nixi
ben de çevremdeki insanlardan yürümenin basenleri ve kalçayı daha da genişlettiğini duydum. herkes farklı birşey söylüyor benimde basenleri inceltmem gerekiyor ve yürüyüş yapmaya tereddüt ediyorum çünkü daha önce 1 ay boyunca yürümüştüm 1 ay sonra giydiğim pantolonum artık bacaklarımın üst kısmından geçmediğini gördüm ve bu olay sanki duyduklarımı doğruluyor gibi
canım bende öyle biliyorum ama zayıflamak için sadece yürürsen olmaz. bölge zayıflaması için egzersizleri yapmalısın tek derdin basenlerinse inceltmen için gereken egzersizleri yap. ben 2 senedir yürüyorum bende bi fark olmadı açıkçası. ama belki vücut yapılarına göre değişiyordur. bu konuda pek bilgim yok açıkcası.
cevap için teşekkür ederim canım evet tek derdim basenlerimi ve biraz yağlanmış olan göbeğimi eritmek daha düzgün bir görüntü istiyorum bu nedenle karar verdim ve spor salonuna gideceğim inş. oranın faydası olur
bence yürüyüş fazla uzun olmamalı
sadece yürüyüş değil bisiklet gibi bacak çalıştırıcı sporlarda öyle çünkü kasa dönüşüyorlar
herşey kıvamında yapılmalı günde yarım saat yeterli bence
yada haftada 3 gün gibi
nixi
ben de çevremdeki insanlardan yürümenin basenleri ve kalçayı daha da genişlettiğini duydum. herkes farklı birşey söylüyor benimde basenleri inceltmem gerekiyor ve yürüyüş yapmaya tereddüt ediyorum çünkü daha önce 1 ay boyunca yürümüştüm 1 ay sonra giydiğim pantolonum artık bacaklarımın üst kısmından geçmediğini gördüm ve bu olay sanki duyduklarımı doğruluyor gibi
2 gündür akşamları 40 dakikaya yakın yürüyorum.Kolların 90'lik açıyla kıvrık yürünmesi çok mantıklı ve de gerekli çünkü yanlarda sallanan kollarla yürümek belli bir zaman sonra kanın ellerde birikmeye başlamasına ve uyuşma tarzı durumlar oluşmasına neden olabiliyor.
Postacı Adem gibi yürüyeceğiz yani.
bugza normal bir yürümeyi halledebilsek :)))2 gündür akşamları 40 dakikaya yakın yürüyorum.Kolların 90'lik açıyla kıvrık yürünmesi çok mantıklı ve de gerekli çünkü yanlarda sallanan kollarla yürümek belli bir zaman sonra kanın ellerde birikmeye başlamasına ve uyuşma tarzı durumlar oluşmasına neden olabiliyor.
Postacı Adem gibi yürüyeceğiz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?