• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama arkadaşı arıyorum kilom 79

esra99

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
68
27
288
41
Merhaba yeni katıldım 79 kiloya yakınım kendime zayıflama arkadaşı arıyorum motivasyon için bu sitede yeniyim tam öğrenemedim henüz

Eşim hep evde işi değişti '' birde Korona mi hasta olmuş bir hafta evde bende hastayım boğaz ağrısı falan dikkat edicem yinede bu ay soğuk h'havalar çok çarpıyor bu aylar

Benim fazla çıktı hiç anlamıyorum kilom iyice çıkıyor' moral sıfır '' yanlışlıkla mı bilmem normlarına de 79 civarı şuan 82 ciktim yakında super market açılacak oradan hazır salata tabakları alıp iyice başlayacagim çarşamba eşim evde olun'ca hep yeme düşünüyor gitse akşamları ise keşke

Benim fazla çıktı hiç anlamıyorum kilom iyice çıkıyor' moral sıfır '' yanlışlıkla mı bilmem normlarına de 79 civarı şuan 82 ciktim yakında super market açılacak oradan hazır salata tabakları alıp iyice başlayacagim çarşamba eşim evde olun'ca hep yeme düşünüyor gitse akşamları ise keşke
Evet enazindan almasaydın keşke biraz hareketi arttırmalisin

Back
X