- Konu Sahibi Betul_20162010
- #10.581
hoşgeldin tatlım nasıl geçti tatilinnnn özledim seniii
sağol canım ben de özledim herkesii. güzeldi valla, saroz körfezindeydim, iyice dinlendim geldim :)) senin nasıl geçti bakalım?
dünkü akşam yemeğim yarım tavuk göğsünü tiftikledim baharatladım bol yeşillikli salatama ekledim yoğurta elma sirkesi limon pul biber kekik ekledimüstüne döktüm üstüne peynir rendeledim
1kaç saat sonra yemek sonrası bitki çaymı içtim
1.5 lt su
çok güzelll
aaa ne güzel canım nereye gidiyorsuun? güzel bir tatil geçirirsin umarımcanımmm sanada iyi haftalar....
benim içim ekstra large bir hafta olacak çünkü hepiniz tatilinizi yapıp geldiniz ben allah nasip ederse bu hafta sonu çıkacağım...

selam kizlar!! ben döndümmmmm :)) sizi çok özledim, tatilim çok iyi geçti fakat çok kisa geldiii :))
veee korktugum ba$ima gelmedi hani diyordum ya herkes "aaa ne kadar kilo almi$sin" dicek görür görmez oysa hiç öyle olmadi, her gören "ma$allah ne kadar güzelle$mi$sin" "çok güzel olmu$sun" " olgun gözüküyosun" "sarilip öpmek istedim seni ilk görünce" ve daha ne itifatlar anlatamam, oysa beni en son gördüklerinde 55 kiloydum $imdi ise 68 im!!!
tabi bu kadar güzel sözü duyunca $imardimyediklerime dikkat etmedim abartmadan her$eyden yedim tüm özledigim $eylerden mmmmmmm ve eve geldim tartildim tok karnina 68.4 yani sanirim hiç kilo almadim :))
çok mutluyum kizlarrr sizler nasilisiniz????
canım yaa ne mutlu sana, çok sevindim insanların abuk sabuk konuşup seni üzmemesine :) hak ediyorsun o iltifatları da zaten