• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflama için meyve iksiri

nilyesili

gülümse odaklan değiştir
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
190
4
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar

size 3 yıldır uyguladığım ve çok etkili bir meyve baharat karışımını paylaşmak istedim. bu sene 5 ayda yaklaşık 10 kiloyu bunun sayesinde verdim. tabi biraz boğazı da tutmak gerekiyor. düzenli günde 3 kez aç karnına içmeniz sizi hem zinde tutacak hemde yağlarınızın erimesine faydalı olacaktır.

4 elma
2 limon
10 karanfil tanesi
10 karabiber tanesi
1 kabuk tarçın
2 lt su

bunların hepsını elma ve limonun kabukları dahil biçimde kaynatn daha sonra baharları alıp meyvelerı blendırdan geçirip suyuna karıştrıp için. buzdolabında saklamanız gerekir.

tadı süper oluyor

şimdiden afiyet ve şifa olsun

1'er bardaktan günde 3 bardak mı içilecek?
kaynattıktan sonra karabiber,tarcın ve karanfili cıkarıp kaynattıgımız bu suyu blendırdan geçiriyoruz elmaları ve limonları kabuklarıyla... suyla beraber blendırdan geçirsek de olmaz mı olur gibi sanki ama... :26: gerçekten yararını gördünüz mü :29:

bu paylaştığınız kür daha önce paylaşılmıştı oradaki tarifte yeşil elma olması gerektiği yazıyordu siz yeşil elmamı kullandınız ? eğer normal elmayla da oluyorsa hemen başlamak istiyorum

bu paylaştığınız kür daha önce paylaşılmıştı oradaki tarifte yeşil elma olması gerektiği yazıyordu siz yeşil elmamı kullandınız ? eğer normal elmayla da oluyorsa hemen başlamak istiyorum

yeşil elma kırmızı elma farketmiyor. bazen ikisini de kullanıyorum bazen tek cins kırmızı elmada. her biri ayrı aramolar veriyor. mutlaka deneyin ben her yıl eylülden mayısa kadar bunu içiyorum

1'er bardaktan günde 3 bardak mı içilecek?
kaynattıktan sonra karabiber,tarcın ve karanfili cıkarıp kaynattıgımız bu suyu blendırdan geçiriyoruz elmaları ve limonları kabuklarıyla... suyla beraber blendırdan geçirsek de olmaz mı olur gibi sanki ama... :26: gerçekten yararını gördünüz mü :29:

limonu blendırdan geçirirseniz acılık hissi verebilir. o yuzden limonu kaynadıktan sonra sıkıp atın. elmanın da çekirdeklerini daha onceden 4 e bolup ayıklarsanız blendırdan kolayca geçecektir.

yararını gerçekten gördum , o yuzden yıllardır kullanıyorum. eylül- mayıs dönemlerinde bol bol içiyorum. öğlenleri açlırken içemediğimden sabah akşam aç karnına içiyordum. o bile etkili. zaten tadına bakarsanız çok lezzetli oldugunu goreceksiniz

Bu sabah yaptım sıcakken çok kötüydü de soğuyunca gene biraz daha toparladı
Aslında tadı çok kötü değil galiba ama ağzıma böyle pütürlü bişeyler geliyo ya acayip midem bulanıyo süzdüğüm halde durum böyle
Yapan arkadaş tadı harika demiş diye baya heycanlanmıştım oysa ki:KK70:
Yalnız içtikten sonra midemde acayip bişeyler oluyo işe yarıyo galiba bikaç gün sonra durumu bildiririm buraya:KK24:

Bu sabah yaptım sıcakken çok kötüydü de soğuyunca gene biraz daha toparladı
Aslında tadı çok kötü değil galiba ama ağzıma böyle pütürlü bişeyler geliyo ya acayip midem bulanıyo süzdüğüm halde durum böyle
Yapan arkadaş tadı harika demiş diye baya heycanlanmıştım oysa ki:KK70:
Yalnız içtikten sonra midemde acayip bişeyler oluyo işe yarıyo galiba bikaç gün sonra durumu bildiririm buraya:KK24:

Hala devam ediyorum kızlar yaptıgım karışım tam 3 gun yetti bana bi de bu sabah içtim bitti yenisini yaptım .mecburen öğlen sıcak sıcak içtim berbat bişeydi dolapta bir gün durunca bi de pütürsüz berrak kısmı olunca aslında içilebilir güzel yani. cmt günü kaç kilo verdiğimi yazarım ama tek bunu uygulamadım tabi yanında 5 gün 5 çeşit diyeti yaptım bakalım nasıl bir sonuç alıcaz

Günaydın herkese
Az önce tartıldım ve sonuç hüsran vere vere 100 gram vermişim ya şaka gibi bu yaptığım diyetle en kötü alınan sonuç 2,5 kiloymuş ben 100 gram vermişim ağlayasım geldi vallahi
Acaba bu içtiğim meyve iksirinden dolayı mı diye düşünüyorum şuan:KK43:

Back
X