- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.401
digerlerini görmedimm cnmdaha dier kızlar varr
sanki hepsi saçlarını boyatmış bu çekimler için
ya önce makyajı saçıı hoşuma gitii ayakabıları..elbisenin üst kısmı..etegide nazarlık olmuşsuyun etekleri çok salkım saçak ama
ii gecelr kıxzlar ben geldim..melism döktürmüşsün yine..böreğin çok güzel görünüyo nasıl yemeden durdun
iygecler gelmiş benimm kaçakkkk suçdaşım ortagımbi lokma almadımm bi yerim şişcekti..ama ıslak kekiii yedimmm:kedi:
unutmuşumm üzerine sos dökmüştüm odas çektisempatiksalakcinnigeldim valla gece görünmeden geliom bensempatiksalakcinni
ıslak kekinde güzel görünüyodu üzerine sosunu dökmedinmi hiç belli değilde sanırım çok çekmiş
kvser ben bi ayakkabı aldımm buğün gri siyahh yarın eklicem bakın bii yorum yapın kızlarr güzelmii deilmi..ona göre degişimmm
yarın elimm tamamm kızlar..iygecelrr öpüyorummm
birazdan çıkarım senn naapcanndelikafaduldençıkıyomusun meliscim..olala ii gecelr
birazdan çıkarım senn naapcanndelikafadulden
yarınnn görüşürüzz tamammm gellopuyorumnanaktanyemek bölümlerine doğru kaycam birazdandelikafadulden
günaydın kızlar nasılsınız bugün pek gelen giden olmaz zaten bi selam verim dedim.rahatsızım yatıyorum ateşim var boğazlarım acıyo burnum akıyogrip oluyorum galiba yavaştan.kötüyüm.ilaçlar ağırlık yapıyo salak gibiyim aynı.öpüldünüz.akşamada misafir varmış.annem poğaça yapıyo sarma pişiririz buzluktan.sigara böreği kızartırım.bide elmalı kurabiye yapcam nası yapcam bilmiyorum ama offff elim kolum kalkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?