Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ii gecelr kıxzlar ben geldim..melism döktürmüşsün yine..böreğin çok güzel görünüyo nasıl yemeden durdun

iygecler gelmiş benimm kaçakkkk suçdaşım ortagımbi lokma almadımm bi yerim şişcekti..ama ıslak kekiii yedimmm:kedi:

geldim valla gece görünmeden geliom bensempatiksalakcinni
ıslak kekinde güzel görünüyodu üzerine sosunu dökmedinmi hiç belli değilde sanırım çok çekmiş

Son düzenleme:
kvser ben bi ayakkabı aldımm buğün gri siyahh yarın eklicem bakın bii yorum yapın kızlarr güzelmii deilmi..ona göre degişimmm

şimdi eklemyimm yarın burdasızız demii kızlarr gri siyah ayakkabıı aslında alırken herşeyle giyim diye aldım...elbise kumaş..kanfaslaa

Merhaba,

90 kilo ve üzerindekiler başlığında paylaşımda bulunuyorum. Burada da paylaşımda bulunmak istedim :) Herkese selamlar :)a.s.

günaydın kızlar nasılsınız bugün pek gelen giden olmaz zaten bi selam verim dedim.rahatsızım yatıyorum ateşim var boğazlarım acıyo burnum akıyo grip oluyorum galiba yavaştan.kötüyüm.ilaçlar ağırlık yapıyo salak gibiyim aynı.öpüldünüz.akşamada misafir varmış.annem poğaça yapıyo sarma pişiririz buzluktan.sigara böreği kızartırım.bide elmalı kurabiye yapcam nası yapcam bilmiyorum ama offff elim kolum kalkmıyo

gecmis olsun canim...bu ara salgin var sanirim herkes hasta...aksamada misafir varmis o kadar sey yapacaksiniz yemeden durabilecekmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…