- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
Selamlar. Tekrar girdiğimiz karantina günlerinde kös kös oturmaktansa bu sefer bedenim adına bir şeyler yapmaya karar verdim. Özel bir diyet uygulamıyorum ancak yediklerime dikkat etmeye ve dengelemeye çalışıyorum. Tüm bu serüveni sizinle paylaşmak istedim. Katılmak isterseniz birlikte incelip sağlıklı ve güzel bir bedene kavuşabiliriiiz.
Öncelikle bugün ölçüm aldım her hafta bu ölçümleri güncelleyeceğim. Dünden beri Chloe Ting Abs 4 week videolarına başladım bu sebeple sadece bel ve göbek çevremin ölçüsünü aldım. Zaten en çok dert yandığım bölgem orası. Ölçümlere gelince:
Bel: 75cm
Göbek:90cm
Kilo: 76.5
Bugün ne yedim?
Sabah kahvaltı da
Kapya birber ve lor peynirini hiç yağ koymadan tavada kızarttım ve onu tükettim.
1 adet haşlanmış yumurta
3-4 adet siyah zeytin ve çay
Öğlen uyuyup kaldığım için herhangi bir şey yemedim. (Normal hayatında da inanılmaz öğün atlayan hatta günü tek öğünle geçiren biriyim)
Saat 17.30 gibi 1 adet mandalina yedim
Akşam 19.30da az yağda kızarttığım 1 adet yeşil, 1 adet kapya ve patatesin yanına 3 köfte kızarttım. Tamamını yoğurtla karıştırıp hiç ekmek yemeden tükettim.
Yemekten 1 saat sonra 1 adet sade soda içtim.
Bunun yanında Chloe ting ikinci gününü tamamladım.
Güncel ölçümlerim-05.12.2020
Bel: 73cm
Göbek: 88cm
Kilo: 77.3
Öncelikle bugün ölçüm aldım her hafta bu ölçümleri güncelleyeceğim. Dünden beri Chloe Ting Abs 4 week videolarına başladım bu sebeple sadece bel ve göbek çevremin ölçüsünü aldım. Zaten en çok dert yandığım bölgem orası. Ölçümlere gelince:
Bel: 75cm

Göbek:90cm

Kilo: 76.5
Bugün ne yedim?
Sabah kahvaltı da
Kapya birber ve lor peynirini hiç yağ koymadan tavada kızarttım ve onu tükettim.
1 adet haşlanmış yumurta
3-4 adet siyah zeytin ve çay
Öğlen uyuyup kaldığım için herhangi bir şey yemedim. (Normal hayatında da inanılmaz öğün atlayan hatta günü tek öğünle geçiren biriyim)
Saat 17.30 gibi 1 adet mandalina yedim
Akşam 19.30da az yağda kızarttığım 1 adet yeşil, 1 adet kapya ve patatesin yanına 3 köfte kızarttım. Tamamını yoğurtla karıştırıp hiç ekmek yemeden tükettim.
Yemekten 1 saat sonra 1 adet sade soda içtim.
Bunun yanında Chloe ting ikinci gününü tamamladım.
Güncel ölçümlerim-05.12.2020
Bel: 73cm
Göbek: 88cm
Kilo: 77.3

Son düzenleme: