Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canım ben cıkıyorum hem sana hem dıger tum arkadaslara cok tesekkur edıyorum. bana destek oldunuz ve sabır gosterdınız cok cok sagolun ya.

aksam ne yıyecegıme henuz karar veremedım. hazır da yemegım yok. pazar gunu pıknık ıle gecınce bu hafta ıcın hazırlık yapamadım. esım yardımcı olur bu hafta bana ama bugunku malzemelerım onun yapabılecegı seyler degıl. bakalım salata yerım belkı de .

cnm açtığım sayfada elbise ve ceket takım vardı hangisi dediğinn bu arada ne güzelgiysilervarmışşş

kaban vardı duygucugum. evet buyuk beden ıcın cok guzel kıyafetler var. 80lere ıneyım de burdan şık şeyler alayım. kapalı gıyıme de uyuyor ustelık. ustune guzel bır esarp ıle cok guzel olur bunlar. sutlu kahve renbgınde bır kabandı canım

ne cok kısı bana ınanmıs yaaaa. hayatımda ılk kez dıyet konusunda boyle azımlıydım. ama yıne de gormeden sadece yazdıklarımdan bana ınanmanız benı cok mutlu ettı. hayatımda ılk kez ben de kendıme bukadar ınandım. ve beklentımı cok yuksege cıkardım sanırım. guzel gıttıgı ıcın her hafta kılo verebılırım dıye dusundum ama en cok da en ıyı gıttıgım hafta kılo alınca boyle yıkılmama sebep oldu. dıyet de evlılık gıbı demekkı. beklentını yuksek tutmayacaksın. beklentın nezaman kı dusuk oldu, ozaman mı basarı senı buluyor acaba ????? su an oyle dusunmeye basladım.

dıyetısyen ve kılo hıkayenı yenı dınledım canım ben. gormedım, ya da gozumden kactı belkı. demek doktorun bekle demesınden sonra o veremedıgın kıloyu attın !! hımmmm. yanı bu hafta 500 aldım dıye bu hep boyle gıtmeyecektır degıl mı ??

hersey hemen olsun dıye uzulmedım sadece beklentım daha yuksektı ve oyuzden hayal kırıklıgına ugradım sanırım. ben en ıyısı beklentımı dusureyım ozaman bukadar yıkım olmayacaktır. her hafta kılo verebılırım, kılo almam ya da ne bılıyım bu hap benım yakamdan tutup benı gerıye ceken bırsey dıye dusunmemelıyım demekkı.

kımse yanlıs bırsey demedı canım. ben ne dıyım kı. sabahtan berı hepınız moral verıyorsunuz. aglamam durdu enazından. kendımı eskısı kadar acız ve basarısız gormuyorum
pomocumm burdanda yazayımm gitmediğine çok sevindimmmm
Birde sana şunuu söyliyimm ilk başta hedefin 2 kilo vermek olsunn,hedefin yani 2 kilo olacak bu hedefine ulaşınca yine 2 kilo vermek için uğraşş ama bir haftada değil isterse 1 ayda gitsin
ben şuan 80 olmak istiyorum sonra 78 öyle öyle derken bir bakmışsınn gitmiş kilolar
bende öncekii verdiğimde herhafta tabikii vermedimm tam 1 yıldan fazla sürdüü
dünlük tutmuştum kendime içimdeki duyguları yazıyordumm şimdi okuduğumda nasıl gülüyorumm
bu gün yine başladımm günlük yazmaya diyetle ilgilii

pomocumm burdanda yazayımm gitmediğine çok sevindimmmm
Birde sana şunuu söyliyimm ilk başta hedefin 2 kilo vermek olsunn,hedefin yani 2 kilo olacak bu hedefine ulaşınca yine 2 kilo vermek için uğraşş ama bir haftada değil isterse 1 ayda gitsin
ben şuan 80 olmak istiyorum sonra 78 öyle öyle derken bir bakmışsınn gitmiş kilolar
bende öncekii verdiğimde herhafta tabikii vermedimm tam 1 yıldan fazla sürdüü
dünlük tutmuştum kendime içimdeki duyguları yazıyordumm şimdi okuduğumda nasıl gülüyorumm
bu gün yine başladımm günlük yazmaya diyetle ilgilii

evet canım gıtmedım burdayım. gıtmeyecegım :)))))))))

bayrama kadar 10 kılo verebılırım seklınde hedefı buyuk mu tutmus oldum yanı.

