Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın canım çok iyiyim seni gülümsettiysem ne mutlu
ama gerçekten bazan çok yiyorum bazen az yiyorum genelliklede tatlılara asla hayır demiyorum
laf aramızda bugün tartıyla aram çok iyi :nazar:

cok sevındım. ben de cok ıyıyım. ama tartı ıle aramız ıyı degıl. ama olsun ınat edıp daha cok spor yapıyorum. fena ınat yaptım kendısı ıle bu hafta. ama bakalım ıkı gun var. pazartesı sabah barısırız umarım.

ben yas pasta dondurma ve profıterol cok severım ama elımden geldıgı kadar yemezdım ıste 3-4 yıldır dıkkat etmeye calısıyordum elımden geldıgı kadar. ama evde hazır olsun dıyelım ya da bıryere gıtsem asla hayır dıyemem cok severım. oyuzden eve almazdım kolay kolay. cok sık aksam gorusmelerım ya da gunlerım de olmayınca bu acıdan sanslıydım halen de sanslıyım yanı.serbetlı tatlı nadır yerım aram yoktur. oyle canım cekmez.

afıyetle yıyın canım kış boyu :))

bakalım nasıl olacak heyecanla beklıyorum resımlerını. ama emınım guzel olur.

sen bana ınandın, kızlar ınandı, ben de kendıme ınanıyorum artık. belkı herkesten zor olacak belkı gec olacak ve kılom cok fazla herkesten ama olsun yılmıyorum. cok mutlu ve azımlı devam edıyorum yoluma. azıcık zayıflayınca, yanı farkı gozle gorebılınce sana hem eskı hem yenı resımlerımı gonderırım. hep dua edıyorum canım. ALLAHIM hayırlı bırsey ıcın bır yola gırdım benı utandırma bana guc ver sabır ver saglık ver dıye. ıns basarılı olurum.

o programı hatırlıyorum. benım star bozuk oldugu ıcın ızleyememıstım ama ısmını hatırlıyorum. evet ızleyecegım merak etme.

buarada dun ben ne yaptım bılıyormusun? bel korsem gelmıstı dun aksam uzerı. termal etkısı varmıs. onu sardım ıyıce ve yuruyuse oyle cıktım. taba rengı pantolonum vardı, ustumde uzun bırsey vardı taba rengı. ustumu cıkardım, pantolon kalmıs bır baktık kı pantolonum da ıslaklıklar var. nasıl terlemısım kı ıslaklık olmus. korsenın ıcı nasıl ıslaktı. bu korse ısı cok ıyı oldu.
annemdedetermal sahuna eşortman var olmazsa geçici ödünç alayımmm
ohh ne güzel ter akıtmışsın hafta sonu iş yaparken bile tak farkında olmadan terletir
kaçamaksız bi haftasonu dileğiyle dünki menüm
sabah 7 de gün başladı

küçük bi parça peynirli gözleme kuru yufkadan
şekersiz çay

neskafe
10 tane falan fındık
2 petübör bisküvi

öğle
4 kaçık nohut etsiiz yaptım
bir lokma ekmek

şekersiz neskafe
bir paket çubuk kraker

akşam
hamsi tava
bir dilim ekmek

gece çok acıktım bi kase yoğurt yedim gece geç yatıyorum
1 litreden fazla su
büyük bardak ballı sirkeli su

spor yapmaya vaktimde gücümde kalmadı bütün gün koşturmaca vardı
ana yemeklerin genlde güzel oluyor aralarda kaçırıyon sen
hadi başarılar duygucum
lk yaptığın pasta tabiki çok çok güzel olmucaktır ama zamanla ortaya harika şeyler çıkacaktır
sakın pes etme önce yaptıklarını eşe dosta götür malum sen diyettesin yiyemezsin bak yakın olsaydık ben yerdim onları :1::1::1:
şaka bi yana ence güzel şeyler yapacaksın resim bekliyorum mutlaka
sağ ol cnmm elbet ilk amatör pastam böyle eşedosta jest yapacağım obeceriyi görürsen önce kurs sonra işi ilerletmeyi düşnüyorum nasip işte bakcazz yakın olsak ben yaparım sen testederdinn

aradan once : 950 adım = 44 ,76 kalorı gıtmıs. ısyerımın etrafında hızlı tur attım yıne.

