Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kizlar, yazilanlari hep okudum ama alinti yapamadim, çok kötüyüm kizlar ba$ dönmesi, mide bulantisi ve heryerimin agirmasi beni peri$an etti! eve doktor çagirdik, okula gittim arkada$larim eve geri git bu ne hal dediler hemen geri eve geldim :50: saçma sapan $eyler yedim hiç i$tahim yok

sabah : 1 lokma muz

ikindi : yarim simidin yarisi, bir lokma ekmek

ak$am 2 çatal makarna, minicik ha$lanmi$ bir patates, yarim kase kelogs

leyyacım geçmiş olsunn canımm gripmi oldunn acaba bende hastalandığımda böyle olmuştum yoksa yine migrenmii

Birazdan ortalıkk toplamaya başlayacağımm,akşam aniden gezmeye gittikk dağınık kaldı evv
kaynanam gelmişş görümceye oraya gittikk ,ıslak kek falan yapmışş ve benn ilk defa uzunn aradann sonra önüme gelenn pastayıı gerii çevirdimm yokk yemicem abla dedimm artık kafaya koydumm bana ısrar etmeyinn dedii tamamm dedii bende oğlana yedirdimm 1 dilimmm

Dün sabah kahve

öğlen 2 yumurta ve yoğurtlu ıspanak yedimm,ama yumurta haşlanmıştıı

akşam da haşlanmış tavuk yaptımm evdekilere karnıbahar kızartmıştımm,birde mayalı hamur yaptımm ama yemedimm
birde büyük kıza dedimm bakk kızımm alıpp ağzıma götürecek olursamm bana anneeeeeeeeeeeeeeeee deki anlıyımm yeme dediğinii diyee
artıkk kendimii öyle kandırıyorumm yanii
dünn kaçamaksız güzel birgünn olduu

Günaydınlar canlarım,
Geçmişi okuyamadım.Bir süredir işlerimiz acayip yogunlaştı o yüzden ugrayamıyorum...Böylede devam edecek ama ben ne olursa olsun bildirimlerimi yapacagım...Bu aralar yedim içtim moralim bozuk birazda kardeşim askerdeydi biliyorsunuz tunceliye düştü...

Bu sabah tartıldım 65 kg

Menü vermiyorum zaten menüm yokkki abartıyoruma rtık..

Mesela Dün

Sabah 1 dilim ekmek k.k peynir
Öglen 1 dilim ekmek 3 k.k karper peynir
1 tane çikolatalı gofret
1 bardak sadece nescafe
Akşam kabak yemeği yogurt 1 dilim ekmek
2 bardak ayran tansiyonum düşüyordu.
2 adet elma 1 paket etiform mısırpatlagı
1 paket çikolatalı çubuk kraker ismini unuttum...
Yarım lt su ve 2 fincan yeşilçay
Sırf sıkıntıdan yedim ben bunları...........Bu aralarda böyle aklıma eseni alıp yiyorum anlaıdm ki ben dah akilo veremiycem ama bunuda koruyorum 1 aydır aynı yerdeyim..

Duygum bu arada aşağıda gördüm seni hoşgeldin işi gücü bitirdin demek hayırlı olsun canım....

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarım kaderdaşlarım nasılsınızzzz

leyyacım geçmiş olsun üşüttün mü yoksa

karabiberim azimlenmen beni de azimlendirdi

grupta kaçamak yapan olunca benimde kaçamak yapasım geliyorr

arkadaşlarım kaçamaklarımızı hep beraber sıfırlayalımm yaz geldiii incecik kıyafetler bizi bekliyorr

kızlar sabah girmeye çalıştım ama hep dondu sinir oldummm neyse bende nufus müdürlüğüne gittimm kaydımızı yeni yermize aldırmak için kuzeye wc etiğimi için alıştırma külotu aldım arkadaşıma gittikk yeni geldim 2 kere dondu inşallah donmadan yazabilirimm neyseee dün bir günlükk ayran detosu yaptımm 69,5 dum 68,5 oldumm hemde keyifliydi yarın devam etcemmmm inşallahhhh durumlar böylee

Ben geldım ama herkeşler gitmiş h uhuuuuuuuuuuuuuuu
ahh cnmmm benimmm naberr işlermi hallettimm oğlana wc etimine başlıcam inşallahh korktuğum gibi olmzzz varmı bana tavsiyennn

kızlar sabah 7de yürüyüşede çıktımm bugünn akşam yine çıkmayı düşünüyorumj
harikasınn ama hemen maşallah diyimmmmm devamı hep gelsin inşallahh

arkadaşlarım kaçamaklarımızı hep beraber sıfırlayalımm yaz geldiii incecik kıyafetler bizi bekliyorr
kız nirdesin senn bakimmmmmmmmmmmmm bildirim yaptınmı senn dediğine katılıyorummm yaz geldi biraz hızlanmalıııııııı
Günaydınlar canlarım,
Geçmişi okuyamadım.Bir süredir işlerimiz acayip yogunlaştı o yüzden ugrayamıyorum...Böylede devam edecek ama ben ne olursa olsun bildirimlerimi yapacagım...Bu aralar yedim içtim moralim bozuk birazda kardeşim askerdeydi biliyorsunuz tunceliye düştü...