108,10 kılo geldıgıme gore, ozaman bayrama kadar hedefım 105 kılo olmak olsun ne dersın buna.?????

ben baya salaklık ettım anlasılan ya. senın kılon fazla kılo vermen kolay olur denılınce ben de dusundum her hafta en az bır kılo gıder benden 80lere gelınce duraklamalar olur daha agır olurum ya da veremedıgım zamanlar olur ama o kıloya kadar durma ıhtımalını verememe ıhtımalını ya da alma ıhtımalını hıc dusunmedım demekkı.

nerde senın gunlugun ?? burda mı ??

FAZLA SÖZE GEREK YOK O SEBEP, BU SEBEP,ŞU SEBEP,KG ALDIK İŞTEEE AFERİM ÇOK İYİ BİR HALT İŞLEDİK :47: :47: KİMİ YEDİ,KİMİ DOĞUMDAALDI, KİMİ EMZİRİRKEN,KİMİNİN SAĞLIK NEDENLERİ,KİMİDE DOĞUŞ'DAN,KİMİ SONRADAN ALDIK İŞTE ŞİMDİDE PAŞA PAŞA VERİYORUZ, BAKIN VERİCEZ DEMİYORUZ VERİYORUZZZ DİYORUM,YOL ARKADAŞLARIM SESSİZ MÜSAFİRLERİM HEPİNİZE ŞİMDİDEN BAŞIRALAR DİLERİMMMM

[/B]:34:

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] :kkk: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD]67,8[/TD] [TD] 67,4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 17,600 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 60,1[/TD] [TD]59,8 [/TD] [TD]300[/TD] [TD] 13,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]73,5 [/TD] [TD] 73,5 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 6,500 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 4 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD]800[/TD] [TD] 4,000 [/TD] [TD] 61,800 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 5 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 69,800[/TD] [TD]68,900 [/TD] [TD]900[/TD] [TD] 6,100 [/TD] [TD] 65,500 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]66,5[/TD] [TD] 66,5[/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 7 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD]85[/TD] [TD]81,7[/TD] [TD] 82[/TD] [TD]+300[/TD] [TD] 3,000 [/TD] [TD]76[/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 8 [/TD] [TD] pomogranete [/TD] [TD]110[/TD] [TD]107,6[/TD] [TD] 108,1[/TD] [TD]+500[/TD] [TD] 1,900 [/TD] [TD]100[/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 9 [/TD] [TD] savas5482 [/TD] [TD]66,3[/TD] [TD]65,9[/TD] [TD] 65,7[/TD] [TD]200[/TD] [TD] 600
[/TD] [TD]58[/TD] [TD] :65:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]
[/QUOTE]

bende katılabılırmıyım bu tabloya lütfen :) kilo vermeye başladım bende 1 hafta oldu henuz..1.60 boyum kilom şuan 66.9 hedefim 55 ...

bende katılabılırmıyım bu tabloya lütfen :) kilo vermeye başladım bende 1 hafta oldu henuz..1.60 boyum kilom şuan 66.9 hedefim 55 ...[/QUOTE]

gel cnm beklerizz yorumlarını görüşlerini menünü herzaman beklerizz

selam kizlarrr:16:
aslinda dün yazicaktim ama bi türlü vaktim olmadi.ben bugün diete basladim,iki hafta sonra kizimin dogum günü var kücük bir yerde kutlama yapicaz kalabalik bir sekilde,cok azimliyim yine insallah vericem,duygu cugum beni listeye ekleme benim ok vaktim olmuyo girmeye ,malum kizim la ilgilenmek zorundayim,vakit buldukca yazicam size,bu arada kilom 80 oldu,iki kilo aldim ,vericem insallah,cok azimliyim,simdilik hoscakalin:54:

