o da çok salakmş.bence bilerek yapmıştır.
Tontoncancım bizim topiğimize yeni geldin sen bizimle birlikte zayıflarsın inanıyorum ben.Her hafta birbirimizle tatlı tatlı yarışıyoruz kilo ve spor konusunda.Ben de daha yeniyim ama inan ki çok faydası oluyor arkadaşların motivasyon açısından.Ayrıca diyet yöntemleri bölümünde "KARATAY DİYETİ" ile ilgili bir başlık var orayı da okumanı ve özellikle @nonis ve @gul63 ün yazılarına bir bakmanı şiddetle öneriyorum.herhalde canım ama hayatta o kadar salak insanlar var ki onların ağzına laf vermemek için zayıflayacağım inşallah
Tontoncancım bizim topiğimize yeni geldin sen bizimle birlikte zayıflarsın inanıyorum ben.Her hafta birbirimizle tatlı tatlı yarışıyoruz kilo ve spor konusunda.Ben de daha yeniyim ama inan ki çok faydası oluyor arkadaşların motivasyon açısından.Ayrıca diyet yöntemleri bölümünde "KARATAY DİYETİ" ile ilgili bir başlık var orayı da okumanı ve özellikle @nonis ve @gul63 ün yazılarına bir bakmanı şiddetle öneriyorum.
emin ol 1 ay sonra bile her şey bizim için daha güzel olacak...
Keşke yağların içimi kaldırıyo deseydin120 kiloluk erkek arkadaşım tüm ailesinin önünde "bakın amelie 70 kilo olmuş inek gibi, iyi de süt verir " deyip kahkaha attığı gün boğazımda birşey düğümlendi kaldı..
6 ayda 70 kilodan 50 kiloya düştüm..
değdi mi? hayır..ben sağlıksız verdiğim kilolar yüzünden geceleri hastanede serumları yerken ve o bunu biliyorken, mışıl mışıl yatağında uyudu..hiç suçluluk duymadı bile..
üzerinden 1 buçuk sene geçti şimdi sağlıklıyım, 53 kiloyum ..
ilişkimi de hasta olduğum zamanlarda bitirdim........
yuh diyorum ne densiz insanlar var yaaaaaaaabi arkadasimin kinasina gittim, resimlerini ekledi facee...
resimlerde ne kadar sisko, ne kadar kötü göründügümü fark edince ayni gün diyete basladim
ve o günden beri diyetteyim...
14 kilo verdim, önümde var 13 kilo...
ben kilom yüzünden cok kötü seyler yasadim, cok kötü seylere maruz kaldim...
belkide yüregimi en cok acitan eski nisanlimin ailesi o zayif ben kiloluyum diye
siz yakismiyorsunuz, yaninda ablasi gibi duruyorsun, nisanlin resimlerinizi arkadaslariniza göstermeye bile utaniyor
demesi oldu.
hayatimda hic bi zaman bu kadar kücük düsürülmemistim ve kendimi bu kadar kötü hissetmemistim...
Hangi diyetisyene gidiyorsun bende başlayacağım eylüldemayısda diyetisyen kontrolünde programa başladım 84 kilodan 73e düştüm.. hedef 61 bakalım
bende 72 yim ilk hedefim bu ama 58 olmak istiyorumben su anda 73-74 arasıyım 65 kiloya düşmem gerek :90:
Geçen yaz çok beğenerek aldığım kapri bu sene ilk defa giymeye çalışırken yırtıldı..
Tam popomun ortasından ve fermuarın altından cart diye ikiye ayrıldı..
Eşimin önünde oldu bu olay..Yerin dibine girdim..
Zavallım diyor ki "çürümüştür ipler"..
Çürüyen benim midem..Herşeyi yemekten çöplük gibi oldum.
1 aydır diyetteyim..Beni gaza getiren olay bu..
Eşim hayatta kilolarıma laf etmez ... bende dışarda kilom ile ilgili laf edenleri pek umursamam bu konuda kendimle barışık biriyimdir.
Sadece sağlığım açısından kilo vermek istiyorum çocuğuma hayat dolu bir anne olmak istiyorum hantal bir iş yapamayan onunla oyunlara oynayamayan bir anne olmak istemiyorum. Beni motive eden bu işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?