Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kizlar pogaca borek tarifi ariyorsaniz benim tariflerede bir goz atin eklemistim yemek bolumlerine...profilimden girebilirsiniz...

Merhaba,

90 kilo ve üzerindekiler başlığında paylaşımda bulunuyorum. Burada da paylaşımda bulunmak istedim :) Herkese selamlar :)a.s.
hoşgeldinn cnm

geçmiş olsun kuzucumm şimdi nasısın

anaaa kimsecikler uğramamış buraya bu saate kadar :)
kızlar deprem oldu burda korktuk biraz dışarı çıktık geri geldik.
biz duymadık hiç boshayallersmile 1. kat olduundan sallanmadı sanırım..

meliss koymamışsın ayakkabı fotonu zemuszemus

kızlar hava bi buz bi hafif ılık.. akşam eve dönerken dondum valla boshayallersmile
yürüyüş yapamadım bugün yarın telafi edicem kaydirigubbakcemile2

tinkerbell nasıldı düğün kuzucum opuyorumnanaktan

kızlar bugün baktım da
2 buçuk sene önce falan bi ara fitnessa başlamıştım göbek eritmek için sempatiksalakcinni
o zaman salondaki hoca kilomu ve ölçülerimi kaydetmişti..
şimdi merak ettim ölçtüm de sanırım genç kızlık ölçülerime geri dönmüşüm zemuszemus

tavsiyem göğüs bel karın ve kalça ölçülerinizi kaydedin arada.. insan nerden nereye gelmiş daha iyi farkediyo o zaman..:hulya: yıllar su gibi geçip gidiyor zaten aklinialirimsmile

günaydın kızlar benim rejim dün gitti su börekleri çiğ köfteler sormayın yaaaa klava: dün babamı hastaneden çıkardık akşama kadar bir hastane bir oğlanın dersanesi perişan oldum düzen kalmadı akşamda evde yemek yok diye şeytana uydum su böreği çiğköfte aldım geçen hafta regl dönemi diye tartılmadım şişkinlikte vardı ben kilo veremem nasıl olsa diye yine gömüldüm böreklere :mymeka: bu sabah da kahvaltıya kalkamamışım yorgunluktan yarım pohaça yedim

günaydın kızlar.olalacım şimdi azıcık dahah iyiceyim.teşekkürler canımm çok sağol.

bende şimdi kahvaltımı yapcam.domates salatalık beyaz peynir,şu tahta gibi olan form bisküilerimden var.dün açtımda bayatlamasın onu yerim sempatiksalakcinni (hoş bayatlasa ne farkederse artık ) bide çay.sonra formçayımı içerim.evi temizlicem.sonrada fındıkzadeye gitcem öğleden sonra

ğünlük giymek için aldım az topukluu resimlerden böyle..
güle güle kullan cnm klasik ama hareketliler çift renkler çünkü bence gayet güzel bi çok kıyafetle kullanabilirsin
yalnız siyah-gri değil siyah-mavi gözüküyo resimler benim bilgisayarda?
topuğunu hiç göremedim resimlerden ama çift renkli olması iyi bence..

bide cosmoo alldım ekim ayınkini.

Uploaded with ImageShack.us
benim kosmo hala gelmediii aboneyim kargo getiriyor 4 küsura geliyo..
bazen de hep gecikiyor akibetinin peşine düşüyorum umarım bu ay da yaşamam o sıkıntıyı ya..

günaydın..
bugünkü kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
az reçel
çay
günaydın cnm
az reçelden kastın ne bakiiiim kaydirigubbakcemile2?? çay kaşığı, tatlı kaşığı, yemek kaşığı.. ve kaç bardak çayyy sempatiksalakcinnibaşladın mı şekeri ufak ufak azaltmaya..

olsun gülüm geçmiş olsunn sen bi düzenini kur öğlen de devam etme böyle bişicik olmazz olumunekankayizsmile

günaydınn sabah şekelrleriii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

nasılızz enerjik miyizzz bugünn hihoyyyt

selam mervecimm opuyorumnanaktan
boşver form bisküviyi beyaz ekmekten daha kalorili o tahta kurusu nesne sempatiksalakcinni çünküm yağlı..
ekmek ye daha iyi sempatiksalakcinni
merve kızzz yine mi ev temizlicen sempatiksalakcinni temizleme gülüm artık sizin ev pırıl pırıldır hem yorma kendini de opuyorumnanaktan

kızlar ben birazdan yürüyüşe çıkıcam
en yakın arkadaşımın erkek bebeği olacak ve haftasonu doğumgünü var
bebeğine hediye tulum alıcam ya da fiyatlar uçuk değilse hastane çıkışı diye set varmış ondan alıcam :asigim:
hepiciğinizi öptümm kocamann opuyorumnanaktan

nafcım sen de gelirsin birazdan sana da günaydınn
ayy çok soğudu istanbul artık sabahları ürperiyorum yataktan çıkınca :umursamaz:

benneyaptımki az reçel dediğim,bir tatlı kaşığı anca,çayıda tek şekerli içiyorum artık.şimdide yürüyüşten geldim amaaaa..sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…