pomo : yazdiklarini okudum canim inan ben seni çok iyi anliyorum, bende senin gibiydim, ne kadar dikkat etsemde veremezdim ve hatta gramda olsa illaki alirdim her hafta saolsun kizlar beni teselli ederdi hep, kendimlede küstüm hep, sonra memlekete gittim, 10 kilo almi$ olarak ve herkes bu halimi o kadar begendiki anlatamam (57 den 68 olmu$tum) sonra kendimle bari$tim kilomu kafaya takmadim "nede olsa kilo bana yaki$mi$" dedim ve canimin çektigini yedim tabi miktarlarini abartmadan her türlü çörek, poaça baklava sütlü tatli yedim ama dedigim gibi abartmadim, sonra memleketten geldim yine buraya baktimki 1 kilo vermi$im çok sevindimm, sonra çok stresli göz ya$li üzüntülü bir hafta geçirdim, ve bu bir hafta yedigim hiçbir$eyden tat alamadim (memleketi çok seviyorum oranin yemeklerini istedim hep) ve günlerim çikolata ve lokumla geçiyordu tam 1-2 hafta, ve insan dertli olunca kiloyu dü$ünmüyor bile, ve inan o tatlilara ragmen 1 kilo daha verdim. $imdi 1 haftadir bir$ey yedigimde aaa kilo alcamm, aman onu yemiyeyim aman selilüt aman göbek dedim durdum ve malesef kilo almaya döndüm... yani demek istedigim $uki her ne kadar elimizde olmasada kilo verme dü$üncesini aklimizdan çikarmak lazim inanmak lazim "ben artik kilo almiyorum" demek lazim ben öyle diyorum artik, hem kendimi daha iyi hemde daha güzel hissediyorum, aynalarla bari$tim resmen, çokmu verdim hayir 2 kilocuk ama bu insana morel veriyor ben kilo verdim hep veririm diceksin, ben öyle diyorum, hedeflerim imkansiz degil, 1 ayda 1 kilo vermek istiyorum (eskiden 1 ayda 5 kilo vermek isterdim) lütfen sende kilo veremiyorum cümlesini aklindan çikar, bu ilk i$in olsun, benim çok kilom var daha hizli veririm de...

adet düzensizligine gelince benim bir kom$um 22 ya$inda menopoza girdi kullanmadigi ilaç kalmadi gitmedigi doktor kalmadi (yurt di$inda bile) sonra ilaçlari birakti ve ünlü bir doktora gitti (ömer co$kundu adi sanirim) ve sadece bitkiyle tedavi gördü, $imdi ise bir bebegi var :nazar:
yine tanidigim birine doktor çocugun olmaz dedi yumurtan yok dedi, kadin 40 ya$ina yakin hamile kaldi bunca yildan sonra üstelik tedavisiz, $imdi bir kizi var :nazar:

Hiçbir $eyi kafana takmayacaksin canim, biz burdayiz, seni yalniz koymayiz, seni seviyoruz :16::16:

Arkadaşlar alıntıı
size bahsettiğim soyanınn diyet listeside böyle
deftere not tuttum kızkardeşim gidince annemede başlayacak diyete

Selam kizlar,

Yeni gelenler, listeyi unutanlar, nasil diyet yaptigimizi merak edenler, eski sayfalari okumayi sıkıcı bulanlar buraya... Bu listeyi tekrar yazmam saniyordum ama yazmam gerekiyormus yazdim... Buyrun bakalim ))

Sabah ac karnina,
İlik su veya
İlik su - bal (1 cay kasigi cicek bali) - 10 damla limon veya
İlik su - bal ( 1 cay kasigi cicek bali) - 1 yk elma sirkesi

Kahvalti,
1 dl tam bugday veya cavdar ekmegi
2 yk lor peyniri yada 1 parmak dil peyniri
Domates salatalik yesil biber
Maydanoz dereotu herturlu yesillik
1 meyve (isteyen yiyebilir)
Hafta da 2 kere yumurta
1 tam ceviz 2 kuru kayisi
Not: diyet suresince siyah yada yesil zeytin yenmeyecek

Ara
1 meyve

Oglen,
7-8 kasik sebze yemegi-yogurt-salata veya
İzgara-salata veya
Simit-ayran veya
Salata-ayran-bir dilim ekmek veya
Sandvic-ayran veya
Haslanmis makarna-salata-ayran veya
7-8 kasik bakliyat-salata-yogurt

