Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşım sen bilirsin ama biraz erken deil mi tuvalet eğitimi için. zihin engelliler öğretmeniyim de böyle sorunlarla ilgileniyorum sürekli. tuvalat eğitimi lafını duyunca hemen atladım malum. özellikle şu hazır bezlerin tamamı o kadar iyi emiyor ki çişi, çocukların hepsi daha geç öğrenmeye başladılar. çocuğun hazırsa bu eğitim için orası ayrı mesele ama bu süreçte sen de bebişinde boşuna yıpranmasın. önceden 2 yaş dedimi hemen başlıyoduk tuvalet eğitimi için ama artık 2 buçuk yaşı geçirmeden başlamıyoruz. sen çocuğunu hazır hissediyorsan ve bununla ilgili öğrenebileceğini gösterir tepkileri varsa başla ama. yardıma ihtiyacın olursa bu konuyla ilgili elimden geleni yapmaya çalışırım.
Allah herkesin ailesine sağlık versin. Allah kimseyi çocuğu ile imtihan etmesin inşallah.

yaptığın iş çok kutsal size hayranım allah kuvvet versin sizlere
eltiminde zihinsel engelli bir oğlu var ve bi çok konuda sıkıntı yaşıyoruz gerçekten çok zor engelli bi evladı yetirtirmek topluma kazandırmak

selammm kizlar bana bir haller olduuuuu, iki gündür morelim çok iyiiiii :nazar::nazar: oysa kötü besleniyorumm :26:

nasil desem böyle içim kipir kipir, hoplayip ziplamak istiyorum, yüzüm gülüyor :52::52::52: sebebini tam olarak emin degilim ama platonik a$kimi unutuyorum, yendim artik bu duyguyu sanirim (yinede kendime tam güvenmiyorum) artik onu tamamen unutmaya, hatta bu sefer ba$ka birnine a$ik olmak istiyorum :17:

onu tam 5 ay ve 7 gün oldu görmeyeli, ve kalbim dua ediyor "ke$ke görsem çok özledim" diye ama beynim agir basiyor " ke$ke kar$ima bir daha çikmasa, kapanmi$ yarama tuz basmasa " diyor

artik onu gördügüm sokaklara dikkatlice bakmiyorum hatta kafami kaldirmiyorum görmekten korktugum için, artik bende hareketli $arkilar açip dans ediyorum, artik bende balkona çikip ip atliyorum ma$allah bana :kkk::kkk:

ama nedense ak$am olup yatagima girdigimde illaki duygusal $arki açip gözlerim doluyor, bunuda yenmem lazim, hatta bunlari yazarken bile duygusal takiliyorum :38:

canım yazdıklarını hem gülümseyerek hemde içim burkularak okuyorum
karşına hem sevdiğin hemde çok sevildiğin biri çıkır inşallah çok mutlu olursun

Son düzenleme:
duygucum eline sağlık canım çizelge güzel olmuş

canım burdan olmasada faceden satışlarıma devam edeceğim yeni ürünlerim gelecek bayan badiler anne badiler taytlar çocuk ürünleri...

dediğim gibi diyetim çok şükür iyi gidiyor bide ürünler geldikçe koşturmaca içinde oluyorum :) beynim artık kilo vermeyi kabullenmiş durumda çok şükür :):)

bugün mevlüde gideceğim eşimin babaannesinin ölüm yıldönümü onun için orda ne yerim ne yemem bilmiyorum ama sürekli ayakta olacağım kesin

canım burdan olmasada faceden satışlarıma devam edeceğim yeni ürünlerim gelecek bayan badiler anne badiler taytlar çocuk ürünleri...

