- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.441
ooo o zaman süpersin aygüncümmbenneyaptımki az reçel dediğim,bir tatlı kaşığı anca,çayıda tek şekerli içiyorum artık.şimdide yürüyüşten geldim amaaaa..sırnaşık şey
günaydınn sabah şekelrleriii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
nasılızz enerjik miyizzz bugünn hihoyyyt
selam mervecimm opuyorumnanaktan
boşver form bisküviyi beyaz ekmekten daha kalorili o tahta kurusu nesne sempatiksalakcinni çünküm yağlı..
ekmek ye daha iyi sempatiksalakcinni
merve kızzz yine mi ev temizlicen sempatiksalakcinni temizleme gülüm artık sizin ev pırıl pırıldır hem yorma kendini de opuyorumnanaktan
kızlar ben birazdan yürüyüşe çıkıcam
en yakın arkadaşımın erkek bebeği olacak ve haftasonu doğumgünü var
bebeğine hediye tulum alıcam ya da fiyatlar uçuk değilse hastane çıkışı diye set varmış ondan alıcam :asigim:
hepiciğinizi öptümm kocamann opuyorumnanaktan
nafcım sen de gelirsin birazdan sana da günaydınn
ayy çok soğudu istanbul artık sabahları ürperiyorum yataktan çıkınca :umursamaz:
melis çim cumartesi günü bizim iş yerindeki arkadaşlar gelecekler oturmaya senin bilgilerinden faydalanmak istiyorum inan yapmaya yapmaya kek yapmayı bile unutmuşum hem kolay hem çok güzel tarifler istiyorum senden akıllarında kalsın aaa ne marifetli kız desinler benim için kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana gerçekten bana fikir verin kızlar yaaa
yok cnm öyle abartı giymicem normal giycem
kuaföre de ağda için gitçem zaten bide fön çektiririm
bu arada oliş nafla heveslendirdiniz ya beni gelinde tırnaklarımı görün hıhhh zemuszemus
Merhaba,
90 kilo ve üzerindekiler başlığında paylaşımda bulunuyorum. Burada da paylaşımda bulunmak istedim :) Herkese selamlar :)a.s.
günaydın kızlar nasılsınız bugün pek gelen giden olmaz zaten bi selam verim dedim.rahatsızım yatıyorum ateşim var boğazlarım acıyo burnum akıyogrip oluyorum galiba yavaştan.kötüyüm.ilaçlar ağırlık yapıyo salak gibiyim aynı.öpüldünüz.akşamada misafir varmış.annem poğaça yapıyo sarma pişiririz buzluktan.sigara böreği kızartırım.bide elmalı kurabiye yapcam nası yapcam bilmiyorum ama offff elim kolum kalkmıyo
Deprem mii akannehiranaaa kimsecikler uğramamış buraya bu saate kadar :)
kızlar deprem oldu burda korktuk biraz dışarı çıktık geri geldik.
günaydın..
bugünkü kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
az reçel
çay
günaydın kızlar benim rejim dün gitti su börekleri çiğ köfteler sormayın yaaaaklava: dün babamı hastaneden çıkardık akşama kadar bir hastane bir oğlanın dersanesi perişan oldum düzen kalmadı akşamda evde yemek yok diye şeytana uydum su böreği çiğköfte aldım geçen hafta regl dönemi diye tartılmadım şişkinlikte vardı ben kilo veremem nasıl olsa diye yine gömüldüm böreklere :mymeka: bu sabah da kahvaltıya kalkamamışım yorgunluktan yarım pohaça yedim
günaydın kızlar.olalacım şimdi azıcık dahah iyiceyim.teşekkürler canımm çok sağol.
bende şimdi kahvaltımı yapcam.domates salatalık beyaz peynir,şu tahta gibi olan form bisküilerimden var.dün açtımda bayatlamasın onu yerim sempatiksalakcinni (hoş bayatlasa ne farkederse artık ) bide çay.sonra formçayımı içerim.evi temizlicem.sonrada fındıkzadeye gitcem öğleden sonra
günaydınn sabah şekelrleriii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
boşver form bisküviyi beyaz ekmekten daha kalorili o tahta kurusu nesne sempatiksalakcinni çünküm yağlı..
merve kızzz yine mi ev temizlicen sempatiksalakcinni temizleme gülüm artık sizin ev pırıl pırıldır hem yorma kendini de opuyorumnanaktan
bebeğine hediye tulum alıcam ya da fiyatlar uçuk değilse hastane çıkışı diye set varmış ondan alıcam :asigim:
ayy çok soğudu istanbul artık sabahları ürperiyorum yataktan çıkınca :umursamaz:
evet nafcıımm deprem oldu valla kısacık sürdü ama korktum valla.bide biz 6. kattayız
Günaydın kızlar geçmişi okuyup geliyorum
günaydın kızlargünaydınn sabah şekelrleriii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ayy biara izmir çok sallanıyordu deprem diyince aklıma hep o günler geliyo :1shok: :1shok:
Kazasız belasız atlatmışsınız çok şükür canım benim olumunekankayizsmile
nafcım foruma niye kızdınkii
günaydın kızlar
ben hiç deprem yaşamadım ama beni düşünmek bile çok korkutuyo
nafcım hafta içi pylaşım yapmayıp sadece bildireme gelenleri,cumaları bildirim yapmayanları 3 kere deil 2 kere olunca sil bence.
nafcım kimse kırılmaz merak etme.eğer mazeretsiz şekilde bende böyle yaparsam benide silebilirsin yani.bence listeyi düzenle geçen hafta bildirim yapmayanlara bak.bu cumada aynı şey olursa artık silersin canım.en azından kiminle yarışıyoruz kim var kim yok tam olarak blelimKıyamıyorumm kırılmalarından korkuyorum yoksa liste 3-5 kişiden ibaret olurdu boshayallersmile
yanlış bilmiyosam düzenli olarak gelenler olala merve mehay naf kevser melis tinkerbell bide ben özge vardı oda giremiyo artık bence öbürlerini listeden sil gelen giden yok arada bi ceee deyip gidiyolar bildirimde yapmıyolar
yanlış bilmiyosam düzenli olarak gelenler olala merve mehay naf kevser melis tinkerbell bide ben özge vardı oda giremiyo artık bence öbürlerini listeden sil gelen giden yok arada bi ceee deyip gidiyolar bildirimde yapmıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?