Ara
2 galeta - 1 meyve

Ara
Yogurt

Aksam
Oglen menusunde yediklerinizden farkli bir secenek secin..
Ornegin, oglen simit ayran tercih ettiyseniz aksam mutlaka sebze yemegi tercih edin aksi takdirde bagirsak problemi yasarsiniz... Diyette en cok yasanan problemlerden biride kabizliktir, bundan kurtulmanin en kolay yolu daha fazla sebze tuketmekten gecer tabi eger kroniklesmis bir probleminiz yoksa...
Bu arada oglen menusunde belirttigim simit, sandvic tarzi yiyecekler aksam menusunde yenilemez... Aksam daha cok sulu gidalar tercih edilmeli ve hafif yemekler yemeliyiz... Cunku metabolizmamiz aksamlari yavaslar ve yediklerimizi depolar, eger kilo vermek istiyorsak sabahlari kahvaltimizi mutlaka yapmaliyiz, ara ogunlerimizi atlamamaliyiz ve aksamlari saat en gec 19:00 da aksam yemegimizi yemis olmaliyiz...

Aksam ara,
Yogurt-dereotu-pulbiber (guzel bir yag yakici karisim, tavsiye ederim)
Veya kucuk bir kase meyve salatasi
Veya tarcinli sut

Aksamlari saat 21:30 da 1 yesil elma ile bir fincan yesil cat icmenizi oneririm, cok iyi bir odem aticidir... Bir hafta deneyin farkedeceksiniz zaten... Sislikleriniz gidecek, daha hafiflemis uyanacaksiniz... Eger cok acikirsaniz gece tarcinli sut icebilirsiniz..
Yukarida yazmayi unuttum ama her yemekte bir kase corba icebilirsiniz, corbalainizin unlu, kremali olmamasi sart... Ve mutlaka taneli corba olmasi lazim... Ornegin suzme mercimek corbasi yapiyorsunuz, icine sehriye yada bulgur atin... Corbayi icmenizi degil yemenizi istiyorum...

Burdaki amacim size yemegi uzun surede yedirmek... Gerekirse yemek yerken tatli kasigi ve catali kullanin ve her lokmadan sonra elinizdn birakin... Ama yavas yemek yemegi kendinize mutlaka ogretin... Sofradan en son siz kalkin ama en az siz yemis olun, bu en onemli kuraliniz.. Tabaginiz koyu renkli olsun, eger koyu renk tabaginiz yoksa gidip bir tane edinin...
Kendinize bir tane koyu mavi guzel bir tabak alin ve yemeginizi bu tabakta yiyin, istah baskilama ozelligi var bilginiZe ))
Artik zuccaciyelerde 2 tl ye satiliyor, bulabilirsiniz diye dusunuyorum, bulamasanizda bosverin beyaz tabaklarda da zayiflaniyor ))))))

Ve yasaklardan bahsedelim biraz ))
Her turlu asitli icecek, meyvesuyu, cikolata, biskuvi, kek, borek ve benzeri, zeytin turleri, pirinc ve pirincle yapilan yemekler, patates ve patatesle yapilan yemekler, hamburger, pizza vb, cips, alkollu icecekler, yagli etler, yagli peynirler, pekmez, tereyag, sanayag vb, ve kacamak olarak adlandirdigimiz hersey yasakli... Su anda aklima gelmeyen seyler vardir sanirim, eger bir seyden emin degilseniz lutfen once sorun, bilgi alin...

Tuzu mumkun oldugunca azaltin, hatta mumkunse tuketmeyin... Sofraniza tuz koyuyorsaniz kaldirin, yemeklerinizi bir cay kasigi tuz ile pisirmeyi aliskanlik haline getirin... Sekeri unutun !!!
Yemeklerinizi 1 yk zeytinyagi ile pisirin, salataniza bir tatli kasigi zeytinyagi ekleyin, tuz koymayin... Salatayi tuzsuz yiyemem diyorsaniz lor peyniri ekleyin seveceksiniz ))

Ve su, gunde 2-2,5 litrenin uzerine cikmayin... Fazlasi bobreklerinize zarar verir... Fazla su sizi zayiflatmaz, bu tamamen zirvaliktir boyle seylere inanmayin... İctiginiz suyu zaten geri atiyorsunuz nasil zayiflatabilir ki? Ama fazla su ictiginizde bobreklerinizdeki yararli mineralleri de atiyor ve bobreginize zarar veriyorsunuz bilginiz olsun...