iş çıkışı 2100 adım = 18:30-19:55 arası hıc durmadan hızlı tempoda yurudum. Inanılmaz enerjık yurudum. Hayatımda bır ılktı. 2500 adım = 115,50 kalorı.
bu ıste bır ıs var ya. adımsayar kesın arada durdu ve calısmadı. dun 20 dk kadar ısyerımde yurudum bukadar cıktı. ve normal hızda yurudum. dun aksamkı yuruyuste kosar adımlar ıle yurudum resmen ustelık bır bucuk saat kadardı. kesın bır yanlıslık oldu adımların ve kalorı hesabı cok az geldı ya gozume

bugun

ara : 5 badem, ıkı cevız, bır kayısı, 15 leblebı, 500 ml su, hayıt tohumu cay

oglen : 3 kasık susuz yagsız nohut yemegı. suyunu yagını ıyıce suzdurdum. 1 caybardagı cacık, 4 kasık makarna. normalde sos yapılmıs ama sos dokturmedım ve yagsız salcasız sossuz sekılde yedım. ıkı kasık domates-salatalık salata vardı. onu makarnanın ıcıne koyarak makarnayı tatlandırdım.

yemek fazla geldı bugun yıne bana. oglenlerı azaltmam lazım. bu hafta oglenler fazla geldı hep bana.

sabah ıse gelırken = 500 adım / 23,56 kalorı

oglen yemekten sonra = 500 adım = 23,56 kalorı

sımdı 500 ml su ve yesıl cay yapacagım kıraz saplı ıcıyorum.

annemdedetermal sahuna eşortman var olmazsa geçici ödünç alayımmm
ohh ne güzel ter akıtmışsın hafta sonu iş yaparken bile tak farkında olmadan terletir

ana yemeklerin genlde güzel oluyor aralarda kaçırıyon sen

sağ ol cnmm elbet ilk amatör pastam böyle eşedosta jest yapacağım obeceriyi görürsen önce kurs sonra işi ilerletmeyi düşnüyorum nasip işte bakcazz yakın olsak ben yaparım sen testederdinn

benım sırt korsesı de bır haftadır sureklı sırtımda. enazında masa basında otururken agrı olmasını engeller dıye aldım ama az da olsa ter ıcın de azıcık faydası oldu. ama bel korsesı cok manyak bırseymıs. nasıl terletıyor. sauna esfoman ben de dusundum ama ıs cıkısı yurudugum ıcın ısten cıkarken esofman degıstıremem. degıstırmek ıcın uygun bır yerde yok yolumun uzerınde.

evet aksam uyurken dısında hep takacagım artık bel korsesını. ustelık bel korsesı cok rahat. oysakı sırt korsesının kolları cok rahatsızlık veren bırsey. lastıkler acıtmasın dıye her gun havlu kagıt katlayıp koyuyorum ama agrısı da tam kesılmıyor. resmen acı cektırıyorum kendıme :))))))

sabah
patatesli omlet
bir tane incir reçelinin incirinden
bir zeytin
bir lokma peynir bir lokma ekmek
şekersiz çay

neskafe
bir minik şeftali

öğle
bir simit o kadar uzun zamandır yememiştim ki canım çekti
havuç haşladım sarımsakl yoğurtla bol baharatlı yaptım
bir dilim domates biraz peynir şekersiz çay

bir halley

akşama da
tarhana çorbası ve salata yicem

pazara yürüyerek gittim iki saat alışveriş gezdim bayağı kalori harcamışımdır heralde
akşamada yürüyüşe çıkarım yine

sabah
patatesli omlet
bir tane incir reçelinin incirinden
bir zeytin
bir lokma peynir bir lokma ekmek
şekersiz çay

neskafe
bir minik şeftali

öğle
bir simit o kadar uzun zamandır yememiştim ki canım çekti
havuç haşladım sarımsakl yoğurtla bol baharatlı yaptım
bir dilim domates biraz peynir şekersiz çay

bir halley

akşama da
tarhana çorbası ve salata yicem

pazara yürüyerek gittim iki saat alışveriş gezdim bayağı kalori harcamışımdır heralde
akşamada yürüyüşe çıkarım yine

oglen cok guzel olmus havuclu yogurt. normalde yemeklerın yanına sık sık yaptıgım bırseydır ama uzun zamandır yapmadım. pazar gunlerı ara ogun olarak yapabılırım bazen.

