• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hoşgeldin tatlım nasıl geçti tatilinnnn özledim seniii

sağol canım ben de özledim herkesii. güzeldi valla, saroz körfezindeydim, iyice dinlendim geldim :)) senin nasıl geçti bakalım?

dünkü akşam yemeğim yarım tavuk göğsünü tiftikledim baharatladım bol yeşillikli salatama ekledim yoğurta elma sirkesi limon pul biber kekik ekledimüstüne döktüm üstüne peynir rendeledim

1kaç saat sonra yemek sonrası bitki çaymı içtim

1.5 lt su

çok güzelll

canımmm sanada iyi haftalar....
benim içim ekstra large bir hafta olacak çünkü hepiniz tatilinizi yapıp geldiniz ben allah nasip ederse bu hafta sonu çıkacağım...
aaa ne güzel canım nereye gidiyorsuun? güzel bir tatil geçirirsin umarım :16:
selam kizlar!! ben döndümmmmm :)) sizi çok özledim, tatilim çok iyi geçti fakat çok kisa geldiii :))

veee korktugum ba$ima gelmedi hani diyordum ya herkes "aaa ne kadar kilo almi$sin" dicek görür görmez oysa hiç öyle olmadi, her gören "ma$allah ne kadar güzelle$mi$sin" "çok güzel olmu$sun" " olgun gözüküyosun" "sarilip öpmek istedim seni ilk görünce" ve daha ne itifatlar anlatamam, oysa beni en son gördüklerinde 55 kiloydum $imdi ise 68 im!!!

tabi bu kadar güzel sözü duyunca $imardim :( yediklerime dikkat etmedim abartmadan her$eyden yedim tüm özledigim $eylerden mmmmmmm ve eve geldim tartildim tok karnina 68.4 yani sanirim hiç kilo almadim :))

çok mutluyum kizlarrr sizler nasilisiniz????

canım yaa ne mutlu sana, çok sevindim insanların abuk sabuk konuşup seni üzmemesine :) hak ediyorsun o iltifatları da zaten :34::34:

yok canım gayet başarılı bence devam et:

sabah çeyrek poğaça

ara:1 portakal

öğlen:taze fasulye,4 kaşık bulgur pilavı salata yoğurt 1 dilim kepek ekmeği(ekmeği yemesem olurduda işte )

akşam:1 tabak taze fasulye,5 kaşık makarna

arada 4 kare çikolata

2lt su+2 saat alışveriş için dükkan dolaşma
o çikolata akşammı oldu fırlama kontesim yedikden sonra mı dolaşma yoptın yoksa hemen cıslıcam seni

ben hep
koşarak karışırdım hayata
bir gün evinin önünde
kesildi nefesim
anladım
kimseyi sevemezdim
yolumun üstüydü kalbin
vayyyyy romentek arkadaşım
in$allah canim :) ho$buldum ::)

çok yorulmu$um ya iki saatlik uykuyla geldim dün :(

ben ne zaman Türkiye'ye gitsem geri geldikten sonra illaki birileri arkamdan dedikodu yapar ama genelde çok uzak akrabalar yapar, ama bugün beni üzen hatta çok üzen bir $ey duydum : ben önceki gün internete kavu$tugum için sevindim ve telefonumdan girip bu siteye falan baktim okulun sitesine baktim 1 saat bile sürmedi, neyse, ardindan öz dayicim anneme sormu$ki bu kizin sevgilisi var galiba!! ya ne alaka çok üzüldüm benim sevgilim ola milletin içindemi mesajla$acagim sanki :5: annemde bozulmu$ "benim bildigim kadariyla yok" demi$.... $u an $oktayim ya $imdi dayim herkese söyler çünkü ailemizde bu ay bir kuzenimiz kaçti malesef ve oda sürekli mesajla$iyormu$.......günüm mahfoldu $imdi :((
koskoca insanların gencecik bir kız hakkında konuşması hele bu erkek hele dayı dicek çok şey var ama yorum yapmıcam hiç üzülme tatlım ne güzel tati,l yapmışsın kilo almamışsın mutluluğunu bozmalarınaizin verme sen kendini biliyorsunya gerisin salla
canlarım nasılsınızzz :16:

bugün diyete başladım, birkaç gün kendimi sıkmam lazım. sabah çay içtim, sonra biraz kavun yedim. öğle yemeği ve akşam yemeğinde de çorba içeceğim. birkaç gün böyle, öğünlerim sadece çorba olacak. hem sevdiğim birşey olduğu için çok da zorlanmam :9:

ramazanda kilo aldım, dikkat edemedim hiç :14::14: en azından o aldığım kiloyu birkaç günde versem; sonra sağlıklı beslenme düzenine geçerim. he bir de spor ihmal etmiyoruzz :34::34:
naber gs'li güzel inşallah istediğin kiloya düşersin fazla abartma ama acıkırsan ye güçsüz düşme
sağol canım ben de özledim herkesii. güzeldi valla, saroz körfezindeydim, iyice dinlendim geldim :)) senin nasıl geçti bakalım?