Sevgilerie

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar
Baskül bugün yüzümü güldürdü bugün onu çok sevdim,duraklama dönemi gibi birşey yaşadım ama beni şaşırttı inşallah pazartesiye güzel kilo vermiş olurum
Menülerimi paylaşamadım kaç gündür
Dünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek,2 kaşık lor ve domates
ara ,1 elma
öğlen,1 dilim ekmek,4 kaşık patlican yemeği,yoğurt
ara,yeşil çay,2 erik
akşam,2 köfte salata

selam kizlarrr:16:
aslinda dün yazicaktim ama bi türlü vaktim olmadi.ben bugün diete basladim,iki hafta sonra kizimin dogum günü var kücük bir yerde kutlama yapicaz kalabalik bir sekilde,cok azimliyim yine insallah vericem,duygu cugum beni listeye ekleme benim ok vaktim olmuyo girmeye ,malum kizim la ilgilenmek zorundayim,vakit buldukca yazicam size,bu arada kilom 80 oldu,iki kilo aldim ,vericem insallah,cok azimliyim,simdilik hoscakalin:54:
seni görmek ne güzel illa liste diye birşey yok gel yaz burasu seninde yerin cnm benim güzel kızının doğumgününü şimdiden kutlarımm cnmmm

pomo : yazdiklarini okudum canim inan ben seni çok iyi anliyorum, bende senin gibiydim, ne kadar dikkat etsemde veremezdim ve hatta gramda olsa illaki alirdim her hafta saolsun kizlar beni teselli ederdi hep, kendimlede küstüm hep, sonra memlekete gittim, 10 kilo almi$ olarak ve herkes bu halimi o kadar begendiki anlatamam (57 den 68 olmu$tum) sonra kendimle bari$tim kilomu kafaya takmadim "nede olsa kilo bana yaki$mi$" dedim ve canimin çektigini yedim tabi miktarlarini abartmadan her türlü çörek, poaça baklava sütlü tatli yedim ama dedigim gibi abartmadim, sonra memleketten geldim yine buraya baktimki 1 kilo vermi$im çok sevindimm, sonra çok stresli göz ya$li üzüntülü bir hafta geçirdim, ve bu bir hafta yedigim hiçbir$eyden tat alamadim (memleketi çok seviyorum oranin yemeklerini istedim hep) ve günlerim çikolata ve lokumla geçiyordu tam 1-2 hafta, ve insan dertli olunca kiloyu dü$ünmüyor bile, ve inan o tatlilara ragmen 1 kilo daha verdim. $imdi 1 haftadir bir$ey yedigimde aaa kilo alcamm, aman onu yemiyeyim aman selilüt aman göbek dedim durdum ve malesef kilo almaya döndüm... yani demek istedigim $uki her ne kadar elimizde olmasada kilo verme dü$üncesini aklimizdan çikarmak lazim inanmak lazim "ben artik kilo almiyorum" demek lazim ben öyle diyorum artik, hem kendimi daha iyi hemde daha güzel hissediyorum, aynalarla bari$tim resmen, çokmu verdim hayir 2 kilocuk ama bu insana morel veriyor ben kilo verdim hep veririm diceksin, ben öyle diyorum, hedeflerim imkansiz degil, 1 ayda 1 kilo vermek istiyorum (eskiden 1 ayda 5 kilo vermek isterdim) lütfen sende kilo veremiyorum cümlesini aklindan çikar, bu ilk i$in olsun, benim çok kilom var daha hizli veririm de...

