Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlarr ben telden fac girdim arada ama yazılanlara cvp yapamıyordum yani bana fac.den yazan cvp alamayan arkadaşlarımmm kusura bakmayın şimdi oraya bakcam ve cvp yazcamm

diyete bu sabah itibariyle başladım kızlar....

sabah sadece su içtim.
öğle büyük boy haslanmış patates,yoğurt yedim.
aralarda su içiyorum.akşam da bir dilim ekmek ve mercimek çorbası içmeyi planlıyorum.
yarın da öğle arası için meyve alacağım,çalıştğm için yanımda getiririm artık.
ilk güne göre nasıl sizce?

kızlar herkese selam uğrayamıyorum çok ama fırsat buldukça girmeye çalışıyorum malum işler biraz yoğun birdee bi konuda fikrinizi almak istedim benim saçlarım koyu kahve ben im ulaşmak istediğim renk bal köpüğü ama bir türlü olmuyo açık kumrala boyadım çok fazla açılmadı renk açıcı kullanmak istemiyorum çok yıpratıyor bir yardım ederseniz sevinirim:21:

gamzemmm ben iyiymmsen nasılsınnn paşa iyi çok kostek olduuu teyzesi hemen şikayet edeyim sanaa ama iyiyiz çok şükürr. Benim paşam nasıl

evet yaaa bya ihmal edilmiş topik herkezini şi gücü var sanursamm

evett geldim sonundaaa herkez gelsin artıkk

şimdi ben geçen haftaları tam bilmediğim içinnn verdiğni düşünerek tebrik ediyorum herşey çk güzle oluyor bakk sonunda önce o illeten kurtuldun az kg alarak hemdee şimdi vermeye başladın önümüzdeki günler bi kapışalım senlee :))

yani müsafirleğe gitmene rahmen gayet başarılısın sana amozon demek istiyorum ercem benim çin savaçı bir kadınsın

tebriklerr canımmm bu arada facden gördümm yeni şin hayırlı olsunnn

ayy o wc baya değiştiryiordurumu dimi potimm:9:

çokkkkkkk geçmiş olsunn tatlımmmmmmmmmm rabbim şifa versinnnnnnnn lütfen bilgilendir biziiiiiiiiii inşallahh ameliyat güzel geçer dua etcem sanaa

sanada tünaydınn cnmm ne güzle bir kg darısı başımaa

sanada güzel sağlıklı günler tatlımmm kolay gelsin

yani benim notlarıma göre harika kg veriyorsun amasağlıksız besleniyormuşsun aman cnm okuyorsunn dikkatin dağılırr az ye ama sık ye bari gerçi sana diyorum ama bende çok saçma besleniyorumm

evet ya delirttiler beni el kadar bebeyle 2 otobüs değiştirip gittim müdürlüğe telefondada aradım resmen benin mücadele etmemle olduu

evet benim en sonki kayıt ettğim kg dönmüşsün neyseki vermişsin kg tebrikler cnmm sen geçen hafta neden kg aldın enson bıraktığımda çok güzel gidiyordunnn

bende çok özledim valla sizini çinn mücadele ettim sabahten beriiii

merhabaaa inşallah verirsin cnm hepimizin amacı aynııı şu 2 aya kg vermekkk

hıosgeldın kusummmmmmmmm ozledım ben ıyıyım benım pasada ıyıy sımdı oğle uykusuna yattı yuruyusume devam edıyorum cok sukur ıns. Bolbol faydası da olur sen nasılsın
kılom:79.00