çok güzelll

aaa ne güzel canım nereye gidiyorsuun? güzel bir tatil geçirirsin umarım :16:

canım yaa ne mutlu sana, çok sevindim insanların abuk sabuk konuşup seni üzmemesine :) hak ediyorsun o iltifatları da zaten :34::34:
küçük canavarımla tatil zor geçti daha fazla oyruldum kısa kestim malesef 1 sene daha büyümesi lazım ablası onundışında sıcakta evde tatil yaptım:)))

ayaklarımın altı maf oldu sabahtan beri elekçiler gibi geziyorum hava biraz serinledi diyeyoksa yine çıkmam sbah çıkmadan k fleks yedim öğle arkadaşımda5i 1 yerde çayı içtim öğlen yemeğimi annemle dışarda yedim tavuk çiş yedim ama lavaşsız ve bulgur pilavı yemedim bol salata yedim akşama patlıcan közlemesi yapıyorum
sabah 10 dan beri gezdiğim için spora gerek yok dünyanın yolunu yürüdüm
su olyına gelince yavaş gidiyorum şu saatten sonra ağırlık vercem

in$allah canim :) ho$buldum ::)

çok yorulmu$um ya iki saatlik uykuyla geldim dün :(

ben ne zaman Türkiye'ye gitsem geri geldikten sonra illaki birileri arkamdan dedikodu yapar ama genelde çok uzak akrabalar yapar, ama bugün beni üzen hatta çok üzen bir $ey duydum : ben önceki gün internete kavu$tugum için sevindim ve telefonumdan girip bu siteye falan baktim okulun sitesine baktim 1 saat bile sürmedi, neyse, ardindan öz dayicim anneme sormu$ki bu kizin sevgilisi var galiba!! ya ne alaka çok üzüldüm benim sevgilim ola milletin içindemi mesajla$acagim sanki :5: annemde bozulmu$ "benim bildigim kadariyla yok" demi$.... $u an $oktayim ya $imdi dayim herkese söyler çünkü ailemizde bu ay bir kuzenimiz kaçti malesef ve oda sürekli mesajla$iyormu$.......günüm mahfoldu $imdi :((

leyyacımmmmmmmmmmm hoşgeldinn kızz tatilininn güzel geçmesine sevindimm amaa dengesiz dayınada kızdımm heee
hemende sallamışş senin hakkında boşver istediğii gibii düşünsünnn

Duygucum kabaklı tarif vermişsinn bir yerde bayıldımm mutlaka deneyeceğimm çok hoşuma gitti
kabak alayım ilk işim o olacakk
evdekilerde yapılabilir bir yemek aslında meze gibii
birde soyanınn sayfasına yazmışsınn ,okumanı tavsiye ederimm fırsat bulduğunda bir 20 sayfa kadar oku canımm okadar güel yazmışki yeri gelmiş çok katı biri olmuş ,kaçamak konusunda kesinlikle çok sert biriii
beni en çokk ta haftada 100 gr da olsa sevinmemiz gerektiğii onlarda birikecek ve 1 hafta sonra 1 kilo olarak gidecek demesii
bütünn sayfasınıı okudumm ve şuann kaçamaksız çok güzel gidiyorumm sağlıklı beslenerekk
biliyorsunn benn şok diyetlere başvuruyordumm bunuu yendimmm
yeşil çayı sevmeyen ben sevmesemde zorla olsada içiyorum artıkkk
düzenlii besleniyorumm 2 saatte bir az ve sık sık yiyorumm ve 84.9 oldum çok mutluyum
şok diyetlerle verdiklerimm geri geldii heppp
haftada 1 kilo vermeyii hedefliyorumm ve bayrama kadar 8 kilo versem çok güzel olacakkk
birde canımm kendimii çok sıkıya almakk içinn diyet yarışmalarına katıldımm kızlarr yokssa olmuyorr kendime zora koşmamm lazımm
yarın spor salonuna başlıyorumm artıkkk
sende iddaya girmişsinn kardeşinle sen verirsinn bunuu başarırsınn canımmm

