Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar günaydın:
kilom 72
bu hafta hiçç dikkat etmedim,ayakta duracak halim yok bugün annemi hastaneye yatıracağızz,yarın ameliyat olacak çokk dua edin bu hafta giremeyeceğim.kendinize iyi bakın bolbol zayıflayın...
Çok geçmiş olsun Allahım acilşifa versi

selam kizlarr kilo verenleri tebrik ediyorummmmmmm

ben henüz tartilmadim hiç halim yok :50: sabah mide bulantisi beni uyartti resmen, ardindan karnim :47:

dün annem helva yapti ondan yedim ak$am, ve $u anda midemden hala hlva kokusu geliyor, igrenç geliyor sanirim çok uzun bir zaman helva yemicem, hatta helva kokusu mutfaga sinmi$tir diye mutfaga inmek istemiyorumm:19:

kilo bildirimi : 64.9

kızlar çok sağlıksız besleniyorum ama tartıda düşüş var. sanırım sporun etkisi. cumartesi hariç, durmadan spor yaptım bu hafta :16:

kilo verenlere tebrikler :16: veremeyenler de üzülmesin, bu hafta daha dikkatli olsunlar. öperiiiiim :54:

önce bir ohhhhhhhhhh çekiyorum sonraa şükür kovuşturana diyorum sabahdan beri verdiğim mücedeleyi kazandımmve 5 dk önce internetim bağlandı onlarakalsaa 2 gün daha uzucaktı izmir gibi bir yerde bir hafta nakilmi olur yaaa birdee 2 kere türktelekom müd. 5-6 kere telefonda aramamla işlemlerim sonuçlandı düşnün ödemeyi yapan benim peşlerinden koşan benim normalde bugün sabah intertimin açılmasını bekliyordum ki bu bile geçti ama olsunn bi baktım yok aradım demezlermi internet başvurusu yapılmamış bende açtım ağzımı yumdum gözümü çünkü ben sağlamcıyımdır kendimi sağxlama almadan kişinin yakasını bırakmam neysee bir dizi şikayetten sonra 5 dk öne bağlandımm neyse ben bi girişeyim geçmişeee inşallahh herkezzz giriyordurr

önce bir ohhhhhhhhhh çekiyorum sonraa şükür kovuşturana diyorum sabahdan beri verdiğim mücedeleyi kazandımmve 5 dk önce internetim bağlandı onlarakalsaa 2 gün daha uzucaktı izmir gibi bir yerde bir hafta nakilmi olur yaaa birdee 2 kere türktelekom müd. 5-6 kere telefonda aramamla işlemlerim sonuçlandı düşnün ödemeyi yapan benim peşlerinden koşan benim normalde bugün sabah intertimin açılmasını bekliyordum ki bu bile geçti ama olsunn bi baktım yok aradım demezlermi internet başvurusu yapılmamış bende açtım ağzımı yumdum gözümü çünkü ben sağlamcıyımdır kendimi sağxlama almadan kişinin yakasını bırakmam neysee bir dizi şikayetten sonra 5 dk öne bağlandımm neyse ben bi girişeyim geçmişeee inşallahh herkezzz giriyordurr

hoşgeldiiin canım :16: iyi yapmışsın ya, öyle sussan bişey demesen kimbilir ne zaman bağlarlardı. hakkını savunmak lazım her zaman :16:

kızlar çok sağlıksız besleniyorum ama tartıda düşüş var. sanırım sporun etkisi. cumartesi hariç, durmadan spor yaptım bu hafta :16:

kilo verenlere tebrikler :16: veremeyenler de üzülmesin, bu hafta daha dikkatli olsunlar. öperiiiiim :54:

oooo tebrikler canim!!

ho$geldinnnnn çoooook özledikkkkkkkkkkkkk:72::72::kkk::kkk:

merhabalar arkadaşlar....
ben de bu yola başkoydum;4 ay içinde 10 kilo aldım ve hedefim kilo vermek...:21::21:
çizelgem yanlış olmuş sanırım

