Zayıflamak için acil yardım

sorgucuu34

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
46
2
16
30
Arkadaşlar merhabalar öncelikle size şunu söylemek istiyorum inşallah yardımcı olursunuz şimdi ben bir senede toplam 80 kg’a ulaştım normal güncel kilom 58’de sonra 65 oldu ve 80’e kadar çıktı diyet vesaire çok denedim ama gerçekten o kefeye girdiğim zaman yapamıyorum kendime eliptik bisiklet aldım ama sanki bacaklarım o kadar kalınki yani aslında beni kilolu gösteren bacaklarım aşırı derece böyle sanki selülit mi desem lipo değildir muhtemelen ama aşırı derece böyle yumuşak diyim size artık yani ameliyat olmayı bile düşünüyorum açıkçası ve herkes beni kilolu görüyor ama kimisi de gördüğü zaman diyor ki sen kilolu değilsin ama gerçekten iyi bir şekilde kilo veren var mı ya çünkü diyet yapamıyorum artık o kadar sinirim bozuluyor ki yemek yiyorum yeme bozukluğum aşırı derece fazla olmaya başladı yani güzellik merkezlerindeki zayıflama cihazlarına bile girmeyi düşünüyorum artık bu konuda deneyimlerinizi lütfen paylaşın❤️ sanki bir ayda bacak hiçbir zaman erimeyecek kafasına giriyorum ve artık o kadar çok piskolojim bozulmuş ki gerçekten çok yıprattım kendimi bir de hormon yüksekliği de başladı onun için ilaç kullanmaya başladım ama diyorlar ki kilo veremezsin sürekli bu şekilde söylüyorlar

Back