- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.141
canım bence bir saatlik yürüyüş yeter
selam kızlar ben de geldim aranızaa
benim çok kilom yok öyle ..kendimi de kasmıyorum 4 kilo kadar ama kilo kilodur.gene de rahatız ediyo beni hoş bi durum değil ..
rejimdeyim 5 kilo kadar vermem gerekiyodu birazı gitti çok şükür ama daha yolum varfisfisfis
ama insan isterse herpsinin üstesinden gelir.. :)
hedefim 49-50(önceki kilomm_du) boyum 1.60
Öğle menüm :kedi: ( Lütfen örnek almayınız ördek bi menü oldu :roflol: )
5-6 parça yoğurtlu kızartma
5-6 ufak parça tavuk şiş ızgara
4-5 tane parça etli fasulyeli tandır
1 kaşık yoğurt
salata
ayran
Ammaa abartmışım dimi akannehir
O kadar yedim ki ağzıma geliyo yediklerim çay içeyim bastırır dedim ama yok nafile :gitme:
Bir ara yazılanlar silindi ya sistemden ozaman bilgiler değişmiş açık olanlar kapanmış bende değişmedimtınkerbell baktım profilinde şehir görmeyince karıştırıyormuyum diye düşündüm bende
kaydirigubbakcemile3 ne oldu sana şimdi iyiydin bir öğlen gittin :) yarın bence hiç birimiz kilo bildirimi yapmayalım pas geçelim bu haftayı sempatiksalakcinni Toplarsın akşama sen şimdi bu durumu amaÖğle menüm :kedi: ( Lütfen örnek almayınız ördek bi menü oldu :roflol: )
1 kaşık yoğurt
salata
ayran
O kadar yedim ki ağzıma geliyo yediklerim çay içeyim bastırır dedim ama yok nafile :gitme:
Öğle menüm :kedi: ( Lütfen örnek almayınız ördek bi menü oldu :roflol: )
1 kaşık yoğurt
salata
ayran
Kızlar erkek yakaladım sitede :)
Şimdi senin profilden baktımNet olarak da belli etmiş erkeğim diye
kızlar ben çıkıyorum öptüm sizi kocaman kocaman.canım sıkkın biraz hava almam lazım.
Kızartma yememeliydin bence
Diğerlerinde bi abartı yok ama kuru fasulye şişkinlik yapabilir.
Bende naneli yeşil çayımı içtim
Bir ara yazılanlar silindi ya sistemden ozaman bilgiler değişmiş açık olanlar kapanmış bende değişmedim
kaydirigubbakcemile3 ne oldu sana şimdi iyiydin bir öğlen gittin :) yarın bence hiç birimiz kilo bildirimi yapmayalım pas geçelim bu haftayı sempatiksalakcinni Toplarsın akşama sen şimdi bu durumu ama
naptın sen arkadaşım.?öğle yemeğini şık bir restorandamı yedin?hani evden getiriyodun yemeğini.kebaplar tandırlar hamaratsın valla sempatiksalakcinni
Evit ama yolladılar :roflol:
Biseksüelim diyo birde :roflol:
bence şimdilik sadece yürüyüşle devam et cnm..
sporun gebeliğe problem olacağını sanmam..
ama gebelikten önce kilo versen daha iyi olmaz mı??
istnbuldayımcnm yakın olsak çıkardık birlikte..
bi ara bimde diada habire baskül oluyodu yazdı ama tabi..
Yeterli tabi cnm En güzel spor yürüyüş Devam et ama öyle çok hızlı hızlı yürüme sen yinede normal bir tempo tuttur kendine
ben yine çizelgeleri göremiyorum çikolatam şu anda kaç kilosun
Sağol balım olumunekankayizsmile
Sağol cnmm olumunekankayizsmile
Çok gibi duruyo ama bence güzel
İyi yolculuklar o zaman cnmm :icecream:
Bence şuan için gayet yeterli cnm kaydirigubbakcemile2
Hoşgeldinn a.s.
Hadi inşallah bulur da alır canım
görüşürüz mervecim :)kızlar ben çıkıyorum öptüm sizi kocaman kocaman.canım sıkkın biraz hava almam lazım.
çikolatam sana bir şey söyleyeceğim ama yanlış anlama beni
tabii yine karar senin
ben 70 kg ile hamile kaldım ve 95 e kadar çıktım ama aşırı zorlandım son zamanları acayip şiştim top gibi yüsyüvarlaktım kendi çoraplarımı kendim giyemiyordum hatta sırt bel ağrısından ölüyordum işyerinde oturamıyordum,servisle yolda giderken ağlıyordum resmen ağrıdan hala o ağrılar bende hatıra kaldı o günler çok kötüydü ben şu an 70 kg yum yine ama o 70 e göre daha inceyim bence ama bu kg da asla hamile kalmam büyük konuşmayayımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?