Duygucum kabaklı tarif vermişsinn bir yerde bayıldımm mutlaka deneyeceğimm çok hoşuma gitti
birde soyanınn sayfasına yazmışsınn ,okumanı tavsiye ederimm fırsat bulduğunda bir 20 sayfa kadar oku canımm okadar güel yazmışki yeri gelmiş çok katı biri olmuş ,kaçamak konusunda kesinlikle çok sert biriii
beni en çokk ta haftada 100 gr da olsa sevinmemiz gerektiğii onlarda birikecek ve 1 hafta sonra 1 kilo olarak gidecek demesii
bütünn sayfasınıı okudumm ve şuann kaçamaksız çok güzel gidiyorumm sağlıklı beslenerekk
düzenlii besleniyorumm 2 saatte bir az ve sık sık yiyorumm ve 84.9 oldum çok mutluyum
haftada 1 kilo vermeyii hedefliyorumm ve bayrama kadar 8 kilo versem çok güzel olacakkk
birde canımm kendimii çok sıkıya almakk içinn diyet yarışmalarına katıldımm kızlarr yokssa olmuyorr kendime zora koşmamm lazımm

sevgili leyla ve perspohenecik hoş geldiniz topiğin en en en çıtırları..yanacıklarınızdan öpüyorum..

leylacım tebrikler kilo almadan tatili bitirmişsin....

koskoca insanların gencecik bir kız hakkında konuşması hele bu erkek hele dayı dicek çok şey var ama yorum yapmıcam hiç üzülme tatlım ne güzel tati,l yapmışsın kilo almamışsın mutluluğunu bozmalarınaizin verme sen kendini biliyorsunya gerisin salla

leyyacımmmmmmmmmmm hoşgeldinn kızz tatilininn güzel geçmesine sevindimm amaa dengesiz dayınada kızdımm heee
hemende sallamışş senin hakkında boşver istediğii gibii düşünsünnn

ho$buldum kizlar :) çok sagolun :)

aslinda ben milletin dedigini takmazdim ama inanin benim dayim gibisi yoktur dünyada her ayrildigimizda aglar, beni ve karde$lerimi çocuk gibi $apur $upur öper, uyaninca öper sarilir, inanin babamdan daha ço gösteriyor sevgisini mükemmel bir insandir, ve bu sözleri ondan asla beklemezdim bu yüzden çok üzüldüm utandim ne vardi internete girecek, birde zaten ailede böyle bir sorun vardi o yüzden daha fazla $üphelendi ama çok kirdi beni, babam dese bu kadar üzümezdim inaninki :14:

kizlar tatil boyunca evet tek gram almadim ama sebebi var,
1.ramazanin ilk 2-3 haftasi iftarda canim sadece soguk $eyler istedi karpuz kavun salata gibi onlardan çok yedim yemegin tadina baktim ve o günler kilo veridigimden eminim karnim kalmami$ti resmen
2. misafirimiz çok oldugu için ev sürekli batti ve günde 2 kere sil süpür yaptik resmen hatta ak$ama kadar hiç oturmadigim günler oldu, hatta bazen yatana kadar hiç oturmazdim çünkü iftardan sonra çok misafirimiz oluyordu
3. aç karnima bile gezmeden geri kalmadim :) o sicakta kaç kere çar$iya gitim iftara yakin geldim :))

bayramda sanirim verdigim kilolari aldim çünkü $erbetli tatlilari çok abarttim günde 10 baklava yemi$imdir her gelenle en az 1 tane yedim :47:

he birde muhte$em süper ötesi $eyler yedimm hiç yememi$timmm mmmmm tadlari damagimda
TAHINLI CÖREK :56:
KANDIL SIMIDI :56:
TAPTAZE SIMIT :56:
SUSAMLI CÖREK :56:
ACMAA :56:

selam kizlar epeydir yazamadim size benim kücük kizim emekledigi icin sürekli peinden kosturuyorum:37:cok hareketli bi bebek,o adar kosturmacaya niye erimiyorum bende anlamadim,kiloda degisiklik yok ramazanda bir bucuk kilo kadar vermistim,bayramdi seyrandi yine eski kiloma döndüm,ama aksamlari belli bi saatten sonra yemiyorum,meyveyle gecistiriyorum,önceki yazdiklarinizi okiyamadim,sizler neler yapiyorsunuz,umarim her sey yolundadir,öpüyorum hepinizi

senin adına ne kadar sevindiğimi biliyorsun hep dedim bunuda biliyorsun sen istersenyaparsın yap'da ogüzelliği boşa harcabaaa başarılar dilerimmm cnm