kızlar o kadar zorduki taşınmakkk remsen sağlığımı kaybettimm birde çocuk olunca birde yardım edeneniz yoksaa düşünün halima küçücük evimde meğer neler sakalamışım sağda solda toparlanmak çok yordu benii taşındık cuıma günü adamlar getirdi herşeyi ve gitti bu evde küçük heryerde koliii kafam olmuş bir tonn kuzey ağlıyorrrr derin bi nefes aldım ve hemen eşimle kuzeyi kayınvalideme yollmakla başladımmm onlar gidince üstmü değiştirdimm kulaklığımı bi taktımm plan yaptım vee işe başladım hedefim onlar geleseye kadar kuzeyin heryere koştura bileek durumu olmasıu inanın sabah 7 de uyanıp gece 2 diydi yerleri siliyorummm ama bendede tittizlik varr normde daha erken biterdi ama ben her bir odayı 2 kere viledayla sildim 3 kere yer beziyle yerlerde sürüne sürne sildim koltuk o bu derken 2 yi geçiyordu gece ertesigün çok fena bir bel ağrısıyla kalkınca aha dedim abartma duyguu sonuçta kullanıma soktun odaları hergün bir iş sığdırdım ki hiç tarzım değil tez canlıyım herşey olsun bitsin isterimm bir pencere birgün kapı birgün duvar derken çarşam günü iş bitti perşem gününden beri geziyorum hemen alt sokak sahil oğlumla sahilde kahvaltı yapıyorumm yürüyüş çok keyifli geçiyor benim taşınma serüvenim böyleee gideyim bi tartılayımm

duygu ne kadar güzel artık yerleştinn canımm bitti bak
tabikii zor olmuştur ama bir kaç ay rahatsın artıkk
internetininn olmasına sevindimm sen olunca daha çokk canlanır burası

kızlar herkese selam uğrayamıyorum çok ama fırsat buldukça girmeye çalışıyorum malum işler biraz yoğun birdee bi konuda fikrinizi almak istedim benim saçlarım koyu kahve ben im ulaşmak istediğim renk bal köpüğü ama bir türlü olmuyo açık kumrala boyadım çok fazla açılmadı renk açıcı kullanmak istemiyorum çok yıpratıyor bir yardım ederseniz sevinirim:21:
valal ben bilmiyorum bilsem bende yapcam benim istediğim renkkk cnmm

hıosgeldın kusummmmmmmmm ozledım ben ıyıyım benım pasada ıyıy sımdı oğle uykusuna yattı yuruyusume devam edıyorum cok sukur ıns. Bolbol faydası da olur sen nasılsın
kılom:79.00
bende çok özledimmmmm paşam uyusun sağlıkla büyüsün inşallahhhhhhhhh yürümene sevindimmm yeniden 7 rakamların hayırlı olsunn ... bende iyiymmm internet bağlanınca pek sevindimmmm sizleride çok özledimmm

duygu ne kadar güzel artık yerleştinn canımm bitti bak
tabikii zor olmuştur ama bir kaç ay rahatsın artıkk
internetininn olmasına sevindimm sen olunca daha çokk canlanır burası
evet karabiberim zor oldu birdee yartdım edenin olmayınca birde çocukoulncaa çokkkkkkkkkk zor oluyorrr neyseki bitti çok şükürrrr ay inşallah canlanır böyle sakin olunca üzülüyorummmm eski günlerdekli gibi olalımmm bu arada kg kaç olduı bakemmm bildirim yaptınmı benmi görmedimm

gamzemmm ben iyiymmsen nasılsınnn paşa iyi çok kostek olduuu teyzesi hemen şikAYET EDEYİM SANAA ama iyiyiz çok şükürr. BENİM PAŞAM NASIL

EVET YAAA BYA İHMAL EDİLMİŞ TOPİK HERKEZİNİ Şİ GÜCÜ VAR SANURSAMM

EVETT GELDİM SONUNDAAA HERKEZ GELSİN ARTIKK

ŞİMDİ BEN GEÇEN HAFTALARI TAM BİLMEDİĞİM İÇİNNN VERDİĞNİ DÜŞÜNEREK TEBRİK EDİYORUM HERŞEY ÇK GÜZLE OLUYOR BAKK SONUNDA ÖNCE O İLLETEN KURTULDUN AZ KG ALARAK HEMDEE ŞİMDİ VERMEYE BAŞLADIN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER Bİ KAPIŞALIM SENLEE :))

YANİ MÜSAFİRLEĞE GİTMENE RAHMEN GAYET BAŞARILISIN SANA AMOZON DEMEK İSTİYORUM ERCEM BENİM ÇİN SAVAÇI BİR KADINSIN

TEBRİKLERR CANIMMM BU ARADA FACDEN GÖRDÜMM YENİ ŞİN HAYIRLI OLSUNNN

AYY O WC BAYA DEĞİŞTİRYİORDURUMU DİMİ POTİMM:9:

ÇOKKKKKKK GEÇMİŞ OLSUNN TATLIMMMMMMMMMM RABBİM ŞİFA VERSİNNNNNNNN LÜTFEN BİLGİLENDİR BİZİİİİİİİİİİ İNŞALLAHH ameliyat güzel geçer dua etcem sanaa

yani benim notlarıma göre harika kg veriyorsun amasağlıksız besleniyormuşsun aman cnm okuyorsunn dikkatin dağılırr az ye ama sık ye bari gerçi sana diyorum ama bende çok saçma besleniyorumm

evet ya delirttiler beni el kadar bebeyle 2 otobüs değiştirip gittim müdürlüğe telefondada aradım resmen benin mücadele etmemle olduu

evet benim en sonki kayıt ettğim kg dönmüşsün neyseki vermişsin kg tebrikler cnmm sen geçen hafta neden kg aldın enson bıraktığımda çok güzel gidiyordunnn

teşekkür ederim canım pek yeni sayılmaz aslında arada aklıma estikçe bi şeyler satarım böyle ben :):) orjinal burç taşlarım var onlarında kolyelerini bilekliklerini satıyorum bişeyle uğraşmadan duramıyorum :)

Ben ne olsunn canımm aynı yım yaaa
dün gittim tartı gününe birgün kala adana kebap yedimm buda tabikii kilo vermemmi engelledii aynı
85 de kaldımm çünküü halenn aynı yımm 3 yap 4ncü gün bozzz
her pazartesi salı çok sıkı sarılıyorumm gerisii yokkk
aslında 4 hafta kadar hiç tartılmak istemiyorumm bu arada tamm sıkıı diyet yapayımm diyorumm
tardıltıkçaa motivasyonumm düşüyor sankii

evet canım bu aralar güzel kilo veriyorum çok şükür :21::21: anladım ki tatlıyı kesemiyorum ben, sıfırlarsam üç gün sonra ne varsa silip süpürüyoırum. ben de artık az yiyip bırakıyorum ama onu dengeliyorum. mesela öğlen çikolata mı yedim akşam sadece çorba yoğurt veya salata. ya da süt içiyorum. sporu da çok yapınca k,ilolar gidiyooor :16:

Arkadaşlar ya az önce annemlerinn sokağındakii arkadaşlarımm aradııı benii

Daha önce yarışma tarzında diyete başladıkk ama sonuçlanmadı

Dedilerkii sıkıı diyete girelinn yine şu gün tartılalaımmm
Ve kimm az vermişsee ona ceza olarakk onunn evine oturmaya gidelimm

Ogünde ödül günümüz olsunnn
Ay benim kazanmamm lazımm yaaa

AGAT: Uzun ömür ve mutluluk simgesidir.Günlük stresi alır.

FİRUZE (Turkuaz): Nazara karsı iyidir.Olumsuzu olumluya çevirir,bilinci genisletir,kaygıyı teskin eder ve tansiyonu düzenler.

ZUMRUT: Kadında ve erkekte üretkenligi arttırır.Göz agrılarını,iltihap ve kırıklıgı giderir.

AYTASI: Duyu ve sezgi hassalarını güçlendirir.Kramplara iyi gelir.Yıldızı düsük olanların kullanması gereken tastır.

KAPLAN GOZU: Sahiplenme duygusunu güçlendirir.İnsanın kendini isine vermesini saglar.Konsantrasyonu güçlendirir.

AKİK(Kırmızı Kalsedon,Karneol): Ugur ve bereket tasıdır.Donuk akik kan dolasımını kolaylastırır.Erkeklerde erkeklik bezini ,kadınlarda yumurtalıgı korur.

KALSEDON(Mavi Akik): Düsünce yetenegini güçlendirir.İyi konusmayı saglar.Renginden dolayı nazar içinde iyidir.

ZEBERCET(Peridot): Aygıtların kaydedemedigi kalp çarpıntılarına ve sebebi bilinmeyen korkulara iyi gelir.