Bu sabah tartıldım 65 kg

Menü vermiyorum zaten menüm yokkki abartıyoruma rtık..

Mesela Dün

Sabah 1 dilim ekmek k.k peynir
Öglen 1 dilim ekmek 3 k.k karper peynir
1 tane çikolatalı gofret
1 bardak sadece nescafe
Akşam kabak yemeği yogurt 1 dilim ekmek
2 bardak ayran tansiyonum düşüyordu.
2 adet elma 1 paket etiform mısırpatlagı
1 paket çikolatalı çubuk kraker ismini unuttum...
Yarım lt su ve 2 fincan yeşilçay
Sırf sıkıntıdan yedim ben bunları...........Bu aralarda böyle aklıma eseni alıp yiyorum anlaıdm ki ben dah akilo veremiycem ama bunuda koruyorum 1 aydır aynı yerdeyim..

Duygum bu arada aşağıda gördüm seni hoşgeldin işi gücü bitirdin demek hayırlı olsun canım....
ahh cnm bilg sorun v<ardı donuyorduuuu .. civcivimm niye sen böyleee oldunnn sırf sen değil hepimize ne oluyorrrr
duyguuuuuuu yukarı çıksana bacım geçmişi sonra okursunn
ercem donduu ekranım sabah 4 kere girmeye çalıştımm cep telefonumda internet hakkımda bitti:)))) bende işlermi halletmeye gittim
sabah yürüyüşümü yaptım geldim :8::8::8:
kendime bol yeşillikli çavdar ekmekli güzel bir kahvaltı hazırladım :56::56::56:
yaaa hARİKASINNNNNNNNNNNNNN MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH CANIMMMMM
Birazdan ortalıkk toplamaya başlayacağımm,akşam aniden gezmeye gittikk dağınık kaldı evv
kaynanam gelmişş görümceye oraya gittikk ,ıslak kek falan yapmışş ve benn ilk defa uzunn aradann sonra önüme gelenn pastayıı gerii çevirdimm yokk yemicem abla dedimm artık kafaya koydumm bana ısrar etmeyinn dedii tamamm dedii bende oğlana yedirdimm 1 dilimmm

Dün sabah kahve

akşam da haşlanmış tavuk yaptımm evdekilere karnıbahar kızartmıştımm,birde mayalı hamur yaptımm ama yemedimm
birde büyük kıza dedimm bakk kızımm alıpp ağzıma götürecek olursamm bana anneeeeeeeeeeeeeeeee deki anlıyımm yeme dediğinii diyee

MAŞALLAHHHHHHHHHH KARABİBERRRR BU ARALARR SENDE VE ERCEDEE ÇOK GÜZEL GELİŞMELER DUYUYORUMMMM DEVAMI HEP GELSİNN İNŞALLAHH

duygucummm bugün 5 buçuk gibii yürüyüşe çıktım 40 dakka yürüdüm sonra spor aletlerine bindimm hepsine 300 kadar bindimm yanii
yaparken 300 e kadar saydımm
2 litre suda içtim bugünlük
akşam üşenmeden tavuk haşladım kendime
maşallahh sabah bu yaznaa ve diğerr yazılara toplu alıntı yaparken dondummm busefer başardım galiba çok seviniyorummm canım yaaaa ne güzel bu hızla gidersen açık ara fark atarsın komşularınaa

selam kizlar, yazilanlari hep okudum ama alinti yapamadim, çok kötüyüm kizlar ba$ dönmesi, mide bulantisi ve heryerimin agirmasi beni peri$an etti! Eve doktor çagirdik, okula gittim arkada$larim eve geri git bu ne hal dediler hemen geri eve geldim :50: Saçma sapan $eyler yedim hiç i$tahim yok

sabah : 1 lokma muz

ikindi : Yarim simidin yarisi, bir lokma ekmek

ak$am 2 çatal makarna, minicik ha$lanmi$ bir patates, yarim kase kelogs
hayırdır canım ya dünkü helvadan mı böyle oldunn acabaaa geçmiş olsunnn
günaydınnn topiği ben açayım bu sabah
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık roka maydonoz
yumurta

ara elma

öğle misafirimiz vardı sahilde oturduk hep beraber
bir tane karışık pide
şekersiz çay
bir avuç çekirdek

akşam
bir kase şehriye çorbası
bir dilim çavdar ekmeği
kıvırcık salata

sabah ve akşam 45 er dakika yürüyüş
2 litre su
çekirdeği çok özledimmmm ercem yaaa ama biliyoum ki bi yersem devamı gelcekk en iyisin tadnı unutayımmm bu arada menüüü şahaneee
çoook iyiyim canım üstümdeki gerginliği attım diyete tam gaz devam
mayısın 4 nde geziye gidicez inşallah o zamana kadar 2 kilo verip elbiseme sığmayı düşünüyorum :1:::1::1::1:

