Zayıflama günlüğüm

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Selamlar. Tekrar girdiğimiz karantina günlerinde kös kös oturmaktansa bu sefer bedenim adına bir şeyler yapmaya karar verdim. Özel bir diyet uygulamıyorum ancak yediklerime dikkat etmeye ve dengelemeye çalışıyorum. Tüm bu serüveni sizinle paylaşmak istedim. Katılmak isterseniz birlikte incelip sağlıklı ve güzel bir bedene kavuşabiliriiiz.

Öncelikle bugün ölçüm aldım her hafta bu ölçümleri güncelleyeceğim. Dünden beri Chloe Ting Abs 4 week videolarına başladım bu sebeple sadece bel ve göbek çevremin ölçüsünü aldım. Zaten en çok dert yandığım bölgem orası. Ölçümlere gelince:
Bel: 75cm😣
Göbek:90cm😭
Kilo: 76.5

Bugün ne yedim?
Sabah kahvaltı da
Kapya birber ve lor peynirini hiç yağ koymadan tavada kızarttım ve onu tükettim.
1 adet haşlanmış yumurta
3-4 adet siyah zeytin ve çay

Öğlen uyuyup kaldığım için herhangi bir şey yemedim. (Normal hayatında da inanılmaz öğün atlayan hatta günü tek öğünle geçiren biriyim)

Saat 17.30 gibi 1 adet mandalina yedim

Akşam 19.30da az yağda kızarttığım 1 adet yeşil, 1 adet kapya ve patatesin yanına 3 köfte kızarttım. Tamamını yoğurtla karıştırıp hiç ekmek yemeden tükettim.

Yemekten 1 saat sonra 1 adet sade soda içtim.

Bunun yanında Chloe ting ikinci gününü tamamladım.

Güncel ölçümlerim-05.12.2020
Bel: 73cm
Göbek: 88cm
Kilo: 77.3 😔

Son düzenleme:
Selamlaaar. Bugün üsengeçlık kaynaklı biraz kaçırdığım bir gün oldu.

Sabah hatta öğlen
2 adet haslanmış yumurta
1 adet kapya biberle hazırlanmış penir kızartması (hiç yağ koymadım sadece peynirin yağıyla erittim)
2 dilim ekmek

Öğlen- Boş

Akşam: 2 tane lahmacun 😂😂 Vallahi yemek yapmaya üşendim canım da istiyordu napayım..

Chloe Ting'te bugün Rest günüm. Yarın tekrar başlıyorum. İnanılmaz kas ağrılarım var bu iyi bir şey ama insanı öldürüyor 😥😥

Bugün sabah (12.30)
2 dilim ekmek
2 parça sucuk
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir ve çay yedim

Öğlen Boş

Akşam (19.30)
7 yemek kaşığı ıspanak üzerine sarimsaklı yoğurt
Patates salatası yedim

(22.30)
Chloe Ting 4. Günü tamamladım. Ancak üçüncü videonun yarısını yapamadım kesildim 😭😂

Bugün sabah (12.30)
2 dilim ekmek
2 parça sucuk
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir ve çay yedim

Öğlen Boş

Akşam (19.30)
7 yemek kaşığı ıspanak üzerine sarimsaklı yoğurt
Patates salatası yedim

(22.30)
Chloe Ting 4. Günü tamamladım. Ancak üçüncü videonun yarısını yapamadım kesildim 😭😂
Başarılar dilerim. İnşallah hedefinize ulaşırsınız. Chloe gerçekten zor ben sadece bir gün yapabildim. Sonra bıraktım :KK48:
Fakat yapanları gördükçe çok imreniyorum
Çünkü sonuç MÜKEMMEL

Başarılar dilerim. İnşallah hedefinize ulaşırsınız. Chloe gerçekten zor ben sadece bir gün yapabildim. Sonra bıraktım :KK48:
Fakat yapanları gördükçe çok imreniyorum
Çünkü sonuç MÜKEMMEL
Dilerseniz birlikte devam edebiliriz. Bende inanılmaz zorlandım ilk 2 gün. Hatta ilk dinlenme günümde kas ağrısindan yataktan çıkamadım:KK76:
4. günde biraz acılı geçiyor ama bugün hareketleri çok çok daha rahat yaptım ve kas ağrılarım birden kesildi. Dilerseniz size seve seve destek olabilirim :) Ve sonuç inşallah dediğiniz gibi mukemmel olur çünkü bu kadar acıya değmesi gerekiyoor

Bugün yine biraz kacamakli bir gün oldu 🙈

Kahvaltı hatta öğlen
1 haşlanmış yumurta
Kapya biber ve lor peyniri kızartması
1 dilim ekmek
Bir kaç tane tel peynir
3 zeytin ve çay tükettim.