KEHRİBAR(Amber): Reçinenin taslasmıs hali olup ,özellikle guatr,astım,bronsit,alerjiye karsı iyidir.

OPAL: Sevgi ve sevkat simgesi olup,Kosulsuz sevgi verme özelligine sahip olanların tasıdır.Eklem iltihabına iyi gelir.

TOPAZ(Sitrin): Kan dolasımı bozukluguna iyi gelir.Telepati yetenegini arttırır.Stresi giderir.

LAL: Ateslilik ve canlılık ifadesidir.

JADE(Yesim): İyi iliskiler,vefalı dostluk simgesidir.Böbrek rahatsızlıgından kaynaklanan atesi düsürür.

LAPİS-LAZULİ(Lacivert Tas):Ruh ve beden arasındaki dengeyi saglar.Ayrıca zihinsel berraklıga ve derin düsünmeye yardımcı olur.Hazmı kolaylastırır.

AMETİST: Strese ,migrene istahsızlıga ,göz agrılarına ,akciger hastalıklarına iyi gelir.Bagısıklık sistemini güçlendirir.Kuartz(Kuars kristallerinin arındırılmasında kullanılır.

MERCAN: Bir deniz ürünüdür.Solunum açıcı etkisi vardır.

KRİSTAL KUARS:Yeryüzünün çocukları diye bilinir.Enerji simgesidir.Vücuttaki fazla elektrigi alır;eksikligi tamamlar.

Tansiyonu düzenler.Meditasyonda kullanılır.Yeryüzünün çocukları diye anılmasının sebebi ise:ÿocuk dünyanın neresine giderseniz gidin yine çocuktur.

Ona bir iyilik,güzellik gösterirseniz size gülümser.Bir kristalden ne isterseniz,o size isteginizi büyüterek gönderir.(Bir programlama yapıldıgı takdirde)

Cep telefonu kullananlar yanlarında mutlaka bir kuars kristali tasımalılardır.ÿünkü kristal radyasyonu toplar.Cep telefonu beyne direkt radyasyon gönderebilmekte ve erkeklerde kısırlasmaya neden olabilmektedir.TV,Bilgisayar,telsiz telefon,radyo,telsiz gibi aletleri kullananların bir kristal kuars tasıması gerekir.Kristal kuarslar almıs oldukları radyosyonu15 günde bir yıkanmak süretiyle atarlar.
B

KRİZOPRAZ: Seksüel ve depresif durumlarda rahatlatıcı özelligi vardır.Kisisel yetenekleri ortaya çıkarır.

PYRİT: İrade gücünü arttırır.Diger insanlarla armoni içinde yasamayı saglar.

JASPER: Sevgi ve inanç simgesidir.Karaciger,dalak ve mesaneyi kuvvetlendirir.Toprak elementini simgeler.

MALAHİT: Her kademede dengeleyici rol oynar.Sol elde oynanırsa vücuttaki statik elektrigin fazlasını alır.

ROSE KUVARS: Nefret,suçluluk,kıskançlık ve korku duygularının ortadan kalkmasını saglar.Sempati kazandırır.Rahatlatır ve ferahlatır.

OBSİDİEN(Volkan Camı): Ateslilik ve canlılık verir.Bilinçaltındaki blokajları temizler.

HEMATİTE(Demir): Kan dolasımı üzerindeki pozitif etkilerinden dolayı mafsal romatizmalarına iyi gelir.Dalagın dogru çalısmasını saglar.

AQUAMARİN: Beden ve zihin iliskisini güçlendirir.Duyarlılık sezgisini arttırır.Ailesaadetini güçlendiren tas diye geçer.Manası su damlasıdır.Denizcilerin ugur ve nazar tasıdır.

gibi bir çok özelliği vardır ben faydasını gördüm annem troid hastası o faydasını gördü daha bir çok kişi faydasını gördü iistenilen taşları karıştırarak kolyelerini bilekliklerini ve küpelerini yapıyorum

fiyatları kolye 12
bileklik 6
küpe 4

takım 20 tl

isteyene kapıda ödemeli kargoyla gönderiyorum
bu arada bilen bilir kızımın gece korku sorunu vardı onuda taşlarla çözdüm 20 gündür rahatız çok şükür

gamzemmm ben iyiymmsen nasılsınnn paşa iyi çok kostek olduuu teyzesi hemen şikAYET EDEYİM SANAA ama iyiyiz çok şükürr. BENİM PAŞAM NASIL