dediğim gibi diyetim çok şükür iyi gidiyor bide ürünler geldikçe koşturmaca içinde oluyorum :) beynim artık kilo vermeyi kabullenmiş durumda çok şükür :):)

bugün mevlüde gideceğim eşimin babaannesinin ölüm yıldönümü onun için orda ne yerim ne yemem bilmiyorum ama sürekli ayakta olacağım kesin

canim senin bu ürünleri ben göremiyorum faceda ,arkadas olmamiz gerekiyo sanirim ,beni eklermisin arkadas olarak bende bi bakiyim:34:

Son düzenleme:
gözden ırak gönülden ırak boşuna denmemiş o güzel yüreğin ne sevdalar görcek dilerim bundan sonra ilk kalp kıpırdın sonun olur onunla çok mutlu olursun inşallahhhhhhh

in$allah canim te$ekkür ederim, ama içimde hep korku var, en ufak kivilcimda yine dibe kadar batacagimdan eminim, kalbimde ona ($u anda) yer yok (gibi) ama izleri hala duruyor :)

canım yazdıklarını hem gülümseyerek hemde içim burkularak okuyorum
karşına hem sevdiğin hemde çok sevildiğin biri çıkır inşallah çok mutlu olursun

ay çok te$ekkür ederim canim in$allah, bende zaten yazdigimi okuduktan bir kaç dakika sonra yine efkarlandim, zamana ihtiyacim var, çünkü ben kendimi bildim bileli, genç kizliga ilk adim attigim yildan beri onu seviyorum, tamamen unutmam zaman alacak

bugün bir $arki dinledim tam beni anlatiyodu (gerçi bana sorsan birçok duygusal $arki beni anlatiyor ama) bu cümlesi tam benlikti

yaram ne kabuk bagliyor, nede kaniyor

böyle i$te :17:

selam kızlarr. yeni geldim eve çoook yorgunum. bugün yürüyüşümüz vardı sağlık çalışanları olarak, belki haberlerde görmüşsünüzdür. ondan sonra da dersim vardı. aşırı yorgunuum. sizler iyisinizdir umarım.

ama yorgunluğu bahane etmeyeceğim ve hemmmen leslie 3 mil yapacağım. hadi ben kaçtıım görüşürüz sonra canlarım :16:

kızlar merhaba

sonunda aranızda olmak ne güzel,ama kimsecikler yok sanırım eskileri okuyamadım

annemin ameliyatı yapıldı,ağır ve zor bir ameliyattı durumu iyi..allahıma hamdolsun..
bu hafta çok dengesiz beslendim bakalım pazartesi durum ne olacak..umarım almamışımdır...

selammm kizlar bana bir haller olduuuuu, iki gündür morelim çok iyiiiii :nazar::nazar: oysa kötü besleniyorumm :26:

nasil desem böyle içim kipir kipir, hoplayip ziplamak istiyorum, yüzüm gülüyor :52::52::52: sebebini tam olarak emin degilim ama platonik a$kimi unutuyorum, yendim artik bu duyguyu sanirim (yinede kendime tam güvenmiyorum) artik onu tamamen unutmaya, hatta bu sefer ba$ka birnine a$ik olmak istiyorum :17:

onu tam 5 ay ve 7 gün oldu görmeyeli, ve kalbim dua ediyor "ke$ke görsem çok özledim" diye ama beynim agir basiyor " ke$ke kar$ima bir daha çikmasa, kapanmi$ yarama tuz basmasa " diyor

artik onu gördügüm sokaklara dikkatlice bakmiyorum hatta kafami kaldirmiyorum görmekten korktugum için, artik bende hareketli $arkilar açip dans ediyorum, artik bende balkona çikip ip atliyorum ma$allah bana :kkk::kkk:

ama nedense ak$am olup yatagima girdigimde illaki duygusal $arki açip gözlerim doluyor, bunuda yenmem lazim, hatta bunlari yazarken bile duygusal takiliyorum :38:

tam bu ara senin kıymetini bilcek yüreğini kıpırdatıcak biri çıksın karşına:))

