tüm kilolu bayanlar aynı sözleri duyuyoruz hemen hemen
beni motive eden sözlermi desem gıcık edenmi
bi komşumuz kiloluyken beni görmüştü aaa sana ne olmuş böyle ayşen üstündekiler gerilmiş kilodan demişti
ben cevabını vermiştim benim kilom beni değilde seni gerdi herhalde demiştim
büyük eltim 95 100 kilo civarlarında ve 1 50 boylarında benimle onu kıyaslayanları aranızda fazla fark yok diyenleri duydukça deli olurdum tabi bunu yapanlarda onun akrabaları
zayıfladım 20 kilo verdim şimdi herkes bana gıptayla bakıyo giydiklerim yakışıyo kıyafet aramaktan beğenmediğim ama bedenime oluyo diye kıyafet almak zorunda dğeilim artık
şimdi herkes daha fazla zayıflama hasta olursun çirkin olur yakışmaz desede ben kendime bir hedef koydum o hedefe ulaşmadan bırakmıycam
20 kiloyu kendi çabamla verdim pzrtsi diyetisyene randevu aldım geri kalan kilomu onunla vermeyi düşünüyorum inşlh bir daha kilo sorunu yaşamak bedenime bu kadar yükü taşıtmak istemiyorum
ne güzel kg vermişsiniz darısı bizim başımıza
çok beğendiğim bir kıyafeti deneyip benim üzerimde ne kadar da kötü göründüğünü görmek benim için yeterli olmuştu
Benimde motive olmaya ihtiyacım var cok kötüyüm 18 yaşında 120 kılodayım genclıgımı yasayamadımdogdugum hatta nefes aldıgım guna lanett ettım bır turlu zayıflayamadım ne zaman rejım desem aılem sen mı hah deyıp gecıyolar buda daha fazla kılo almama neden oluyo kırmızı bıber hapıda denedım neredeyse ölüyodm 3 aydır ne pencereden baktım ne odamdan cıktım ölümü bekliyor gıbıym bi Allahın kulu bıle benı motıve edemedı ıyıkı kadınları kulubu var basarı öykülerini okudukca basaranları gordukce hayata dönüyorum inş bnde zayıflıycam ölüm diyetıne gırdım bakalım sonum ne olucak :85:
benimde zayıflamam lazım boyum 1.60 61 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum ama aç duramıyorum ne yapıcam bilmiyorum..keşke tok tutması için bi ilaç olsada içsek acıkmasak
Ne mutlu sana çok şanslısın ben anne olmayı bir kenara attım bir sevgillm bile olmycak üniversteye bile gidemedim kilomdan dolayı 15 16 17 yasından buyana anne reyonu gıymek koyuyo ztn insana 18 oldum hala zayıflayamadım istedıgım okula gıdemedım gercek hayatla aramda sadece pencere var ama kılo gıtmedıkce perdenın arkadasındaym sn cok sanslı bı kadınsın
ben bunların hepsini yaşıyorum hem de hergün kıyafetlere bakıyorum çok güzel duruyor ben giydiğimde (tabi giyecek bir beden bulabilirsem) çuval gibi duruyor herkes birşeyler söylüyor yüzüm çok güzelmiş bi de zayıf olsaymışım herkes diyetisyen kesiliyor başıma hatta benden kiloluları bile ama hala yeterli gücü bulamıyorum sadece üzülüyorum
aynen canım bendede aynısı ama bukez kararlıyım.
banada sosyete pazarında densızın bırı (25 yasındayım)abla gelll gelll buyuk bedene gel dıye arkadaslarımın yanında seslendı yerın dıbıne gırdım
son olarakda ıstedıgım sıyah kotlar tum magazalarda dar paca olunca erkek reyonundan genış paca almak zorunda kalısım
arkadaşlar utanılacak ve üzülecek hiçbir şey yok her şey bizim elimizdee ve de dilimizde......... istersekkk bogazımızı da tutabılrız yeter ki isteyelm dedgm gibi bi haftada 3 kılo verdm iki haftada 5............. ve yaptgım tek şey kahvaltıda sıvı şeyler içmemdi yarm yaglı süt ve yumurta sarısı idi...... aksam 6 dan sonra bi adet elma yiordum ve de yine yarım yaglı süt içine de meyveli yulaflı ezmelerden katıordum 15 dakkada evde yürüyüş ypıordm o kadr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?