime özle yemek yapiyorum artik öglen için

bir kase mantar
4 ince dilim kabak

bunlarla kendime yemek yaptim sadece su ve baharat ve tuz koydum suyunu çekene kadar pi$ti hepsi bir tabak oldu

cok değil canım normal helekı esmer pirinç olması daha guzell olmuss

merhaba kızlar.
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. bugün canım çok sıkkın. kendimi yemeye verdim. diyetisyenden de vazgeçtim gitmedim sabah.
diyetisyenler de bizlerden fazlasınıbilmiyorlarmış gibime geliyor. hepsinin hazırladığı menü fix. o yüzden kendime liste hazırlayacağım akşama.

off off yaza kadar kurtulmak lazım bu fazla kilolardan ama hiç umut yok açıkçası.

selam kizlarr nasilsiniz geç h=girdim bugün ama 2 hafta çok yogunum ve yorgunum, dün günü 800 kaloriyle kapatmi$tim ama ders çali$irken çok aciktim ve bir avuç kuru meyve yedim yani 1000 kaloriye tamamladim
3 gündür çok dikkat ediyorum ve bugün tartiya yansidi ama sadece 100 gr olarak yaa üzülsemmi sevinmesemmi bilemedim :47:

Duygucum hayirdir depresiyonami girdin? Duymak istemiyoruz biz öyle cümlelerii :47::47::47:
Bu arada menün güzeldi hiç abartmadan yemi$sin ben olsaydim en az 3 $eker pare ve 2 kalburabasti yerdim digerlerine dokunmazdim :56::56::56:
bu seferde ben bunalımdayım leyyammm yaaa

bir kase mantar
4 ince dilim kabak

bravo tatlımmm harikasınnn inş hep böyle devam eder
merhaba kızlar.
Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. Bugün canım çok sıkkın. Kendimi yemeye verdim. Diyetisyenden de vazgeçtim gitmedim sabah.
Diyetisyenler de bizlerden fazlasınıbilmiyorlarmış gibime geliyor. Hepsinin hazırladığı menü fix. O yüzden kendime liste hazırlayacağım akşama.

Off off yaza kadar kurtulmak lazım bu fazla kilolardan ama hiç umut yok açıkçası.

seninde benim gibi moral sıfır anlaşılann :50:

merhabalar
dunki menum(cok sukur)
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
Yesil cay
Domates+salatalik+zeytin
1kk beyaz peynir
Yine yufka kirigi kattim-birazda zeytinyagi
Ara:1 kivi
Ogle:ton balikli bol salata+2 kasik pilav
Ara:1badem 2 dilim elma
Aksam:3 kasik pilav+2 kasik ton balik(brokoli yiyecektim ama oglumun bitmeyen pilavi bana dustu)
Ara:3 uzum
Yatmadan sirkeli ilik su
Su :1.5lt
birsuru alinti yapmistim sarj bitti en acilinden DUYGUUUU KENDINE GEL OZUNE DON:9: Aksanm esim bana KILOMU ALDIN SEN DEDI:41::41:

iyi olmana sevindim cnm yaaa atıştırmalıkların gerçekten çok ama ben bunu sigara istediğin azaltman için yediğini biliyorum o yüzden sorun yok biraz dikkat et sadece ercemm:16:

evet duygucum sigaranın verdiği sıkıntıları azaltmak için hem elimi hem ağzımı oyalamak için çok iyi geliyo abur cubur yemek
bi kaç gündür daha iyiyim çok şükür ilk günler ne yediğimi hesaplayamıyordum bile o kadar çok yiyordum ki
bakalım inşallah çok kilo almadan şu süreci atlatırım

merhaba kızlar hepinize, bu başlığı yeni gördüm çok güzel bi dayanışma ve motivasyon var şöyle bi bakiyim dedim kızlar benim bi sorunum var aslında hastalık demek daha doğru yeme bozukluğu var ve yeme atakları geçiriyorum bu konuyla ilgili size bisey sorucam mesela bugün yeme atağı geçirdim diyelim eğer bu atak bana kilo aldıracaksa/aldırdıysa kaç günde belli olur veya hemen ertesi güne belli olur mu tartıda fikirleriniz neler :43:

Back
X