Akşam yemeğinde ıspanaklı pide yedim 🙈🙈 Ama en azından içini kendim hazırladım diye içimi rahatlatabilirim.

Chloe Ting 5inci günü tamamladım ve diğer günlere göre çok çok daha rahattım. Hala yapamadığım 1-2 hareket var zamanla onları da halledeceğimi umuyorum.:halay:

Selamlaar. Bugün iğrenç beslendim yine! Sonra neden kilo veremiyorsun winnie.. Tabi ki veremem!

Sabah dünden kalan 1 ispanaklı peynirli pideyi afiyetle yedim

Öglen Tavuk yedim.. Ama kızartılmıs ve panelenmiş..

Akşam 1 tabak spagetti yağsız sadece yoğurtla tuketiim.

Chloe Ting 6. Günümü tamamladım✅

Sabah: 1 adet muz ve hindistan cevizi yağıyla hazırladığım 1 fincan türk kahvesi

Öğlen: 1 adet mandalina

Akşam yemeğim çok geçe kalacağı için saat 17.30 gibi sucuk kızartıp yedim 1 dilim ekmek ile

Akşam:
1 tabak bezelye
Bol marul salatası
Zeytinyağlı brokoli salatası
1 dilim ekmek yedim

Bugün Chloe Ting rest günüm. Yarın ölçüm alacağım. Bu beslenmeyle zor ama umarım az da olsa değişim görebiliriim :KK76:

Eveet geldik o malum tartılma gününe..
Çok garip bir sonuçla karşılaştım:olamaz:
800gr almısım:olamaz: Yani güncel kilom 77.3
Ama enteresan ve bence mucizevi bir şekilde göbek ve bel çevremden 2 cm incelmişim:KK76: Sanırım bu hafta yumurtlama gunlerimde olduğum için kilom bu sekilde cünkü yüzüm, parmaklarım falan tamamen şişmiş durumda o yüzden kiloya takılmıyorum. Ama yine de eski diyet listemi buldum ve ona göre hareket etmeyi planlıyorum

Güncel ölçümlerim şu şekilde:
Bel: 73cm
Göbek: 88cm
Kilo: 77.3

Bugün ne yedim?

Valla Allah ne verdiyse yedim resmen😭

Sabah: 2 yufkadan yapılma tava böreği (annemle yarı yarıya boluştük)

Öğlen: Hindistan cevizi yağlı türk kahvesi

Akşam: ki çok gec bir saatte
2 kepçe şehriye çorbası
1 tabak bezelye yemeği
Brokoli salatası
Sarımsaklı yoğurrtlu biber kızartması😭
2 dilim ekmek

Chloe ting 8. gün tamamlandı✅

Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
Sucuk
Peynir ve Çay

Öğlen:
-

Akşam:
Kremalı, kekli, kaşarlı tavuk
3 kaşık zerdeçallı makarna
Bol salata

Chloe Tong 9. gün tamamlandı✅

Bugün yine çöplük gibi beslendim. Ama bugün doğum gunum! O yüzden bir ton sağlıksız şey tüketebilme hediyesi verdim kendime 😂

Sabah kahvaltisi yok

Öğlen 1 orta boy pizza ve yanında kola

Akşam 1.5 parça biftek
Patates püresi
Kola
Vee doğum günü pastasi🥰

Saçma olsa da Chloe Ting 10. gün tamamlandı ✔️

Sabah:
2 kase şehriye çorbası 2 dilim ekmek

Öğlen:
Boş

Akşam:
Tereyağlı bonfile
Bol yeşillikli salata
Patates kızartması
1 bardak kola

Yemekten sonra 1 avuç kuruyemiş ve kuru meyve yedim

Chloe Ting Rest Day

Dün ekleme yapamadım
Sabah
3 kaşık yumurta salatası
2 dilim kepek ekmeği
Ev yapımı kahvaltılık sos
2 lokma sucuk
Biraz domates ve çay