EVET YAAA BYA İHMAL EDİLMİŞ TOPİK HERKEZİNİ Şİ GÜCÜ VAR SANURSAMM

EVETT GELDİM SONUNDAAA HERKEZ GELSİN ARTIKK

ŞİMDİ BEN GEÇEN HAFTALARI TAM BİLMEDİĞİM İÇİNNN VERDİĞNİ DÜŞÜNEREK TEBRİK EDİYORUM HERŞEY ÇK GÜZLE OLUYOR BAKK SONUNDA ÖNCE O İLLETEN KURTULDUN AZ KG ALARAK HEMDEE ŞİMDİ VERMEYE BAŞLADIN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER Bİ KAPIŞALIM SENLEE :))

YANİ MÜSAFİRLEĞE GİTMENE RAHMEN GAYET BAŞARILISIN SANA AMOZON DEMEK İSTİYORUM ERCEM BENİM ÇİN SAVAÇI BİR KADINSIN

TEBRİKLERR CANIMMM BU ARADA FACDEN GÖRDÜMM YENİ ŞİN HAYIRLI OLSUNNN

AYY O WC BAYA DEĞİŞTİRYİORDURUMU DİMİ POTİMM:9:

ÇOKKKKKKK GEÇMİŞ OLSUNN TATLIMMMMMMMMMM RABBİM ŞİFA VERSİNNNNNNNN LÜTFEN BİLGİLENDİR BİZİİİİİİİİİİ İNŞALLAHH ameliyat güzel geçer dua etcem sanaa

vallahi duygucugum 3.4 günde bir wc ye cikinca benim kilo durumum baya degisiyo:37:nerdeyse 1 kiloya yakin oynama oluyo bu wc olayi benim icin bu kadar önemli yani:1:

AGAT: Uzun ömür ve mutluluk simgesidir.Günlük stresi alır.

FİRUZE (Turkuaz): Nazara karsı iyidir.Olumsuzu olumluya çevirir,bilinci genisletir,kaygıyı teskin eder ve tansiyonu düzenler.

ZUMRUT: Kadında ve erkekte üretkenligi arttırır.Göz agrılarını,iltihap ve kırıklıgı giderir.

AYTASI: Duyu ve sezgi hassalarını güçlendirir.Kramplara iyi gelir.Yıldızı düsük olanların kullanması gereken tastır.

KAPLAN GOZU: Sahiplenme duygusunu güçlendirir.İnsanın kendini isine vermesini saglar.Konsantrasyonu güçlendirir.

AKİK(Kırmızı Kalsedon,Karneol): Ugur ve bereket tasıdır.Donuk akik kan dolasımını kolaylastırır.Erkeklerde erkeklik bezini ,kadınlarda yumurtalıgı korur.

KALSEDON(Mavi Akik): Düsünce yetenegini güçlendirir.İyi konusmayı saglar.Renginden dolayı nazar içinde iyidir.

ZEBERCET(Peridot): Aygıtların kaydedemedigi kalp çarpıntılarına ve sebebi bilinmeyen korkulara iyi gelir.

KEHRİBAR(Amber): Reçinenin taslasmıs hali olup ,özellikle guatr,astım,bronsit,alerjiye karsı iyidir.

OPAL: Sevgi ve sevkat simgesi olup,Kosulsuz sevgi verme özelligine sahip olanların tasıdır.Eklem iltihabına iyi gelir.

TOPAZ(Sitrin): Kan dolasımı bozukluguna iyi gelir.Telepati yetenegini arttırır.Stresi giderir.

LAL: Ateslilik ve canlılık ifadesidir.

JADE(Yesim): İyi iliskiler,vefalı dostluk simgesidir.Böbrek rahatsızlıgından kaynaklanan atesi düsürür.

LAPİS-LAZULİ(Lacivert Tas):Ruh ve beden arasındaki dengeyi saglar.Ayrıca zihinsel berraklıga ve derin düsünmeye yardımcı olur.Hazmı kolaylastırır.