Son düzenleme:
ben kendı adıma ıyıyım sekerım sen nasılsın kuzey padşa nasıll
gamzemmm ben iyiymmsen nasılsınnn paşa iyi çok kostek olduuu teyzesi hemen şikAYET EDEYİM SANAA ama iyiyiz çok şükürr. BENİM PAŞAM NASIL

nerdesiniz kızlar yaaaaaa
muhabbet etmeyi özledim valla
artık kimse birbiriyle karşılaşamıyo :50::50::50::50::50::50::50:
EVET YAAA BYA İHMAL EDİLMİŞ TOPİK HERKEZİNİ Şİ GÜCÜ VAR SANURSAMM
ohhh ya çok şükür duygu
gelde bizi bi toparla bacım :1::1::1::1::1:
dersten kaçan öğrenciler gibi dağıldı herkes :1::1::1::1::1::1:
EVETT GELDİM SONUNDAAA HERKEZ GELSİN ARTIKK
günaydınnnnn
kilo bildirimi yapıyım tam 70 kiloyum
önümüzdeki hafta düşüş olucak inşallah
ŞİMDİ BEN GEÇEN HAFTALARI TAM BİLMEDİĞİM İÇİNNN VERDİĞNİ DÜŞÜNEREK TEBRİK EDİYORUM HERŞEY ÇK GÜZLE OLUYOR BAKK SONUNDA ÖNCE O İLLETEN KURTULDUN AZ KG ALARAK HEMDEE ŞİMDİ VERMEYE BAŞLADIN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER Bİ KAPIŞALIM SENLEE :))
dünki menüm
sabah
bir dilim çavdar ekmeği
domates salatalık roka maydonoz biraz beyaz peynir
tek şekerli çay

öğle
ıspanak
bir dilim çavdar ekmek

akşam aile yemeğimi vardıyine
az mercimek çorbası
2 kaşarlı köfte
bir biber dolması
yoğurtlu havuç salata az
taze fasülye
bir dilim peynirli börek
muhallebili tatlı altında kek vardı
şekersiz çay

2 litre su
soda
tek şekerkli 3 neskafe
45 dakika orta tempolu yürüyüş
YANİ MÜSAFİRLEĞE GİTMENE RAHMEN GAYET BAŞARILISIN SANA AMOZON DEMEK İSTİYORUM ERCEM BENİM ÇİN SAVAÇI BİR KADINSIN
günaydın kızlar kilo bildirimim

-100 gr

geçen hafta 72.100
bu hafta 72.000
TEBRİKLERR CANIMMM BU ARADA FACDEN GÖRDÜMM YENİ ŞİN HAYIRLI OLSUNNN
77.900 wc ye cikmamis sekilde:1:
AYY O WC BAYA DEĞİŞTİRYİORDURUMU DİMİ POTİMM:9:
kızlar günaydın:
kilom 72
bu hafta hiçç dikkat etmedim,ayakta duracak halim yok bugün annemi hastaneye yatıracağızz,yarın ameliyat olacak çokk dua edin bu hafta giremeyeceğim.kendinize iyi bakın bolbol zayıflayın...
ÇOKKKKKKK GEÇMİŞ OLSUNN TATLIMMMMMMMMMM RABBİM ŞİFA VERSİNNNNNNNN LÜTFEN BİLGİLENDİR BİZİİİİİİİİİİ İNŞALLAHH ameliyat güzel geçer dua etcem sanaa
günayyyydııııınnn kilo bildirimi günümüz oleyyyy 59 sabit
sanada tünaydınn cnmm ne güzle bir kg darısı başımaa
kilo bildirimi:79

malum günlerimdeyim şişlik var bir kaç güne daha vermiş olarak görürüm diye umut ediyorum

işlerim var çıkıyorum herkese güzel günler:16:
sanada güzel sağlıklı günler tatlımmm kolay gelsin

