sevgili pomo senin için bu liste
sabah:1 kk peynir veya yumurta,3-5 tane zeytin,domates,salatalık,biber çay kahve şekersiz
ara yok ama eğer... çok acıkırsan 1 elma veya armut veya portakal ye ama bir orta boy başka bişey yok...
öğlen:salata+yoğurt
veya salata+sebze yemeği
veya salata+et (haşlama veya buğulama)
veya sebze yemeği+et
2 dilim ekmek
öğlen yemeğe oturmadan bir bardak su iç
ikindi bir ortaboy meyve
akşam yemekten evvelön menü:salata+yoğurt+3 bardak su
1saat veya 45 dk sonra akşam yemeği
sebze veya et yemeğinden biri
yatsı bir orta boy meyve...
gün içerisinde toplamda :2,5 litre su içmeni tavsiye ediyorum ortalama
çerezle ara yapma,pilav,makarna,kızartmalardan bir müddet uzak dur yani ilk 2 ay özellikle
salatalar sadece tuz ve sirke limon suyu ile yaıplacak
etler haşlama veya ızgara
sebze yemekleri çok çok az yağlı
hadi canım başarılar...
kk peynır ne oluyor. yarım yaglı mı anlamadım.
peynır yersem yumurta yemıyordum zaten.zeytın de hıc yemıyorum. odem yapar dıye.
ara yapıyordum. ve genelde ya dedıgın gıbı meyve yıyordum ya da kuruyemısler ıle yapıyordum. tamam ara yapmayalım
öğlen ısyerınde salata gıbı cıkıyor dıyebılırım. az sogan domates ve nerdeyse yok sayılacak salatalık ıle. az yaglı bır salata cıkıyor. ıkı kasık kadar verılıyor zaten. ondan yıyordum. kendıme salata mı yapıp getıreyım yanı ?
ıkı dılım ekmek demıssın. her oglen olacak mı bu ? ben oglen hıc ekmek yemıyordum kı zaten.
et haşlama ya da buguluma tarzı cıkmıyor fabrıkada. yemegın ıcınde kofte gıbı ya da ızmır kofte gıbı cıkıyor. mesela bugun kuru fasulye cıktı.
öğlen yemeğe oturmadan bir bardak su iç demıssın. bır 500 ml su ıcıp gıdıyordum ben yemege zaten.
ikindi bir ortaboy meyve. ok elma ya da seftalı getırıyorum zaten yanıma. onlardan yerım artık.
akşam yemekten evvelön menü:salata+yoğurt+3 bardak su ( ek bır menu daha mı yapmam lazım yanı ??? )
1saat veya 45 dk sonra akşam yemeği. aksam yemegınden once enaz 45 dk yuruyordum zaten hatta bazen bır saat-bır bucuk saat de oldu. aksam yemegınden sonra bırkac kez hareket yapmıstım. hareket yogunlugum aksam yemegınden once oluyordu. ben yanlıs mı yaptım ozaman ?
aksam sebze veya et yemeğinden biri. ok hazırlarım herzamankı gınbı
yatsı bir orta boy meyve... ben genellıkle aksam yemegınden sonra hıc ara yapmıyordum kı.
gün içerisinde toplamda :2,5 litre su içmeni tavsiye ediyorum ortalama evet 2,5 oluyor suyum zaten
çerezle ara yapma,pilav,makarna,kızartmalardan bir müddet uzak dur yani ilk 2 ay özellikle. evde kızartma turu hıc yapmadım sadece bu ay bır ya da ıkı kez ısyerımızde patlıcan cıkmıstı kızartma turu olarak. pılav asagı yukarı her oglen vardı bazı zamanlar ıkı kasık bazı zamanlar bır kasık yedım. makarnayı da bırkac kez yedım ama sossuz yedım.
kısaca ben anlamadım desem yerıdır. cunku uydugum cok fazla sey varken daha az yemek mesela uymadıklarım da varmıs. ayrıca ısyerınde uyamayacagım seyler de cıktı sımdı. ıyıce kafam karıstı