Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Çikolatamm sen neresindesin izmirin canım aklinialirimsmile

sel..
sigarayı bırakabildinmi?benim bugün 11.günüm artık aklıma bile gelmiyor.sana diyceğim bir tane bile içme yoksa bırakamazsın.sabret bir haftadan sonra daha iyi oluyo insan..boshayallersmile

sel..
sigarayı bırakabildinmi?benim bugün 11.günüm artık aklıma bile gelmiyor.sana diyceğim bir tane bile içme yoksa bırakamazsın.sabret bir haftadan sonra daha iyi oluyo insan..boshayallersmile

Canım ben ititraf ediyorum öğlen yemekten sonra yaktım bi tane.
Ama inan bana gün geçtikçe daha dayanıklı oluyorum gibi.
Yarın hiç içmem belki

Offf çok zor yaaaboshayallersmile

bu rada öğlen menüm
yarım tabak sosisli menemen
2 dilim çavdar ekmeği
şimdide şekersiz çay içiyorum yanına bir kaç tane form bisküvi yiyebilirim çünkü hiç doymadım.mafoldumben

bornova :) sen???

Çiğlide çalışıyorum atakent bostanlı tarafında oturuyorum :kedi:

Canım ben ititraf ediyorum öğlen yemekten sonra yaktım bi tane.
Ama inan bana gün geçtikçe daha dayanıklı oluyorum gibi.
Yarın hiç içmem belki

Offf çok zor yaaaboshayallersmile
İnşallahh :Saruboceq:

bu rada öğlen menüm
yarım tabak sosisli menemen
2 dilim çavdar ekmeği
şimdide şekersiz çay içiyorum yanına bir kaç tane form bisküvi yiyebilirim çünkü hiç doymadım.mafoldumben

Meyve ye canım form bisküvi yerine sempatiksalakcinni

Ayran içsem fazla mı olur acep :uhm:

Ara öğün yaparsın olmaz kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Bende soda içiyorum şimdi sempatiksalakcinni yediklerimi ancak sindiririm :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:

Belli olmaz cnm her hamilelik aynı bünyede bile farklılıklar taşır bakarsın ki bu sefer rahat geçirirsin hamilelik Benimde 2 aya yakındı bir düşüğüm var bu arada Hamile kalmadan önce vermek en iyisi verebileceğin kadar da vermeye çalış kilo . Yürüyüşünü de yap sen hiç bişey olmaz sadece dediğim gibi yavaş yavaş zorlamadan kendini . Bu arada yediklerine dikkat et faydalı olan besinlerden ye zararlılardan da uzak dur. İnşallah cnm sağlıklı bebek nasip etsin sana ve tüm isteyenlere

Son düzenleme:
kızlar az çok burda yediklerimiz hemen hemen aynı.peki biz haftada kaç kilo verebiliriz?benim daha ilk haftam yarın bir hafta olcak acaba kaç kilo verdim merak ediyorum..kafamçokkarıştı

sel..
demek 11. gün kaydirigubbakcemile5 çok güzel devam İl hafta çok zor evet başım kazan gibiydi benim
Evet konu gözükmüyor

anında kaldırılmış

AMİİNN canım çok sağol, elimden geleni yapmaya çabalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…