●Zayıflama günlüğüm●

Seni cok iyi anliyorum o yuzden baskı yaptıgimi falan düsünme iyiliģimiz icin kararlı olmamiz sart artık yeni bir sayfa açıyorum de yarından itibaren yeni bir sen olmaya adım at. Ve yarın daha guzel menulerle gelelim buraya insallah
Her gün yazarım ben akşamları gün içinde giremeyebilirim bebekden dolayı pek fırsatım olmuyo çnki...

Ewet cnm çok haklısın kararlıyım çok sıkıldım artık.Her istediğimi alıp giymek.En önemlisi rahat nefes alıp vermek istiyorm.Üst kısmım pek yok bacak ve basenler 2 hatta 3 kişilik:oha:
Başarcaz insallahEn Büyük KK:KK49::KK55: baskülün var dimi evinde hafta da bir kilo bildirimi yapmani istiyorum mesela her cuma yapsan daha iyi olur

He cnm aklıma gelmişken sabahları aç karnına tartılmak iyimiş öle demişti bi doktor tv de bizde öle yapalım...
Evet canım ama sık sık tartilmak iyi olmuyo haftada bir sabah aç karnina tartilalım ben 21 gun sonra diyodum ama beraber paylaşim yapalım bakalım en fazla kim kilo vercek ;)

Ya bnm tartımdamı var bi anormallik 88.6 gösteriyo neden tartıldın dersen sabah aç hiç tartılmamıştım tam olarak kaç kilo ile başladığımı bilmek istedim.Bi sonraki tartı günüm haftaya cuma.Şok geçirdim şuan 4 gün önce 90 dı yaa:KK43: Neyse 0 dan başlıyorm bugün herşeyle cuma günü tartımı merk eriyorm şimdiden :)

Ya bnm tartımdamı var bi anormallik 88.6 gösteriyo neden tartıldın dersen sabah aç hiç tartılmamıştım tam olarak kaç kilo ile başladığımı bilmek istedim.Bi sonraki tartı günüm haftaya cuma.Şok geçirdim şuan 4 gün önce 90 dı yaa:KK43: Neyse 0 dan başlıyorm bugün herşeyle cuma günü tartımı merk eriyorm şimdiden :)
İyi yaptın canım ama tartında sorun olmasın yanıltır seni

Huzurlilyum istersen sende katılanilirsin aramiza ?

Bugün ki menüm;
Sabah atıştırması;Yarım elma
Kahvaltı;3 çatal yumurta,1 maydanozlu domates,beyaz peynir,2 zeytin
Öğlen atıştırması;yarım elma,1 avuç sarı leblebi
Akşamüstü;1 servis kaşığı kabak yemeği,1servis kaşığından az bulgur pilavı
6 dan sonra su hariç bişey yemiyorum.
Ekmeği ağzıma sürmüyoruö kahvaltı dahil.
Bu saate kadar 1.5 lt su yatana kadar 2 olur.

Oğluşumdan yine fırsat bulup spor yapamadm ama sabah boll bolll roman havası oynadım.Çocuklara da eğlence çıktı bnde terlemiş oldum.Yarında mezdeke deneyeceğim :KK70:

Bugün ki menüm;
Sabah atıştırması;Yarım elma
Kahvaltı;3 çatal yumurta,1 maydanozlu domates,beyaz peynir,2 zeytin
Öğlen atıştırması;yarım elma,1 avuç sarı leblebi
Akşamüstü;1 servis kaşığı kabak yemeği,1servis kaşığından az bulgur pilavı
6 dan sonra su hariç bişey yemiyorum.
Ekmeği ağzıma sürmüyoruö kahvaltı dahil.
Bu saate kadar 1.5 lt su yatana kadar 2 olur.

