Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamm bugün pazartesi '' kilom 80 ' 500 gramm suanda
Haftaya 82.20 ile başladım hedef bi hafta 81.0 ama şuan durdu herhaldeBen devam pes etmek yok kilo bldirimi pazartesi idi ama yapan olmadı inş bu pazartesi daha iyi rakam çıkacak
Bu sabah 1 kilo gitmis neyden gitti bilmiyorum tartildim ama direnci kırdım süreklilik sadece ertesi günü telafi ve birakmamakBenimde duruyor çok zorlamak lazım inatçı kiloları
Allah sabır sağlık versin sizede kızınıza daYa kızım hiç durmuyorgaz vs derken gecem gündüzüme karışmış durumda unuttum ben bildirim yapmayı
Merhaba bnde katilabilirim aranıza 72 kiloyum.bnde bu siteyi hiç sevemedim whatsapptan grup gibi bişey kursak eğer olurmu sadece bayanlar olduğuMerhaba yeni katıldım 79 kiloya yakınım kendime zayıflama arkadaşı arıyorum motivasyon için bu sitede yeniyim tam öğrenemedim henüz
87.4 tü canım. Bebekten dolayı dikkat edemiyorum ama etmeye çalışıyorumKılon kaçtı? Önceden
87.4 tü canım. Bebekten dolayı dikkat edemiyorum ama etmeye çalışıyorum
Tebrik ederim bence normal ok iyi vermissinGünaydın kızlar. Uykusuz bir günün sabahı :) 87 cıktım
Evet enazindan almasaydın keşke biraz hareketi arttırmalisinBenim fazla çıktı hiç anlamıyorum kilom iyice çıkıyor' moral sıfır '' yanlışlıkla mı bilmem normlarına de 79 civarı şuan 82 ciktim yakında super market açılacak oradan hazır salata tabakları alıp iyice başlayacagim çarşamba eşim evde olun'ca hep yeme düşünüyor gitse akşamları ise keşke
En önemlisi de o kilo verenlerin çoğu bir dönem alıyorlar. Pes ediyorlarAslinda bende verdim ama geri alıyorum haraket kışın hiç yok off çok zor boğaz tutmak kışın hemde pes etmek yok