- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.161
Çikolatamm sen neresindesin izmirin canım aklinialirimsmile
Konu hoşçakal olmuş sanırım görünmüyor çünküm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sel..
sigarayı bırakabildinmi?benim bugün 11.günüm artık aklıma bile gelmiyor.sana diyceğim bir tane bile içme yoksa bırakamazsın.sabret bir haftadan sonra daha iyi oluyo insan..boshayallersmile
Ayran içsem fazla mı olur acep :uhm:
çay iç.çaycı sana çay getirsin..sempatiksalakcinni
bornova :) sen???
İnşallahh :Saruboceq:Canım ben ititraf ediyorum öğlen yemekten sonra yaktım bi tane.
Ama inan bana gün geçtikçe daha dayanıklı oluyorum gibi.
Yarın hiç içmem belki
Offf çok zor yaaaboshayallersmile
bu rada öğlen menüm
yarım tabak sosisli menemen
2 dilim çavdar ekmeği
şimdide şekersiz çay içiyorum yanına bir kaç tane form bisküvi yiyebilirim çünkü hiç doymadım.mafoldumben
Ayran içsem fazla mı olur acep :uhm:
Çiğlide çalışıyorum atakent bostanlı tarafında oturuyorum :kedi:
Bende soda içiyorum şimdi sempatiksalakcinni yediklerimi ancak sindiririm :roflol: :roflol: :roflol:
olur da, 3 yılı geçti evleneli, balayında başladım kiloları almaya, vereyim diye bekledikçe yenileri geldi üstüne, bekle bekle nereye kadaryaşım geçmeden anne olmak istiyorum ben de :)
çok aşırı yormamaya çalışıyorum kendimi, biraz zorluyorum ama...
76 kilocuk
tamam böyle devam edeyim o zaman :)
görüşürüz mervecim :)
ben kolay kolay yanlış anlamam tatlım her zaman iyi tarafından düşünürüm önce yerimseniben önerilerinizi eleştirilerinizi her zaman dikkate alırım ben :)
Tebrik ederim seni düşüncenden dolayı bu arada cnm[COLOR="Red"[/COLOR]
en korktuğum şey buydu aslında, 1-2 sene düşünmedik zaten sonrada aldığım kiloları vermeye çalıştıkça daha çok aldım, ama beklemekten gına geldi artık. hamile kalana kadar verebildiğim kadar vereyim diyorum, zaten belli oldu 2 aylık bi hamilelik dönemi geçirdim anneme çekicem bulantılarla filan geçicek biraz da öyle gider, bilmiyorum razıyım artık herşeye.
demek 11. gün kaydirigubbakcemile5 çok güzel devam İl hafta çok zor evet başım kazan gibiydi benimsel..
sigarayı bırakabildinmi?benim bugün 11.günüm artık aklıma bile gelmiyor.sana diyceğim bir tane bile içme yoksa bırakamazsın.sabret bir haftadan sonra daha iyi oluyo insan..boshayallersmile
Evet konu gözükmüyor
Belli olmaz cnm her hamilelik aynı bünyede bile farklılıklar taşır bakarsın ki bu sefer rahat geçirirsin hamilelik Benimde 2 aya yakındı bir düşüğüm var bu arada Hamile kalmadan önce vermek en iyisi verebileceğin kadar da vermeye çalış kilo . Yürüyüşünü de yap sen hiç bişey olmaz sadece dediğim gibi yavaş yavaş zorlamadan kendini . Bu arada yediklerine dikkat et faydalı olan besinlerden ye zararlılardan da uzak dur. İnşallah cnm sağlıklı bebek nasip etsin sana ve tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?