Oğluşumdan yine fırsat bulup spor yapamadm ama sabah boll bolll roman havası oynadım.Çocuklara da eğlence çıktı bnde terlemiş oldum.Yarında mezdeke deneyeceğim :KK70:
Harikasin canım guzel bir başlangıç olmus. yemek saatlerinide paylaş bir dahakine olur mu . Hareket etmen onemli ister dans et ister spor . Birde ben cok meyve yedigim zaman kilomu etkiliyodu hergün meyve yememeni tavsiye ederim iki günde bir, bir porsiyon

Harikasin canım guzel bir başlangıç olmus. yemek saatlerinide paylaş bir dahakine olur mu . Hareket etmen onemli ister dans et ister spor . Birde ben cok meyve yedigim zaman kilomu etkiliyodu hergün meyve yememeni tavsiye ederim iki günde bir, bir porsiyon
Saat yazabileceğimi sanmıyorum canm malum ev bebekli olunca 10 da 11 de kahvaltı yaptığımda oluyo bide ben o kadar sıkıya gelemiyorum kendimi bunaltmamak için saatin pek üstüne düşmüyorum.Kabul etmez yok olmaz dersen kendi kendime devam edeyim ben.Yemeklerimi bile ben herşeyden az az yerim ama herşeyden yerim yani şu hergün ızgara olucal et olucak baskısına gelemiyorum yanlış anlama bnm diyetime bağlılığım için kemdimi çok sıkmamam şart

Saat yazabileceğimi sanmıyorum canm malum ev bebekli olunca 10 da 11 de kahvaltı yaptığımda oluyo bide ben o kadar sıkıya gelemiyorum kendimi bunaltmamak için saatin pek üstüne düşmüyorum.Kabul etmez yok olmaz dersen kendi kendime devam edeyim ben.Yemeklerimi bile ben herşeyden az az yerim ama herşeyden yerim yani şu hergün ızgara olucal et olucak baskısına gelemiyorum yanlış anlama bnm diyetime bağlılığım için kemdimi çok sıkmamam şart
Peki tabiiki senin kararın canım sıkmadan da birşey olmuyo ama ben boyle iyiyim diyosan birsey diyemem sana kalmış ;)

Sabah 10:30
Hindi Salamlı yumurta
Iki üç catal Peynir
İki üç catal ciģer
İki kücük dilim ç.ekmegi

Saat 13:30
45 dakika eliptik bisiklet
(Cok iyi geldi spor kendime geldim :)

Ara
İki ısırımlik muz ,ve kayısı

Akşam 17:50
Dört catal ciger
İki ince dilim hindi salam
Birde lahanalı yogurt
20170115_174810.webp

Gercekten harika oluyo akşam icin iyi bir secenek

2 lt su

Seker orucumun birinci günü ve harika gecti hicbir sekilde seker ihtiyaci duymadim umarim 21 gün de boyle rahat gecer :)

Sabah 11:30
2 haşlanmis yumurta
Bir iki catal krem peynir
Iki zeytin,iki catal salam
Yeşil çay
Yarım avuc fistık antep fıstıģi
Minik bir kutu ton balıği
Iki ufak dilim ç.ekmeği

Ara öğün
Ufak bir muz
Yarım avuc fıstık

Akşam 18:00
Sadece bir tabak ıspanak yoğurtlaması

2 lt su

Spor yapamadim evde temizlik islerim vardi fırsat bulamadim ama yarin telafi ederim umarim.Bu sabah 72.3 tüm artık 60lara inmek icin çirpiniyorum :) ama az kaldi insallah :) (şeker orucunda 2.günüm)

Dünku menum
Sabah
20170117_101414.webp

Ara ögün
20170117_150615.webp

Muz ve elmanin uzerine kakao ve hondistan cevizi döktüm bazen tarçinlada yapiyorum gayet sağlıklı bir tatlı oluyo :)

14:30
30 dakika eliptik bisiklet
10 dakika bacak egzersizi

Buraya kadar çok iyiydi ama malesef şeker orucumu bozmak zorunda kaldım . Çorbaya bile az da olsa un koyuyorum ben kuru fasulyeye bile o yüzden daha 3.gunumde pes ettim:KK70::lülülü: :KK53:simdi tatilde memlekete gidicem orda hele hic başaramazdim. Donünce inşallah tekrar denerim.

Saat 16:00
Bir porsiyon abur cubur o_O

Başkada birsey yemedim ceza verdim kendime :KK9:

2 lt su

Evde degilim o nedenle paylasim yapamadim bugun ku menum ;
Sabah
Bir dilim ç.ekmegi
Iki cay bardağı şekersiz cay
Iki catal peynir ,zeytin
Bir sucuklu yumurta

Ara ogun
Sade türk kahvesi yaninda birkactane kuru üzüm

Aksam
Mısır ekmegi iki dilim
Bir kucuk tabak turşu kavurması
İki tavuk but

Bir sade turk kahvesi daha icerim sanirim.

Su ne kadar ictim bilmiyorum

Back
X