- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #8.381
evet potimm sen baştya çok gayretliydin tamam anlıyorum zorr çocukla müsafirlee eşle zor ama gayretyaa geçiçi bir durum onlar varsınn yesin börek çörek et ot sende ye ama az yee senin çin demiyorum hepimiz içinn yani biz fazlası 2-3 kg olan kişile değiliz ki kendi adıma söylüyorum 10 kg fazlalığım var az mı yaa 10 şişe koy yani ben ağırlıkğı vücudumda taşıyorum daha 28 yaşındayım gencimm niye ben 10 kg üstümde taşıyımm bu akşam yemek yememekle olcak iş değil ben geçen yıl 3 öğün ana yemek yiyerek 10 kg verdimm hemde 3 aydaaa hep yedim ama yedimm abur cumur yemedimm spor yaptım verdimm almadımda geri şimdi eşşek gibi spor yapıyorum akşam kebap yiyiorum neysee kendime geldimmm78.800 geldim
Hafta sonu yine cok yedim
Ama esim bu hafta öglenci calisiyor,onada söyledim. U hafta diet tarzi biseyler yapicam az yiycem diye,sabahci calistigi zamanlar ögleden sonra eve geliyo ve her gün özel yemekler istiyo,is yerinden ariyo canim sunu cekti bunu cekti diye,yada aksamdan siparis verire gelde yeme mis mis kokarken
neyse bu haftadan itibaren biraz kendime ceki düzen vericem,spor yapmadim kac gündür,sporumu yapicam,haklisin duygucum ben basta olmak üzere iyice saldik kendimizi,
yani herkez düşünsün taşınsın tyok benn böyle disiplin istemiyorum derse kendi bilir onu ozaman düşünürüzzduygucum bu bir hafta duygularımızı tartıp ne istiyoruz istediğimiz için ne yapıyoruz neler yapamıyoruz v.b. Gibi hesaplaşma dönemi olsun
ve sen gelincede sıkı bi disiplinle başlayalım bu işe![]()