zayıflama günlüğüm hedef 65

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
123
Merhabalar KK hatunları ! burada yazılanları okuyunca çok pis gaza geldim. sürekli diyet yapmaya karar verip , bir iki gün sonra bırakırdım . bebeklikten beri kiloluydum . özellikle lisede sevgilim beni terk ettiğinde 8 kilo aldım ve hala o kiloyu veremedim . hırslı bir insanım normalde . tuttuğumu kopartırım . fakat kilo konusunda maalesef böyle değilim :(

bugün sabah uyandım . kk okurken zayıflama öykülerine denk geldim . zayıflamaya karar verdim .boyum 1.74 , kilom 77 :( özellikle kalçam ve göbeğim beni rahatsız ediyor. 18 imi böyle geçirmek istemiyorum .kararlı olmak için bu günlüğü oluşturmaya karar verdim . yediklerimi yazacağım . yemek için yaşamayacağım , yaşamak için yiyeceğim . haydi vira Bismillah !

26.08.2015
kahvaltı : bir dilim ekmek , 5 yeşil zeytin , küçük bir parça peynir .

tabi çok geçmeden acıktım . her gün öğütüyordum nerdeyse . birden kesince midem noluyoruz abi dedi:stop::KK53:

maydonoz suyu kaynattım fakat kusuyordum nerdeyse . yarısını içtim . bıraktım . ağzıma bir parça karanfil attım . annemin dediğine göre açlığı bastırıyormuş . gerçekten öyle oldu . :KK49:yarım saat sonra bir dilim elma yedim .

bacaklarım özellikle baldırlarım çok kalın . gerçekten çok utanıyorum . bu yüzden ip atlamaya karar verdim . ayrıca zumba dansı ve pilates yapmayı düşünüyorum .

Back
X