Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım bence bir saatlik yürüyüş yeter

ben de öyle düşünüyorum tatlım ama sizin fikirlerinizi bilmek istedim göbekte benim yağlar ondan sordum :)

hoşgeldin canım,
biraz gayret edersen inersin isttediğin kiloya,
düğünüme yakın ben de 50 olmayı başarmıştım şimdi düşünüyorum da 56 filanken boşuna kasmışım kendimi 50 olmak iççin boyum senin kadar ama kollar bacaklar çırpı gibiydi zayıflık yakışmamıştı reglim iyice azalmıştı(daha hala kendine gelemedi bu yüzden) kansızlık filan başladı kimse beğenmemişti, en az 53-54 olsun yetermiş aslında ama bunları yaşamadan bilemiyosun işte
ben şimde 76yım, keşke 56'larda keyfime baksaymışım o kadar kasmasaymışım kendimi, halime şükretseymişim. beni yanlış anlama, senin yerinde olsam ben de aynı şeyi yapardım belki, anılarım canlandı sadece...
burda çok güzel pozitif bi ortam var, eminim sen de başarıcaksın...

Öğle menüm :kedi: ( Lütfen örnek almayınız ördek bi menü oldu :roflol: )

5-6 parça yoğurtlu kızartma
5-6 ufak parça tavuk şiş ızgara
4-5 tane parça etli fasulyeli tandır
1 kaşık yoğurt
salata
ayran

Ammaa abartmışım dimi akannehir

O kadar yedim ki ağzıma geliyo yediklerim çay içeyim bastırır dedim ama yok nafile :gitme:

Kızartma yememeliydin bence
Diğerlerinde bi abartı yok ama kuru fasulye şişkinlik yapabilir.

Bende naneli yeşil çayımı içtim

ben 70 kg ile hamile kaldım ve 95 e kadar çıktım ama aşırı zorlandım son zamanları acayip şiştim top gibi yüsyüvarlaktım kendi çoraplarımı kendim giyemiyordum hatta sırt bel ağrısından ölüyordum işyerinde oturamıyordum,servisle yolda giderken ağlıyordum resmen ağrıdan hala o ağrılar bende hatıra kaldı o günler çok kötüydü ben şu an 70 kg yum yine ama o 70 e göre daha inceyim bence ama bu kg da asla hamile kalmam büyük konuşmayayımda

tınkerbell baktım profilinde şehir görmeyince karıştırıyormuyum diye düşündüm bende
Bir ara yazılanlar silindi ya sistemden ozaman bilgiler değişmiş açık olanlar kapanmış bende değişmedim
kaydirigubbakcemile3 ne oldu sana şimdi iyiydin bir öğlen gittin :) yarın bence hiç birimiz kilo bildirimi yapmayalım pas geçelim bu haftayı sempatiksalakcinni Toplarsın akşama sen şimdi bu durumu ama

Son düzenleme:
zayıflamak isteyen arakadaşlara şunu söyleyebilirim ; sabah aç karnına 1 bardak yeşilçay için ondan sonra kahvaltınızı yapın ve akşam yatmadan önce de 1 bardak yeşil çay içip yatın.Güniçinde 2 kez olmak üzere yemeklerden sonra form çayı için günde en az 1 saat ter attıracak şekilde spor yapın( en kolayı ve en güzeli yürüyüştür) hamur işlerini yemeyin sadece kahvaltıda o da tahıllı ya da çavdarlıolmak üzere ekmek yiyebilirsiniz.Bunu bir hayat tarzı yaparsanız sağlıklı bi kilo vereceğinize eminim.Yürüyüş ilevücudunuz kaslanıp şekil alıyo ve görüntünüz daha ince oluyo.Tecrübelerimle sabittir.

naptın sen arkadaşım.?öğle yemeğini şık bir restorandamı yedin?hani evden getiriyodun yemeğini.kebaplar tandırlar hamaratsın valla sempatiksalakcinni

kızlar ben çıkıyorum öptüm sizi kocaman kocaman.canım sıkkın biraz hava almam lazım.

Git dolaş canım için açılır olumunekankayizsmile

Kızartma yememeliydin bence
Diğerlerinde bi abartı yok ama kuru fasulye şişkinlik yapabilir.

Bende naneli yeşil çayımı içtim

Fasulye yeşil fasulyeydi sempatiksalakcinni kızartmaaaa ivitt yememem lazımdı ama götürdüm valla :jeyyar:

Dimi ama ne dengesizlik :roflol: :roflol: hep şirketteki kızların yüzünden :başkasınınüstünesuçatansmili: sempatiksalakcinni

Kızlar erkek yakaladım sitede :)

Hani nerde sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

naptın sen arkadaşım.?öğle yemeğini şık bir restorandamı yedin?hani evden getiriyodun yemeğini.kebaplar tandırlar hamaratsın valla sempatiksalakcinni

Yok kız dün dışarıda yediğim için evde bişey yoktu kızlarda getirmemişş bizim bir koray ustamız var mükemmellllllll yemekler yapıyor seçimi arkadaşlara bırakmıştım sonuç ortada :roflol: :roflol:

Evit ama yolladılar :roflol:
Biseksüelim diyo birde :roflol:

Hahaa bakmam lazım merak ettim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

olur da, 3 yılı geçti evleneli, balayında başladım kiloları almaya, vereyim diye bekledikçe yenileri geldi üstüne, bekle bekle nereye kadar yaşım geçmeden anne olmak istiyorum ben de :)

Yeterli tabi cnm En güzel spor yürüyüş Devam et ama öyle çok hızlı hızlı yürüme sen yinede normal bir tempo tuttur kendine

çok aşırı yormamaya çalışıyorum kendimi, biraz zorluyorum ama...

ben yine çizelgeleri göremiyorum çikolatam şu anda kaç kilosun

76 kilocuk

tamam böyle devam edeyim o zaman :)

kızlar ben çıkıyorum öptüm sizi kocaman kocaman.canım sıkkın biraz hava almam lazım.
görüşürüz mervecim :)

çikolatam sana bir şey söyleyeceğim ama yanlış anlama beni
tabii yine karar senin

ben kolay kolay yanlış anlamam tatlım her zaman iyi tarafından düşünürüm önce yerimseniben önerilerinizi eleştirilerinizi her zaman dikkate alırım ben :)

en korktuğum şey buydu aslında, 1-2 sene düşünmedik zaten sonrada aldığım kiloları vermeye çalıştıkça daha çok aldım, ama beklemekten gına geldi artık. hamile kalana kadar verebildiğim kadar vereyim diyorum, zaten belli oldu 2 aylık bi hamilelik dönemi geçirdim anneme çekicem bulantılarla filan geçicek biraz da öyle gider, bilmiyorum razıyım artık herşeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…