Sen nasılsın canım
yeni evinde huzurla sağlıkla oturun inşallahh
amin camım benimmmm ........ Oo sen 2 kg değil bu hızla morelle 5 kg verirsinnn elbisendede güzelce salınırsınnn bu arada maşallahımı hemen diyimmm totoyuda kaşııı
arkadaşlar ben bir haftadaı yürüyüşe çıkıyorum acaba bacaklarımı inceltirmi :44::44::44::44:
Zaten belim ince diyetlede popo ve basenler gitmiyo malesef evde biraz hareketle basenlerim eridi azcık inşallah yürüyüş fayda eder :27::27:
incelmezmi benim mesel eni yi bacaklarım sıkılşatı dışarda yürüyüş yap evdede bisiklet biner gibi yattıığn yerde hareket yapp cnmmm

Kızlarr krizanteb ve zsa bildirim yapmadı zsaa 3 haftadır yokk tatilemi çıktı acabbb normalde birhafta girmeyeni sliyorum ama acaba tatilemi gitti

Kız lar dün dedim 69,5 kg diye dün kahvaltımı yaptım ama az içimden gelmedi sonra ayran detosdu yaptım 2 lt ayran içine 4 y.k bulgur ve y.mermek koydum birazm aydanız dereoto 2 tane alatalık rendeledim sık sık içtim tadıda damaktadıma uygundu ,neysee 2 demet maydanozu iyice yıkadım çiçekleri vazoyo koyar gibi kavodoza sapıyla koydum gelip gidip yiyorum koparıppp , kayısıyıda gözümün önüne koydum ondanda yedimm bol su yeşilçay ,şekersiz sütsüz kahve derken bugün 1 kg eksik çıktım yarın da yapcam bu aradaa mayısın 12 de düğün bir ara paylaştığım elbise bana yakışmıcak bu kg lar ne giycem bilmiyorummm

geçmiş olsun canım dikkat et kendine :34::34:

çok te$ekkür ederim canim :)

leyyacım geçmiş olsunn canımm gripmi oldunn acaba bende hastalandığımda böyle olmuştum yoksa yine migrenmii

Dün sabah kahve

tebrik ederim canim ma$allah in$allah böyle devam edersin, ne olur bu sefer yarida birakma, bu arada isveçmi yapiyorsun? menün dikkatimi çekti?

bilmiyorum canim ne oldugunu ama sanirim okuldan bula$ti :( $imdi çok iyim :)

kızlar sabah girmeye çalıştım ama hep dondu sinir oldummm neyse bende nufus müdürlüğüne gittimm kaydımızı yeni yermize aldırmak için kuzeye wc etiğimi için alıştırma külotu aldım arkadaşıma gittikk yeni geldim 2 kere dondu inşallah donmadan yazabilirimm neyseee dün bir günlükk ayran detosu yaptımm 69,5 dum 68,5 oldumm hemde keyifliydi yarın devam etcemmmm inşallahhhh durumlar böylee

vayyy süper günde bir kilo :)
sanirim okuldan bula$ti hastalik yoksa helva herzamanki helva :)

Kız lar dün dedim 69,5 kg diye dün kahvaltımı yaptım ama az içimden gelmedi sonra ayran detosdu yaptım 2 lt ayran içine 4 y.k bulgur ve y.mermek koydum birazm aydanız dereoto 2 tane alatalık rendeledim sık sık içtim tadıda damaktadıma uygundu ,neysee 2 demet maydanozu iyice yıkadım çiçekleri vazoyo koyar gibi kavodoza sapıyla koydum gelip gidip yiyorum koparıppp , kayısıyıda gözümün önüne koydum ondanda yedimm bol su yeşilçay ,şekersiz sütsüz kahve derken bugün 1 kg eksik çıktım yarın da yapcam bu aradaa mayısın 12 de düğün bir ara paylaştığım elbise bana yakışmıcak bu kg lar ne giycem bilmiyorummm

çok güzel yapmi$sin canim
bence hiç merak etme o kadar kilo verdin, illaki yaki$acak üstelikte o kadar spor yaptin iyice sikila$mi$sindir :)

bu arada bende dün neredeyse bir$ey yemedigim için bugün 200gr eksik çiktim :) ve üstelikte kendimi çok hafif hissediyorum, hatta bugün siniftaki arkada$larim bir$eyler ye zayiflami$sin hemen bir günde dediler o kadar sevindimki, eve geldim acikmi$tim ama neredeyse bir$ey yemedim :52::52:

selam kizlar:16:
bugünkü menüm sabah iki dilim ekmek birini kasarli birini recelli yedim
ara ve öglen yemegi yok
aksam yemegindede sadece karisik patates salatasi yaptim yedim,spor yapamadim
insallah baska bisey yemem

duygucummm sana çokkkk kırıldımm çok üzdün beni bi daha buralara gelmeyi düşünmüyorum şaka kız şaka niye kırılayım sana ben bi iş yapıyorum herkes beğenmek inanmak zorunda değil ki demi:):) yani inan ihtiyacım olsa daha çok sarılırım işlerime ama ben sıkıntıdan yapıyorum kızım doğana kadar çalışıyordum ben onun için evde boş duramıyorum bişeyler yapmam lazım bende böyle işlerle uğraşıyorum :):)

Back
X