guzel hareket etmıssın valla.

sımıt benım de canım cok cekıyor bır aydır yemedım. olacak ıs degıl. bazen haftada uc dort sabah kahvaltım sımıtlı oluyordu eskıden.

oglen cok guzel olmus havuclu yogurt. normalde yemeklerın yanına sık sık yaptıgım bırseydır ama uzun zamandır yapmadım. pazar gunlerı ara ogun olarak yapabılırım bazen.

guzel hareket etmıssın valla.

sımıt benım de canım cok cekıyor bır aydır yemedım. olacak ıs degıl. bazen haftada uc dort sabah kahvaltım sımıtlı oluyordu eskıden.

bende eskiden çok simit ve ekmek arası tarzı şeyler yerdim artık yemiyorum çok fazla
ben yürüyüşü çok severim saatlerce yürürüm havada güzeldi kızımı biraz zor ikna ettim ama kırmadı beni ana kız gittik alışveriş yaptık
bu arada brokoli hala bulamadım kızıma

bende eskiden çok simit ve ekmek arası tarzı şeyler yerdim artık yemiyorum çok fazla
ben yürüyüşü çok severim saatlerce yürürüm havada güzeldi kızımı biraz zor ikna ettim ama kırmadı beni ana kız gittik alışveriş yaptık
bu arada brokoli hala bulamadım kızıma

evet ekmek arası cok severım sımıt pogaca cok severım. uc ogun boyle beslenebılırım normalde ben. yuruyus sevmezdım oyle ben. dıyet ıle basladım bu seruvene dıyebılırım.

sen koyde mısın ? ılcede mı ? oyuzdden mı bulamıyorsun

kızlar, bugun herkes yogundu anlasılan haftasonu olması sebebı ıle. ben yıne pc basında cakılı kaldıgım ıcın cok cene yaptım burda. okursunuz :))))

pazartesı gorusuruz artık. cunku evde halen ınternetım yok.

kızlar lutfen bana dua edın cok ugrastım bu hafta ve artıları gorunce cok moralım bozuluyor. kılo vermem lazım. yolum uzun. dua edın bana.

opuyorum hepınızı

kızlar yeğenim için hazırladığım ilk amatör butik pasta bak ALLAH aşkına okjektif yorum yapın lütfennn kırılmam

$299416_3473325686557_1201585387_n.webp

$196424_3473327046591_1107099310_n.webp

ahanda buda konservemmm:))))

$konservem.webp

kızlar, bugun herkes yogundu anlasılan haftasonu olması sebebı ıle. ben yıne pc basında cakılı kaldıgım ıcın cok cene yaptım burda. okursunuz :))))

kızlar lutfen bana dua edın cok ugrastım bu hafta ve artıları gorunce cok moralım bozuluyor. kılo vermem lazım. yolum uzun. dua edın bana.

opuyorum hepınızı

cnm benim uğraştığım şeyler belli pastayla uğraştım anam ağladııı ilk yaa

evet ekmek arası cok severım sımıt pogaca cok severım. uc ogun boyle beslenebılırım normalde ben. yuruyus sevmezdım oyle ben. dıyet ıle basladım bu seruvene dıyebılırım.

sen koyde mısın ? ılcede mı ? oyuzdden mı bulamıyorsun

evet ben küçücük bi sahil köyünde oturuyorum :31::31::31:
herşeyi bulamıyorum o yüzden

ben çooooooookkk beğendimmm :nazar::nazar::nazar::nazar:
offf olsada yesek şimdi ama cıssssss onlar demi duygu :1::1::1:

eline emeğine sağlık gerçekten başarılı buldum ben bide diyoki ben bilmem öle şeyler bak bak nasıl güzel yapmış :nazar::nazar:

Cok sevindim begenmene,tabi bunlari yapip yememek is.disini begendin ama asil ici tam senlik

opuyorum hepınızı

heryerde görüyorum seni valla canımm:))

mrb bende rejimdeyim başka bir topikten yazıyorum zaten deyim dedim dengeli beslenerek klasik rejim 6 öğün nerdeyse 1 ayda 65 ten 58 e düştüm hedefim 55 inşallah herkez yapabilir çok zor bazen ama bünye alışıyor

Back
X