Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

erce kızzzz kot alacağım demişsin :):) sakın alma yarın bana süper kotlar gelecek hemdeee çok uygun fiyata ben satarım size hepsi markalı ve 15 tl ye satacağım :1::1::1:
benden kot almayanı keserim :1::1:

ayy kızlar bugün ben pek bi mutluyum kabıma sığamıyorum içim böleee coşuyo sanki
çok şükür rabbime
sabahın yedisinde kalktım kavaltı falan herkesi evden gönderdim sonrada dışarı çıktım bir saate yakın yürüyüş ve parkta spor yaptım cuma okumasına gittim geldim şimdi cuma vaktinin çıkmasını bekliyorum evşimi temizlicem
sonrada yine dışarı çıkarım komşularla otururuz havada çok güzel bugün

erce kızzzz kot alacağım demişsin :):) sakın alma yarın bana süper kotlar gelecek hemdeee çok uygun fiyata ben satarım size hepsi markalı ve 15 tl ye satacağım :1::1::1:
benden kot almayanı keserim :1::1:

tamam almıyorum senden alırım bacım
bedenimi özelden yazarım bütün kadınlar külübü bilmesin dimi :1::1::1::1:
bir tane siyah bir tane buz mavisi bir lacivert bi tanede mavi ayır bana çok mu abarttım yooooo hiç de değil :9::9::9:

hayırlı cumalar

bende bi kaç gündür saldım kendimi ne bulduysam yedim öyle saçma sapan
su bile içemiyorum bi raz keyifsizim bu aralar meğer bu topik bana ne kadar iyi geliyormuş reglim yakın eşim hasta evde yatıyor vs vs garip bi durumdayım

aynı geçen haftaki bennnn işte tamda böyleydim sebepsiz herkese çattım bide

tamam almıyorum senden alırım bacım
bedenimi özelden yazarım bütün kadınlar külübü bilmesin dimi :1::1::1::1:
bir tane siyah bir tane buz mavisi bir lacivert bi tanede mavi ayır bana çok mu abarttım yooooo hiç de değil :9::9::9:

canım yarın gelecek pazartesine face fotolarını koyacağım beğendiğini seçersin içinden :):) ama herkes yarını bekliyor sen bedenini gönder senin bedeninde olanları ayırıyım çünkü çok talep var sana kapıda ödemeli adresine gönderirim :)

canım yarın gelecek pazartesine face fotolarını koyacağım beğendiğini seçersin içinden :):) ama herkes yarını bekliyor sen bedenini gönder senin bedeninde olanları ayırıyım çünkü çok talep var sana kapıda ödemeli adresine gönderirim :)

bedenimi bilmiyorum ki :50::50::50::50::50:
nasıl yapsak beden ölçümü nasıl alabilirim acaba
arkadaşın butiği var orada gidip bi pakayım kaç bedene sığarım ona göre bana ayırırsın canım
haa bide bu kotlar düşük bel mi acaba

bedenimi bilmiyorum ki :50::50::50::50::50:
nasıl yapsak beden ölçümü nasıl alabilirim acaba
arkadaşın butiği var orada gidip bi pakayım kaç bedene sığarım ona göre bana ayırırsın canım
haa bide bu kotlar düşük bel mi acaba

şu anda tam olan bi pantolonun yokmu ki ona göre alsan
kotlar karışık gelecek düşükde var yüksekde ama malum pek yüksek bek bulmam mümkün değil herşey düşük bel yarın gelsinde kargom ben seni bilgilendiririm

hayırlı cumalar

bende bi kaç gündür saldım kendimi ne bulduysam yedim öyle saçma sapan
su bile içemiyorum bi raz keyifsizim bu aralar meğer bu topik bana ne kadar iyi geliyormuş reglim yakın eşim hasta evde yatıyor vs vs garip bi durumdayım

aman canımm silkelen kendine gel sen de. hiiç stres yapma her şey yoluna girer :16:

silkelenip kendime geldim çok şükür bunalımımdan çıktım veee diyetime geri döndüm :1::1:
evet canım resmini koyduğum elbisemi diyorum zaten tam üstüme göre almıştım şimdi basülde 2 fazlam var onu atmam lazım inşallah
güzel sözlerin için ayrıcana teşekkür ederim canım

sende elbiseni güle güle mutlu günlerde giy canım bir an gözümün önüne geldin pek güzel olmuşsundur eminim :nazar::nazar::nazar:
ay çook teşekkür ederim canım benim :) :16: sen de güle güle giy :16:

bende spor kursuna yazildim. ilk baslarda baya zorlandim cok hamlasim, ama isin ilginc tarafi sanki spor istahimi acti.
spordan eve geldigimde cok acikmis oluyorum :30:

feslım sen satıstamı yapıyorsun bende bakmak ısterım

arada aklıma estikçe bişeyler getirtip satıyorum canım pazartesi face koyacağım fotoları 27 bedenden 38 bedene kadar kot olacak kapıda ödemeli gönderirim isteyenlere
bakın beğenirseniz gönderirim ortalama 15 17 tl arasında olacak fiyatları

arada aklıma estikçe bişeyler getirtip satıyorum canım pazartesi face koyacağım fotoları 27 bedenden 38 bedene kadar kot olacak kapıda ödemeli gönderirim isteyenlere
bakın beğenirseniz gönderirim ortalama 15 17 tl arasında olacak fiyatları

oooooooooooo süpermıs grubada ekle tanmam mı sekerımmm facedekı gruba:))

nöbeti ben alıyorum şimdi:))) $Resim 286.webp $Resim 286.webp $Resim 286.webp yarın sabah böyle bir kahvaltıyla güne başlayalım :)

günaydınnnn
bu sabah kızımla eşofmanlarımızı giyip bir saat yürüyüş yaptık :21::21:
kızım zehirlendikten sonra serumların ve ilaçların etkisye 3 kilo flan aldı vucüdu da benim gibi sadece poposu ve basenleri var okulda da arkadaşları ceren çok kilo almışsın dedikçe siniri bozuldu biraz
bizde bu sabahtan itibaren beraber yürüyüşe başladık

dünki menüm

sabah
2 tane yağsız domates vve beyaz peynirli tost yağsız yaptım
tek şekerli 3 fincan çay
1 çay kaşığı bal

ara
1 elma
yarım paketten az çubuk kraker

ekmek arası ciğer ayran

2 tane akide şeker
bir büyük kase patlamış mısır

2 litreden fazla su
sabah 40 dakika yürüyüş artı parkta spor aletleriyle spor
akşam 30 dakika tempolu yürüyüş mahalleli kadınlara takılıyorum artık hep beraber yürüyoruz

Back
X