adet düzensizligine gelince benim bir kom$um 22 ya$inda menopoza girdi kullanmadigi ilaç kalmadi gitmedigi doktor kalmadi (yurt di$inda bile) sonra ilaçlari birakti ve ünlü bir doktora gitti (ömer co$kundu adi sanirim) ve sadece bitkiyle tedavi gördü, $imdi ise bir bebegi var :nazar:
yine tanidigim birine doktor çocugun olmaz dedi yumurtan yok dedi, kadin 40 ya$ina yakin hamile kaldi bunca yildan sonra üstelik tedavisiz, $imdi bir kizi var :nazar:

Hiçbir $eyi kafana takmayacaksin canim, biz burdayiz, seni yalniz koymayiz, seni seviyoruz :16::16:
leyyacımne güzel şeyler duyuyorumsenden pomoya güzel örnekler verdin
Günaydın arkadaşlar
Baskül bugün yüzümü güldürdü bugün onu çok sevdim,duraklama dönemi gibi birşey yaşadım ama beni şaşırttı inşallah pazartesiye güzel kilo vermiş olurum
Menülerimi paylaşamadım kaç gündür
Dünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek,2 kaşık lor ve domates
ara ,1 elma
öğlen,1 dilim ekmek,4 kaşık patlican yemeği,yoğurt
ara,yeşil çay,2 erik
akşam,2 köfte salata

inşallahcnm bizde ercemle iddiadayızz yinr bkalımp.tesiye kadar ne olcamm menün bna göre güzel az görünsede doyuyorsan sorunyokk bende senin gibi besleniyorum zaten

Dunku menu :
sabah:
Bal,sırke-lımon ılık su
Bır buyuk kase normal sut ve corn flakes cıleklı
Bır cevız ıkı kayısı
Bır buyuk bardak cay sekersız acık

Sabah servıse kadar yurudum 482 adım = 21,90 kalorı.

Ara : 1 lt su, 7 badem,10 leblebı ve normal sekersız cay

Oglen : 2 kasık pırınc pılavı, 4 kasık kuru fasulye, 2 kasık domates,satalık karısımı salata yag vardı.
Ara : bır elma, 1 ml su, bır yesıl cay kıraz saplı

Aksam: ton balıklı salata. Sade soda,

Yemekten sonra 45 dk yurudum eve kadar normal tempoda.

gece: 500 ml su, yarım saat kosu bandında yuruyudum 4-5 hızında. 121 kalorı harcamısım. Şapur şupur ter aktı valla yuzume. Kosu bandından yıllardır boyle yurumemıstım. Bır tabumu yıkmıs oldum. Ben zevkle ve uzun sure kosu bandında da yuruyebılırmısım ayagıma ragmen.

Bu sabah :

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Corn flakes cıleklı- yarım yaglı sut ıle. Buyuk boy bır kasede.
500 ml ılık su
Bir elma

günaydınnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnn çok mutluyum çok çok çok aman maşallahdiyeyimm kendime nazar etmeyimm ercecim mutluluğumun sebebibini biraz anlarsın hıhhhhhhhhhh:)))) güzel bir görüntüyle karışılaştım ,herkezin güzel haberlerl alacağı bir gün olsunn inşallahhh....

gelelim dünkümenümeee: (tek şunubelirteyim doyuyorum merak etmeyin)

aç karnına ılıksu-elma sirkesi-bal
kahvltı: yarım dilim çavdar ekmeğinin üstüne lor sürdüm
işgüç yapınca açıkmıyorum
öğlen:nescafe şekersiz kremasız
ikindi:bir ince tavuk göğsünü kuşbaşı doğradım beni şu alete attım güzel pişirdi yarımkaşık yağla yanında sadece limonlu salata(ekmeksiz)
akşam: yineaynıalette biber ve mafolmak üzereolan kabaklarıkızarttım toplam 1kaşık yağla ,üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm 1 dilim ekmek le yedim
yeşil çay
2.lt su
aktivite olarak iş güç,akşam markete gittim :))))

günaydınnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnn çok mutluyum çok çok çok aman maşallahdiyeyimm kendime nazar etmeyimm ercecim mutluluğumun sebebibini biraz anlarsın hıhhhhhhhhhh:)))) güzel bir görüntüyle karışılaştım ,herkezin güzel haberlerl alacağı bir gün olsunn inşallahhh....