yani benim notlarıma göre harika kg veriyorsun amasağlıksız besleniyormuşsun aman cnm okuyorsunn dikkatin dağılırr az ye ama sık ye bari gerçi sana diyorum ama bende çok saçma besleniyorumm
hoşgeldiiin canım :16: iyi yapmışsın ya, öyle sussan bişey demesen kimbilir ne zaman bağlarlardı. hakkını savunmak lazım her zaman :16:
evet ya delirttiler beni el kadar bebeyle 2 otobüs değiştirip gittim müdürlüğe telefondada aradım resmen benin mücadele etmemle olduu
kilomu bildireyim

geçen hafta 68.1
bu hafta 67.2

iki hafta öncede 67.2kiloydum geçen hafta aldigimi verebilmi$im
evet benim en sonki kayıt ettğim kg dönmüşsün neyseki vermişsin kg tebrikler cnmm sen geçen hafta neden kg aldın enson bıraktığımda çok güzel gidiyordunnn
oooo tebrikler canim!!

ho$geldinnnnn çoooook özledikkkkkkkkkkkkk:72::72::kkk::kkk:
bende çok özledim valla sizini çinn mücadele ettim sabahten beriiii
merhabalar arkadaşlar....
ben de bu yola başkoydum;4 ay içinde 10 kilo aldım ve hedefim kilo vermek...:21::21:

merhabaaa inşallah verirsin cnm hepimizin amacı aynııı şu 2 aya kg vermekkk

duygunnn hoşgeldin canımmmm çok özledim seni yaaa çok şükür yerleşmişsin allah ağızz tadıyla oturmayı nasip etsin

hoşgördümmm ahh feslimm bende çok özledimmmm çok şükür yerleştim ama gelde bana sorrr inşallah hepimöiz ağız tadıyla otuıruruzzzz

kızlar o kadar zorduki taşınmakkk remsen sağlığımı kaybettimm birde çocuk olunca birde yardım edeneniz yoksaa düşünün halima küçücük evimde meğer neler sakalamışım sağda solda toparlanmak çok yordu benii taşındık cuıma günü adamlar getirdi herşeyi ve gitti bu evde küçük heryerde koliii kafam olmuş bir tonn kuzey ağlıyorrrr derin bi nefes aldım ve hemen eşimle kuzeyi kayınvalideme yollmakla başladımmm onlar gidince üstmü değiştirdimm kulaklığımı bi taktımm plan yaptım vee işe başladım hedefim onlar geleseye kadar kuzeyin heryere koştura bileek durumu olmasıu inanın sabah 7 de uyanıp gece 2 diydi yerleri siliyorummm ama bendede tittizlik varr normde daha erken biterdi ama ben her bir odayı 2 kere viledayla sildim 3 kere yer beziyle yerlerde sürüne sürne sildim koltuk o bu derken 2 yi geçiyordu gece ertesigün çok fena bir bel ağrısıyla kalkınca aha dedim abartma duyguu sonuçta kullanıma soktun odaları hergün bir iş sığdırdım ki hiç tarzım değil tez canlıyım herşey olsun bitsin isterimm bir pencere birgün kapı birgün duvar derken çarşam günü iş bitti perşem gününden beri geziyorum hemen alt sokak sahil oğlumla sahilde kahvaltı yapıyorumm yürüyüş çok keyifli geçiyor benim taşınma serüvenim böyleee gideyim bi tartılayımm

evet hanımlar tartıldım 69,5 en sonkü tartıl günmüzden sonraa 2 haftada 500 gr almışım hiç şaşırmadım çünkü taşınma süresinde hazır yedimm şimdi hanımlarr bende herkerzin 2 hafta önceki tartı günü not edildiği için şaşırmayın sakınn bildirimi yapınca emi ben ona göree işlicem yani 2 hafta öncewsiyle şimdi kg bildirimini üzerine yapıcamm..

bildirimleri not alıyorumm bugün bildirim yapmayanlarr

sarıcivciv
gamze
zsa
karabiber
krizanteb
perininkızı

Back
X