• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflama günlüğüm hedef 65

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
123
Merhabalar KK hatunları ! burada yazılanları okuyunca çok pis gaza geldim. sürekli diyet yapmaya karar verip , bir iki gün sonra bırakırdım . bebeklikten beri kiloluydum . özellikle lisede sevgilim beni terk ettiğinde 8 kilo aldım ve hala o kiloyu veremedim . hırslı bir insanım normalde . tuttuğumu kopartırım . fakat kilo konusunda maalesef böyle değilim :(

bugün sabah uyandım . kk okurken zayıflama öykülerine denk geldim . zayıflamaya karar verdim .boyum 1.74 , kilom 77 :( özellikle kalçam ve göbeğim beni rahatsız ediyor. 18 imi böyle geçirmek istemiyorum .kararlı olmak için bu günlüğü oluşturmaya karar verdim . yediklerimi yazacağım . yemek için yaşamayacağım , yaşamak için yiyeceğim . haydi vira Bismillah !

26.08.2015
kahvaltı : bir dilim ekmek , 5 yeşil zeytin , küçük bir parça peynir .

tabi çok geçmeden acıktım . her gün öğütüyordum nerdeyse . birden kesince midem noluyoruz abi dedi:stop::KK53:

maydonoz suyu kaynattım fakat kusuyordum nerdeyse . yarısını içtim . bıraktım . ağzıma bir parça karanfil attım . annemin dediğine göre açlığı bastırıyormuş . gerçekten öyle oldu . :KK49:yarım saat sonra bir dilim elma yedim .

bacaklarım özellikle baldırlarım çok kalın . gerçekten çok utanıyorum . bu yüzden ip atlamaya karar verdim . ayrıca zumba dansı ve pilates yapmayı düşünüyorum .

Back
X