kizlar tatil boyunca evet tek gram almadim ama sebebi var,
1.ramazanin ilk 2-3 haftasi iftarda canim sadece soguk $eyler istedi karpuz kavun salata gibi onlardan çok yedim yemegin tadina baktim ve o günler kilo veridigimden eminim karnim kalmami$ti resmen
2. misafirimiz çok oldugu için ev sürekli batti ve günde 2 kere sil süpür yaptik resmen hatta ak$ama kadar hiç oturmadigim günler oldu, hatta bazen yatana kadar hiç oturmazdim çünkü iftardan sonra çok misafirimiz oluyordu
3. aç karnima bile gezmeden geri kalmadim :) o sicakta kaç kere çar$iya gitim iftara yakin geldim :))

bayramda sanirim verdigim kilolari aldim çünkü $erbetli tatlilari çok abarttim günde 10 baklava yemi$imdir her gelenle en az 1 tane yedim :47:

he birde muhte$em süper ötesi $eyler yedimm hiç yememi$timmm mmmmm tadlari damagimda
TAHINLI CÖREK :56:
KANDIL SIMIDI :56:
TAPTAZE SIMIT :56:
SUSAMLI CÖREK :56:
ACMAA :56:

birde izmir boyozunu yesen o kadarnefis bir şey ki küçücük şey 700kalori bugüzel nimetten yararlanamıyorum kalorisinden dolayı biz izmirliller simite gevrek deriz onuda çok seviyorum
selam kizlar epeydir yazamadim size benim kücük kizim emekledigi icin sürekli peinden kosturuyorum:37:cok hareketli bi bebek,o adar kosturmacaya niye erimiyorum bende anlamadim,kiloda degisiklik yok ramazanda bir bucuk kilo kadar vermistim,bayramdi seyrandi yine eski kiloma döndüm,ama aksamlari belli bi saatten sonra yemiyorum,meyveyle gecistiriyorum,önceki yazdiklarinizi okiyamadim,sizler neler yapiyorsunuz,umarim her sey yolundadir,öpüyorum hepinizi

oy potimm özledim seniii güzel bebeğin demek başlamış annesini yormaya kokla benimiçin onu ama dikkat et ben benimkini banyoda buluyordum hep sonunda tümkapıları kapattım

mmmm duygum internetten baktim çok lezzetli gözüküyorr :56:
en sevdigim açma ile çörek oldu gittim geldim yedim (oturupta yemeye zaman bulamadim)

ya birde ben iki gündür çok kötü besleniyorum evde zaten düzgün kahvaltilik falan yok bugün ali$veri$e gideriz, dün keloks yedim birde lokum tarzi $eylerle ak$am ettim ak$am düzgün bir$ey yedim ama Türkiye'nin sebzeleri falan daha güzel oluyor yedigimden tad alamiyorum bile :(( sabah kahvalti bana bakiyor ben ona $u an açim ama yemek istedigim $eyler hep Türkiye'de ya :5:

mmmm duygum internetten baktim çok lezzetli gözüküyorr :56:
en sevdigim açma ile çörek oldu gittim geldim yedim (oturupta yemeye zaman bulamadim)

ya birde ben iki gündür çok kötü besleniyorum evde zaten düzgün kahvaltilik falan yok bugün ali$veri$e gideriz, dün keloks yedim birde lokum tarzi $eylerle ak$am ettim ak$am düzgün bir$ey yedim ama Türkiye'nin sebzeleri falan daha güzel oluyor yedigimden tad alamiyorum bile :(( sabah kahvalti bana bakiyor ben ona $u an açim ama yemek istedigim $eyler hep Türkiye'de ya :5:

evet birde yesen tadına doyamazsın
açma ve çöreği internetten bulupevdede yaparsın cnmm,
türkiye gibisi varmıkuzum ya ama napcn yaşamın orda belki ilerde burayadönersin belki izmire:)))) şimdi türkiye gezsi bitti diye sağlıklı beslenmeyeara vermek yok dimi mücadeleye devam

sabah ki menüm
aç karnına kirazlı saplı çayımı içtim
k fleks içinde ceviz parçaları
şimdilik 2bardak su içtim

evet birde yesen tadına doyamazsın
açma ve çöreği internetten bulupevdede yaparsın cnmm,
türkiye gibisi varmıkuzum ya ama napcn yaşamın orda belki ilerde burayadönersin belki izmire:)))) şimdi türkiye gezsi bitti diye sağlıklı beslenmeyeara vermek yok dimi mücadeleye devam

evet özelliklede açmayi mutlaka denicem :)
evet Türkiye gibisi yok gerçekten hayranim her$eyine, bende isterdim ilerde oraya gitmeyi ama nasip önce okul bitsin :)
saglikli beslenmeye ba$layacagim ama önce ali$veri$e gitmemiz lazim buzdolabina fare girse aç ölür :)) yogurt falan almam lazim en azindan

sen kaç kilosun? ramazanda kilo aldinmi?