Akşam
1 tabak manti

Chloe Ting yapamadım çok yoğun bir gündü ✖️

Sabah (Sabah dediğime bakmayın zaten 1.30 gibi uyanıyorum)
Muzlu ve tarçınlı yulaf lapası

Öğlen
-

Akşam
3 adet zeytinyağlı biber dolması (küçük)
Cacık
3-4 çatal biber kızartması 2 dilim ekmek

Chloe Ting 13. gün tamamlandı ✔️

Sabah:
Muzlu tarçınlı yulaf lapası

Öğlen
Biber kızartması ve 2 dilim ekmek

Akşam
2 adet köfte
Yoğurtlu biber kızartması
2 adet küçük boy biber dolması
2 dilim ekmek
Bol salata

Bu biber aşkını napicaz hiç bilmiyorum

Chloe Ting Rest day

Selamlar bugun tartilma gunumdu sağolsun hiçbir değişiklik yok.. Ama olsun moral bozmak yok
Güncel ölçümlerim
Bel:73
Göbek:88

Sabah pisi yedim

Öğlen boş

Akşam kısır yedim

Chloe Ting 15. gün tamamlandı✔️

Sabah:
2 dilim ekmek
Peynir eritmesi
1 haşlanmış yumurta

Öğlen
1 adet muz
Hindistancevizi yağlı türk kahvesi

Akşam
6-7 yemek kaşığı kuru fasulye
3-4 yemek kaşığı pilav
Turşu
Chloe Ting 16. gün tamamlandı

Selamlar bugun tartilma gunumdu sağolsun hiçbir değişiklik yok.. Ama olsun moral bozmak yok
Güncel ölçümlerim
Bel:73
Göbek:88

Sabah pisi yedim

Öğlen boş

Akşam kısır yedim

Chloe Ting 15. gün tamamlandı✔️
tebrike derim canım 2 şer santim incelmelerin olmuş :) b bende chloe yapmıştım ve diyet yapmama rağmen kilo almıştım ve incelmiştim buda demek oluyorki kas yapmışız ve kas yağdan daha ağır gelir:) o yüzden sakın sıkma canını incelme oldukça zamanla tartı değilde mezura daha çok mutlu edecek:) umarım hedeflediğin kilona düşersin :KK200:

tebrike derim canım 2 şer santim incelmelerin olmuş :) b bende chloe yapmıştım ve diyet yapmama rağmen kilo almıştım ve incelmiştim buda demek oluyorki kas yapmışız ve kas yağdan daha ağır gelir:) o yüzden sakın sıkma canını incelme oldukça zamanla tartı değilde mezura daha çok mutlu edecek:) umarım hedeflediğin kilona düşersin :KK200:
Ay inşallah düşerim valla bende üzülüyorum tartı da neden düşmek yerine birde üstüne fazlası çıktı diye.. Bu hafta bir değişiklik olmadı ama yine de devam edeceğim hiç olmazsa evde hareket oluyor bana. Otur otur sistim resmen.. Bakalım gerçi bu önümüzdeki haftada bir şey beklemiyorum hatta tartilmayi dahi düşünmüyorum çünkü regl olacağım ve ben regl öncesi inanılmaz şişiyorum sağlıklı bir sonuç alabileceğimi düşünmüyorum.. Birde beslenmeyi dengeleyebilsem :( Yediklerini baksanıza çöplük gibi :(

Ay inşallah düşerim valla bende üzülüyorum tartı da neden düşmek yerine birde üstüne fazlası çıktı diye.. Bu hafta bir değişiklik olmadı ama yine de devam edeceğim hiç olmazsa evde hareket oluyor bana. Otur otur sistim resmen.. Bakalım gerçi bu önümüzdeki haftada bir şey beklemiyorum hatta tartilmayi dahi düşünmüyorum çünkü regl olacağım ve ben regl öncesi inanılmaz şişiyorum sağlıklı bir sonuç alabileceğimi düşünmüyorum.. Birde beslenmeyi dengeleyebilsem :KK43: Yediklerini baksanıza çöplük gibi :KK43:
öyle deme hiç hiçbrşey bir günde olmadı yavaş yavaş herşey bende 17 kiloya yakın verdim ve emin ol çok zor oldu hala dengelemeye çalışıyorum. Başta inanıcaksın ve zaman vericeksin kendine :)

Back
X