- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.421
gecmis olsun canim...bu ara salgin var sanirim herkes hasta...aksamada misafir varmis o kadar sey yapacaksiniz yemeden durabilecekmisin?
hoşgeldinn cnmMerhaba,
90 kilo ve üzerindekiler başlığında paylaşımda bulunuyorum. Burada da paylaşımda bulunmak istedim :) Herkese selamlar :)a.s.
geçmiş olsun kuzucumm şimdi nasısıngünaydın kızlar nasılsınız bugün pek gelen giden olmaz zaten bi selam verim dedim.rahatsızım yatıyorum ateşim var boğazlarım acıyo burnum akıyogrip oluyorum galiba yavaştan.kötüyüm.ilaçlar ağırlık yapıyo salak gibiyim aynı.öpüldünüz.akşamada misafir varmış.annem poğaça yapıyo sarma pişiririz buzluktan.sigara böreği kızartırım.bide elmalı kurabiye yapcam nası yapcam bilmiyorum ama offff elim kolum kalkmıyo
biz duymadık hiç boshayallersmile 1. kat olduundan sallanmadı sanırım..anaaa kimsecikler uğramamış buraya bu saate kadar :)
kızlar deprem oldu burda korktuk biraz dışarı çıktık geri geldik.
güle güle kullan cnm klasik ama hareketliler çift renkler çünkü bence gayet güzel bi çok kıyafetle kullanabilirsinğünlük giymek için aldım az topukluu resimlerden böyle..
benim kosmo hala gelmediii aboneyim kargo getiriyor 4 küsura geliyo..
günaydın cnmgünaydın..
bugünkü kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
az reçel
çay
olsun gülüm geçmiş olsunn sen bi düzenini kur öğlen de devam etme böyle bişicik olmazz olumunekankayizsmilegünaydın kızlar benim rejim dün gitti su börekleri çiğ köfteler sormayın yaaaaklava: dün babamı hastaneden çıkardık akşama kadar bir hastane bir oğlanın dersanesi perişan oldum düzen kalmadı akşamda evde yemek yok diye şeytana uydum su böreği çiğköfte aldım geçen hafta regl dönemi diye tartılmadım şişkinlikte vardı ben kilo veremem nasıl olsa diye yine gömüldüm böreklere :mymeka: bu sabah da kahvaltıya kalkamamışım yorgunluktan yarım pohaça yedim
selam mervecimm opuyorumnanaktangünaydın kızlar.olalacım şimdi azıcık dahah iyiceyim.teşekkürler canımm çok sağol.
bende şimdi kahvaltımı yapcam.domates salatalık beyaz peynir,şu tahta gibi olan form bisküilerimden var.dün açtımda bayatlamasın onu yerim sempatiksalakcinni (hoş bayatlasa ne farkederse artık ) bide çay.sonra formçayımı içerim.evi temizlicem.sonrada fındıkzadeye gitcem öğleden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?