slm kızlar güncelleme biraz geç oldu ama yaptım ekranın donması dün sancım derken sarktıı malum ondan önceki bildirmde olmadığı için bendeki en son kayıta göre yaptımmm kafanız karışmasınnn bi kontrol edin şaşırım beşerimmm düzelteyim , birdeee aramızda yeni görmeye başladığımm bir arkadaşımız var oznurrd valla kusuruma bakma daha eskide olabilirsin yorgunluktan inan hatırlamıyorummm bilgilerni paylaştınmı bilmiyorummm tekrar paylaşırsan senide ekleyimm tatlımm tekrar kusura bakmaa amaa[/QUOTE]

ne bunu bana nasıl yaparsın? beni o listeye nasıl yazmazsın?
tabi ki şaka önemli değil arkadaşım. ben bilgileri vereyim sen müsait olunca halledersin olur mu?
başlangıç: 60,5

geçen hafta ve bu hafta: 59.7

bu kadarcık:))

yaptığın iş çok kutsal size hayranım allah kuvvet versin sizlere
eltiminde zihinsel engelli bir oğlu var ve bi çok konuda sıkıntı yaşıyoruz gerçekten çok zor engelli bi evladı yetirtirmek topluma kazandırmak

bu konuyla ilgili ne söylersek söyleyelim hepsi boş. en iyisi için uğraşıp didiniyoruz çocuklar için ama ömür boyu düzelmeyeceğini sadece ailenin ve çocuğun hayat standardını yükseltebileceğini bilmek de üzüyor insanı. hergün ama her gün dilimden düşürmediğim bi dua var: Allah beni ve kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin. çok zor:((

kızlar merhaba

annemin ameliyatı yapıldı,ağır ve zor bir ameliyattı durumu iyi..allahıma hamdolsun..
bu hafta çok dengesiz beslendim bakalım pazartesi durum ne olacak..umarım almamışımdır...

hoş geldin. Allah acil şifalar versin inşallah

bir de Duygu'cum bebişi hiç büyük tuvaleti için falan klozete ya da lazımlığa oturtmayı denedin mi? büyük tuvaletin saatleri genelde aynı olduğu için tuvalet eğitimi için daha kolay bi başlangıç olabiliyo. ve mutlaka yaparken belli edip ipucu da veriyolar daha kolay oluyo. aklına gelen bi soru olursa bana yaz. ben nerede takılabileceğini kestiremeyebilirim. kolay gelsin

ve sonunda menüm

2 dilim ekmek

2 kepçe çorba 1 dilim ekmek

ara
süt

ara
elma

akşam henüz yok ama bi şi yemeyecek gibiyim

slm kızlar güncelleme biraz geç oldu ama yaptım ekranın donması dün sancım derken sarktıı malum ondan önceki bildirmde olmadığı için bendeki en son kayıta göre yaptımmm kafanız karışmasınnn bi kontrol edin şaşırım beşerimmm düzelteyim , birdeee aramızda yeni görmeye başladığımm bir arkadaşımız var oznurrd valla kusuruma bakma daha eskide olabilirsin yorgunluktan inan hatırlamıyorummm bilgilerni paylaştınmı bilmiyorummm tekrar paylaşırsan senide ekleyimm tatlımm tekrar kusura bakmaa amaa

tabi ki şaka önemli değil arkadaşım. ben bilgileri vereyim sen müsait olunca halledersin olur mu?

bu kadarcık:))[/QUOTE]

bi de hedef tabiii 55

tam bu ara senin kıymetini bilcek yüreğini kıpırdatıcak biri çıksın karşına:))
aminnn in$allah canim :)

ve sonunda menüm

2 dilim ekmek

ara
süt

ara
elma

ma$allah

selam kızlarr. yeni geldim eve çoook yorgunum. bugün yürüyüşümüz vardı sağlık çalışanları olarak, belki haberlerde görmüşsünüzdür. ondan sonra da dersim vardı. aşırı yorgunuum. sizler iyisinizdir umarım.