AMETİST: Strese ,migrene istahsızlıga ,göz agrılarına ,akciger hastalıklarına iyi gelir.Bagısıklık sistemini güçlendirir.Kuartz(Kuars kristallerinin arındırılmasında kullanılır.

MERCAN: Bir deniz ürünüdür.Solunum açıcı etkisi vardır.

KRİSTAL KUARS:Yeryüzünün çocukları diye bilinir.Enerji simgesidir.Vücuttaki fazla elektrigi alır;eksikligi tamamlar.

Tansiyonu düzenler.Meditasyonda kullanılır.Yeryüzünün çocukları diye anılmasının sebebi ise:ÿocuk dünyanın neresine giderseniz gidin yine çocuktur.

Ona bir iyilik,güzellik gösterirseniz size gülümser.Bir kristalden ne isterseniz,o size isteginizi büyüterek gönderir.(Bir programlama yapıldıgı takdirde)

Cep telefonu kullananlar yanlarında mutlaka bir kuars kristali tasımalılardır.ÿünkü kristal radyasyonu toplar.Cep telefonu beyne direkt radyasyon gönderebilmekte ve erkeklerde kısırlasmaya neden olabilmektedir.TV,Bilgisayar,telsiz telefon,radyo,telsiz gibi aletleri kullananların bir kristal kuars tasıması gerekir.Kristal kuarslar almıs oldukları radyosyonu15 günde bir yıkanmak süretiyle atarlar.
B

KRİZOPRAZ: Seksüel ve depresif durumlarda rahatlatıcı özelligi vardır.Kisisel yetenekleri ortaya çıkarır.

PYRİT: İrade gücünü arttırır.Diger insanlarla armoni içinde yasamayı saglar.

JASPER: Sevgi ve inanç simgesidir.Karaciger,dalak ve mesaneyi kuvvetlendirir.Toprak elementini simgeler.

MALAHİT: Her kademede dengeleyici rol oynar.Sol elde oynanırsa vücuttaki statik elektrigin fazlasını alır.

ROSE KUVARS: Nefret,suçluluk,kıskançlık ve korku duygularının ortadan kalkmasını saglar.Sempati kazandırır.Rahatlatır ve ferahlatır.

OBSİDİEN(Volkan Camı): Ateslilik ve canlılık verir.Bilinçaltındaki blokajları temizler.

HEMATİTE(Demir): Kan dolasımı üzerindeki pozitif etkilerinden dolayı mafsal romatizmalarına iyi gelir.Dalagın dogru çalısmasını saglar.

AQUAMARİN: Beden ve zihin iliskisini güçlendirir.Duyarlılık sezgisini arttırır.Ailesaadetini güçlendiren tas diye geçer.Manası su damlasıdır.Denizcilerin ugur ve nazar tasıdır.

gibi bir çok özelliği vardır ben faydasını gördüm annem troid hastası o faydasını gördü daha bir çok kişi faydasını gördü iistenilen taşları karıştırarak kolyelerini bilekliklerini ve küpelerini yapıyorum

fiyatları kolye 12
bileklik 6
küpe 4

takım 20 tl

isteyene kapıda ödemeli kargoyla gönderiyorum
bu arada bilen bilir kızımın gece korku sorunu vardı onuda taşlarla çözdüm 20 gündür rahatız çok şükür
canim bu korku olayini hangi tas cözdü benim oglumda korkuyo geceleri,bende hamileligim boyunca akik taktim,ametistte kullaniyorum arada ben inaniyorum taslarin enerjisine

Arkadaşlar ya az önce annemlerinn sokağındakii arkadaşlarımm aradııı benii

Daha önce yarışma tarzında diyete başladıkk ama sonuçlanmadı

Dedilerkii sıkıı diyete girelinn yine şu gün tartılalaımmm
Ve kimm az vermişsee ona ceza olarakk onunn evine oturmaya gidelimm

Ogünde ödül günümüz olsunnn
Ay benim kazanmamm lazımm yaaa

baska bi ödül koysadiniz keske ödülün sonu yine yemege varicak cünkü:44:

Back
X