gelelim dünkümenümeee: (tek şunubelirteyim doyuyorum merak etmeyin)

aç karnına ılıksu-elma sirkesi-bal
kahvltı: yarım dilim çavdar ekmeğinin üstüne lor sürdüm
işgüç yapınca açıkmıyorum
öğlen:nescafe şekersiz kremasız
ikindi:bir ince tavuk göğsünü kuşbaşı doğradım beni şu alete attım güzel pişirdi yarımkaşık yağla yanında sadece limonlu salata(ekmeksiz)
akşam: yineaynıalette biber ve mafolmak üzereolan kabaklarıkızarttım toplam 1kaşık yağla ,üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm 1 dilim ekmek le yedim
yeşil çay
2.lt su
aktivite olarak iş güç,akşam markete gittim :))))

gunaydın canım.

mutlulugun daım olsun

hayırdır ınsaallah sebebı ne. cok merak ettım yaaaaaaaaa :)))))))))))

menulerın yıne harıkaaaaaaaa

Dunku menu :
sabah:
Bal,sırke-lımon ılık su
Bır buyuk kase normal sut ve corn flakes cıleklı
Bır cevız ıkı kayısı
Bır buyuk bardak cay sekersız acık

Sabah servıse kadar yurudum 482 adım = 21,90 kalorı.

Ara : 1 lt su, 7 badem,10 leblebı ve normal sekersız cay

Oglen : 2 kasık pırınc pılavı, 4 kasık kuru fasulye, 2 kasık domates,satalık karısımı salata yag vardı.
Ara : bır elma, 1 ml su, bır yesıl cay kıraz saplı

Aksam: ton balıklı salata. Sade soda,

Yemekten sonra 45 dk yurudum eve kadar normal tempoda.

gece: 500 ml su, yarım saat kosu bandında yuruyudum 4-5 hızında. 121 kalorı harcamısım. Şapur şupur ter aktı valla yuzume. Kosu bandından yıllardır boyle yurumemıstım. Bır tabumu yıkmıs oldum. Ben zevkle ve uzun sure kosu bandında da yuruyebılırmısım ayagıma ragmen.

gunaydın canım.

mutlulugun daım olsun

hayırdır ınsaallah sebebı ne. cok merak ettım yaaaaaaaaa :)))))))))))

menulerın yıne harıkaaaaaaaa

cnm sen şu sabahyediğinin kalorisnie yarı bkarmısın yada evegittiğinde ben onu cısss görüyorum ona göree ,müsli yesene ,illa yemek istiyorsan yada k fleks

günaydin kizim uyurken hemen yaziyim dedim,dünkü menümde patates vardi,öglen iki patates aksam üstüde 3 patates yedim,su ve bitkisel caylarla günü bitirdim.bugün sebze günüm,yagsiz pirasa yapmayi düsünùyorum havuclu,duygum hangi dieti yaptigimi anlamissindir,yine gecen seferki gibi azimliyim,tabi kizimin dogum günü eglencesi cok etkili oldu bi amacim var yani kilo vermek icin.insallah güzel sonuclar alicam:16:

günaydin kizim uyurken hemen yaziyim dedim,dünkü menümde patates vardi,öglen iki patates aksam üstüde 3 patates yedim,su ve bitkisel caylarla günü bitirdim.bugün sebze günüm,yagsiz pirasa yapmayi düsünùyorum havuclu,duygum hangi dieti yaptigimi anlamissindir,yine gecen seferki gibi azimliyim,tabi kizimin dogum günü eglencesi cok etkili oldu bi amacim var yani kilo vermek icin.insallah güzel sonuclar alicam:16:
evet anladmmm cnmhadi hayırlısııı olsun bakkg verdnim koru ama emi geri alma artıkkkk hadi seneye kızın doğum gününde ideal kg dönmüş ol

neyı cıss gordun canım anlamadım ??????? korn flakes mı ????? ben anlamadım kuzum
sabah kahvaltın cnm yani korn flakesini içerini öğren kalorisini öğren müsliyi tavsiye ederimmiçine 1-2 ceviz içi ufala ye yarımyağlısütle

Back
X