- Konu Sahibi Betul_20162010
- #12.021
valla çalışanın işi daha zorrr ALLAH yardımcınız olsunnn
birden kuzi gözümün önüne geldi aynısını yapıyordu şimdi yapmıyor yani eskisi kadarr ,ee senin fıstık annesinden iş öğreniyor desene sürekli peşindee,benim oğlan bu aralar bana yardım etmeye başladııı bazen masa hazırlamıyorum yada dışardan birşey söylediğimde tv karşısındaa yerde yiyoruızzz işimiz bititğinde oğlum odada kalanları getiriyor ben toz alırken oda eline ıslak mendil alıyor sildiğim yerleri siliyor süpürgetutarken elimden bıraktığımda hemen oalıyor süpürmeyeçalışıyor,alışveriş yaparken arabayı oda iktiriyor baya bi yardımcı olcakkk teyzeleri
Amin canım.yorgunluktan çok vakitle savaşmak zorunda kalıyoruz.
Eeee kuzi büyüdü kızımın abisi oldu..kocam adam artıkın darısı başıma.
Takip ediyorsun mutlaka her yaşın her ayın farklı farklı evreleri var.
2.yaş sendromu var mesela.
Minicik elleriyle sofra topluyor ya yugurasım geldi.
Bende yemek yerken sofra bezi sererim hep kızım mama sandalyesinde yer hep saga sola dökülür.
Babası derki kızım hadi al örtüyü anneye getir elinde sıkı sıkı tutarak getirir.komik oluyorrrr
geçende çırpmak için ben kenara koydum sen onu gör çekmesiyle yere indirmiş bu yetmezmiş gibi sallaya sallaya odaya getiriyor :)))))
iradene hayranım zatenn ....
ben hele biber turşusuna bayılırırmsüs biberr ,dün akşam cnm dürümde adana yanında şalgam çekti nereye baksam hayali peşimdeydiii neyseki şimdi iyiyimmm,kısır çok çketi cnm üşenmezsem yapayım yaaabendee,
bende artık yemeklere az zeytin yağında yapıyorum yemekle işim bittiğinde küçük teceresivar kuzinin hemen onayiyeceği kadar alıyorum birazda tereyağ ekliyorum böyle iştee
valla eski ev 3 cepheliydi 1 günde kuruttum tarhanayı zaten az yapmıştımmmdenemek için hemen kurudu kuzi o zamanla şarhoş yürüme modundaydı o yüzden galiba zorlukçıkarmadı hiçç tamda hatırlamıyorum açıkçası,bu arada sende evde olsan alasını yaparsınnn eminimmm
sağol canım.biber turşusu acılı olucak tombişlerden ekmeksiz löp löp atarım ben k.valdem öle bakar bana..hayatta acı yiyemez.
bencede zeytinyağı faydalı kullan azda olsa.ben diyetisyenime demiştim belki burayada yazmışımdır.sebze yemeği olmayınca hemen olsun diye kabagı rendeleyip kavuruyorum yagsız dedi sonra yogurtluyorum (senin de yaptığın gibi ) 1 çay kaşığı kadar koyabilirsin dedi.mesela havuç yasak ama pırasa yemeğinede renk veriyor kendime ayrı yapıyorum zor oluyro demiştim hayır ayrı yapma dedi.aynı yemekten ye ama havucu ayıkla onu yeme dedi.
Ben öglenleri peynir yiyorum = et yerine geçiyor
akşamları sebze yemegi yemek zorundayım tekrardan et yemeği olmaz.
dogru yeni yürümeye başlama zamanları zor olmuyor işlerine saglama alınca tutabilene aşk olsun.
iyikide yapmışsın denemedim demezsin bundan sonra rahat rahat yaparsın...ama kurutma işi nasıl olur bilemem yeni evinde.
bilemiyorum evde olsam ne yaparım nasıl yaparım belkide yapmam dogumdan sonra böyle oldum hemencik sıkılıyorum kek yapıcam mesela 2.ci harekette sıkılıyorum...