Evet kızlar ilk bahardan beri bayabir dağıldık hava güzel dedik,tatil dedik,ramazan dedik,bayram dedik şimdi geri dönüş zamanı bu uyarım üyelerime ve aramıza yeni katılmak isteyen herkeze şimdibir zaman koycam oda şu nedenle grupumda olan arkadaşlarım sık girmiyor bilmiyoruz görmedik dememeleri için, 10 eylül dönüş günü yeni bir çizelge yeni hedeflerle 10 eylülde başlayalım ve artıktopiğimiz terk etmeyelim şimdiden net yazıyorum

-eski grupumiçin değil ama aramıza yenikatılcak arkadaşlarım 1 hafta deneme süresinde olcak ne kadar girdikleri ne kadar paylaşımda bulunduklarına baktıkdan sonra onlarıda listemize eklicem tekrar söylüyorum 3 gün girip yada listeye ismini yazdırıp sonra ortadan kaybolcaksanız hiççççç yormayın beni gelin yazın yorum yapın ama listeye beni yazın demeyin.
- istediklerim hergün gün sonu yada gün başında menünüzü yazmanız
-p.tesi mutlaka kg bildirmi yapmanız sadece o gün ertesi gün yada başka bir gün değil 2 hafta mazeretsiz üstü üste bildirim yapmayını listeden eski grupumdan bile olsa çıkarağım,ama isteyen hergünde kg sunu yaza bilir ama p.tesi güncelleme günü
-mutlaka bir kaç arkadaşın menüsüne olumlu olumsuz yorum yapmanızı istiyorum
- işinizin olduğun yada saglık sorunu yada herhangibi bir sebepten dolayı sayfamıza girmeyeceğinizi lütfen bildirin,2 kere bildirmeden ortadan kaybolanı sayfamda istemiyorum
-gayretli azimli kararlı kişileri sayfada istiyorum.bir gün dikkat edip sonraki etmeyini yada telafi etmek için bir çaba göstermeyini istemiyorum sayfada
-aktivite mutlaka istiyorum, bu dans etmek olur,ip atlama olur koşmak,zıplamak leslie,yürümek,10 dk'da olsa hareket şart
-ne kadar su içtiğinizi mutlaka yazmanızı istiyorum
-yaptığinız kaçamakları yazmanızı mutlaka istiyorum,hep baraber napabiliriz 'de dengeleriz diye fikilerşiriz

bunları listede olmak isteyrnler için ama yok bunları yapamam ama arada girerim diyenler varsa sayfam yine açık yazabilir fikirleşebilirisiniz

arkadaşlar bunları hepimizin iyiliği için istiyorum sizin bunları yapıp yapmamanız bana bir şey kazandırmazyada kaybettirmez,hepimiz aynı amaç için burdayız öyle değilmi biraz disiplin, kararlılık,azimle üstesinden gelirizbiz kadınız güçlüyüz herşeyin üstesinden geliriz (güzel bir sloganoldu) bu şartlarımı kabul edenler biligilerini yazdırsın,unutmayın 10 eylülde başlıyoruzzzzz bu sefer hepimiz aynı anda hedefimize ulaşcaz..

Başka önerisi fikri olan varsa yazsın yeni fikilere açığım

Son düzenleme:
evet özelliklede açmayi mutlaka denicem :)
evet Türkiye gibisi yok gerçekten hayranim her$eyine, bende isterdim ilerde oraya gitmeyi ama nasip önce okul bitsin :)
saglikli beslenmeye ba$layacagim ama önce ali$veri$e gitmemiz lazim buzdolabina fare girse aç ölür :)) yogurt falan almam lazim en azindan

sen kaç kilosun? ramazanda kilo aldinmi?

ben tatil kg aldım yani ramazandan önce 73küsüra çıktım ramzanda 67 kg düştüm şimdi 68 kg kardeşimle iddiaya girdik kurban bayramına kadar 60 olmam lazım işin ucunda iddia var

Bizde canım yeni yeni toparlanmaya çalışıyoruz işte
yoksa bizlerde kendimizi saldıkk anlıyacağınn benn sıkı tutuldum diyetime artıkk

Back
X