Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

haklısın canım valla bi dilim ekmek daha az kalorili.kendimi avutuyorum işte.yaa ev temi aslındada babam bu hafta gececi.bütün hafta uyuyo olcak evde gündüzlerive ben hiç iş yapamicam.ancak akşamları yapabilirim o da ne kadar olur düşünün işte.o yüzden bugün yapimde güzelce.

Ben fikir verdim ama beğenmedin herhalde hıhh naniknanik

yok cnm öyle abartı giymicem normal giycem
kuaföre de ağda için gitçem zaten bide fön çektiririm
bu arada oliş nafla heveslendirdiniz ya beni gelinde tırnaklarımı görün hıhhh zemuszemus

Benim tırnaklarıma nazar değdi sanırım kenarlardan kırıldı bende hepsini kestim yeniden uzatıcam sempatiksalakcinni

Merhaba,

90 kilo ve üzerindekiler başlığında paylaşımda bulunuyorum. Burada da paylaşımda bulunmak istedim :) Herkese selamlar :)a.s.

Hoşgeldin cnm a.s.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine olumunekankayizsmile

anaaa kimsecikler uğramamış buraya bu saate kadar :)
kızlar deprem oldu burda korktuk biraz dışarı çıktık geri geldik.
Deprem mii akannehir
günaydın..
bugünkü kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
az reçel
çay

Günaydın canım güzel bir kahvaltı olmuş kaydirigubbakcemile2

Sıkma canını bugün toparlarsın kendini canım olumunekankayizsmile

Tahta kurusu formları sevmiyorum ben yaa katır kutur bişiyy sempatiksalakcinni

Günaydın şekerim Şeniz

pazartesi sendromuna yakalandım sanırım akannehir

İzmir de serinn bugün kısa kollu giydim ama üşüyorum :kedi:

Ben gelene kadar herkescikler gitmiş sempatiksalakcinni bende menülerimi yazayım bari sempatiksalakcinni

Cumartesi akşam
Foruma ve eşime kızgınlığım yemekten çıktı yinee

2 tane pis lahmacun yedim :kedi: ( sokak lahmacunu kaydirigubbakcemile3 ben pis lahmacun diyorum ama dükkanda satılıyor)
ayran içtim

Pazar günü
sabah

2 dilim ekmek
2 kk peynir
2-3 çatal sucuklu yumurta
2-3 tane zeytin
salatalık
şekersiz çay

Kahvaltı öğle saatine denk geldiği için öğle yemeği yok

Akşam
4-5 tane kızartma balık (sardalya)
salata
5-6 tane zeytin
2 dilim ekmek

3-4 tane ceviz vee günün bombasıı 2 haftadır canım istiyordu ama yemiyordumm kazandibiiiii :kedi: yedim bir porsiyon :kedi:

Bugün sabah
1 patatesli poğaça ( geç kaldım patron bastı ancak poğaça yiyebildim )
şekersiz çay

evet nafcıımm deprem oldu valla kısacık sürdü ama korktum valla.bide biz 6. kattayız

Ayy biara izmir çok sallanıyordu deprem diyince aklıma hep o günler geliyo :1shok: :1shok:

Kazasız belasız atlatmışsınız çok şükür canım benim
olumunekankayizsmile

Spor yapamadım tabiki sadece cumartesi günü 20 dk bisiklet var onun dışında kayınvalidemlere gittiğimiz için sporum kaldı eyvahedigeldismile

Günaydın kızlar geçmişi okuyup geliyorum

günaydın kızlar
Ayy biara izmir çok sallanıyordu deprem diyince aklıma hep o günler geliyo :1shok: :1shok:

Kazasız belasız atlatmışsınız çok şükür canım benim
olumunekankayizsmile

ben hiç deprem yaşamadım ama beni düşünmek bile çok korkutuyo

nafcım hafta içi pylaşım yapmayıp sadece bildireme gelenleri,cumaları bildirim yapmayanları 3 kere deil 2 kere olunca sil bence.

Kıyamıyorumm kırılmalarından korkuyorum yoksa liste 3-5 kişiden ibaret olurdu boshayallersmile

yanlış bilmiyosam düzenli olarak gelenler olala merve mehay naf kevser melis tinkerbell bide ben özge vardı oda giremiyo artık bence öbürlerini listeden sil gelen giden yok arada bi ceee deyip gidiyolar bildirimde yapmıyolar

Kıyamıyorumm kırılmalarından korkuyorum yoksa liste 3-5 kişiden ibaret olurdu boshayallersmile
nafcım kimse kırılmaz merak etme.eğer mazeretsiz şekilde bende böyle yaparsam benide silebilirsin yani.bence listeyi düzenle geçen hafta bildirim yapmayanlara bak.bu cumada aynı şey olursa artık silersin canım.en azından kiminle yarışıyoruz kim var kim yok tam olarak blelim

evet canım haklısın.özgede gelebilirse 9-10 kişiyiz işte.

+angel geliyo hazalda ara sıra geliyo boshayallersmile aygün var yeni katılan arkadaşımız

Bakalım bu hafta da var listeden kaldırılacak isimler boshayallersmile

Son düzenleme:

ohaoldumsmileaf buyiir..sengözlerimebaksanab

şöyle yapalım o zaman.belki gün içinde sohbete zamanı omayanlarımız var.hergün menü paylaşımında bulunmayan,ve cumaları bildirime geciken,mazereti olmadan önceden haber vermeden hiç bildirim yapmayanları çıkaralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…