ama yorgunluğu bahane etmeyeceğim ve hemmmen leslie 3 mil yapacağım. hadi ben kaçtıım görüşürüz sonra canlarım :16:

vayy iyi cesaret canim :))

kızlar merhaba

ohhh Allah'a $ükür canim, geçmi$ olsun, bizi bilgilendirdigin için te$ekkürler, çok merak ettikkk

kızlar merhaba

canım geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin

kızlar merhaba

çok sevindim canım geri dönmene :16:

annenin durumunun iyi olmasına da çoook sevindim. allah'ım acil şifalar versin.
kilo işi halledilir canım, dengelersin pazartesiye kadar. yeter ki sağlık olsun...

burdanda deva met ne olcak mesele yeni gelen ürünlerden hergün paylaş buraya müsafir gelende çokkk inş işinde başarılı olursunnn kendiadınmaa giyecek doğru düzgünbirşeylerim yok hatta aynı giysileri giyp duruyorummmm ne zaman 38 beden olcammm o zamannn gün benim günüm olcakkk alış veriş içinn
babaanneyede ALLAH RAHMET EYLESİN DİYORUMMM

kızlar merhaba

DURUMUN İYİ OLDUĞUNA ÇOK SEVİNDİM HADİ TEZ VAKİTTEE AYAĞAKALKIP SAĞLIKLI GÜNLERİNE KAVUŞUR İNŞALLAH ANNENN.. sen bugünden iti baren bile durumu kurtarırsınn cnmmm
slm kızlar güncelleme biraz geç oldu ama yaptım ekranın donması dün sancım derken sarktıı malum ondan önceki bildirmde olmadığı için bendeki en son kayıta göre yaptımmm kafanız karışmasınnn bi kontrol edin şaşırım beşerimmm düzelteyim , birdeee aramızda yeni görmeye başladığımm bir arkadaşımız var oznurrd valla kusuruma bakma daha eskide olabilirsin yorgunluktan inan hatırlamıyorummm bilgilerni paylaştınmı bilmiyorummm tekrar paylaşırsan senide ekleyimm tatlımm tekrar kusura bakmaa amaa

bu kadarcık:))[/QUOTE]
:))))))))) ya işte malum durumum ortadaa k.bakma tatlım şimdik eklicem seniii
bu konuyla ilgili ne söylersek söyleyelim hepsi boş. en iyisi için uğraşıp didiniyoruz çocuklar için ama ömür boyu düzelmeyeceğini sadece ailenin ve çocuğun hayat standardını yükseltebileceğini bilmek de üzüyor insanı. hergün ama her gün dilimden düşürmediğim bi dua var: Allah beni ve kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin. çok zor:((
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bir de Duygu'cum bebişi hiç büyük tuvaleti için falan klozete ya da lazımlığa oturtmayı denedin mi? büyük tuvaletin saatleri genelde aynı olduğu için tuvalet eğitimi için daha kolay bi başlangıç olabiliyo. ve mutlaka yaparken belli edip ipucu da veriyolar daha kolay oluyo. aklına gelen bi soru olursa bana yaz. ben nerede takılabileceğini kestiremeyebilirim. kolay gelsin
yaa aslındaa aynı saatte yapıyordu ama düzeni bozulduu bi düzeni otursunn başlayım olmazsa yani deneyimmm de aklıma takılan varda denemeden sormucammm
ve sonunda menüm

2 dilim ekmek

ara
süt

ara
elma

kız bunlar ne böylee bunumenü diyemi yazdın kız toplamı benim tep öğünümm olmazzz:)))) böyle yapma güçsüz düşersinnhele sabah ya en önemli öğün onu ye diğerlerni yeme istersenn

bu kadarcık:))

bi de hedef tabiii 55[/QUOTE]
hıhh şimdi olduuuu:))

Back
X