Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf senin yazdıklarında neden altta hep düzeltme çıkıyor

Düzeltiyom ondandır sempatiksalakcinni

Neden üzgün surat yaptın ki :1hug:

Aminn Allah isteyen herkese versin inşallah gamyoncuiremsu

bırakalı nekadar oldu canım?istek oluyomu sonraları merak ettim.

Malesef Arada sırada yokluyor tabi ama herkezde aynısı olacağına inanmıyorum ben ... Ramazanda başladım ilk hafta zorlandım gün geçmiyordu. ramazandan sonra bir kaç kere eşimden alıp içtim Evde eşin falan içmiyorsa çok rahat edersinBen gündüz hiç aramıyorum biri içerse yanımda istiyor cnm

kızlar az çok burda yediklerimiz hemen hemen aynı.peki biz haftada kaç kilo verebiliriz?benim daha ilk haftam yarın bir hafta olcak acaba kaç kilo verdim merak ediyorum..kafamçokkarıştı

Ben ilk haftada 2 kiloya yakın bişey vermiştim verme hevesiyle biraz da şaşırdı bünyem herhalde başlarda ,sonraları 500-600gr , hiç vermediğim hafta da oldu biraz da yaptığın harekete de bağlı cnm. Spor yaparsam her gün bu yediklerimle hafta da 1 kilo falan verdiğim oluyordu. En sağlıklısı da 1 i geçmemek cnm

slm cnm

naf azar azar mı yedin yoksa baya baya porsiyon olarak mı

bence dr'a danış cnm allah vermesin hamilelik şekeri olursun sonra da şeker hastalığı olarak devam edebilir.. biraz ağır oldu ama oluyo böyle şeyler üstelik senin şekere yatkınlığın var sanırım dikkatli olmalısın.. zaten beslenmene dikkat ederek ve yürüyüşle zaten itina etmiş oluyorsun ama cnm..

kızlar az çok burda yediklerimiz hemen hemen aynı.peki biz haftada kaç kilo verebiliriz?benim daha ilk haftam yarın bir hafta olcak acaba kaç kilo verdim merak ediyorum..kafamçokkarıştı
bünyeden bünyeye değişir cnm
ben ilk 10 gün gr bile veremedim.. sonrada haftada 0- 700 gr arası verdim.. zor oldu yani.. bu topikteki arkadaşlardan ençok verenler de en fazla 2 kiloya yaklaştılar.. üstelik porsiyonların az sayılmaz cnm.. yani bu bi kaç hafta hemen sonuç göremedin diye motivasyonun düşmesin.. illa ki verirsin..

Bünyeden bünyeye ve kişiden kişiye değişir canım kaydirigubbakcemile2

[COLOR=[COLOR="Blue"]merak ettim neden aşağıda naf kırmızı acaba?

Bana kırmızı çok yakışıyo ondann aklinialirimsmile aklinialirimsmile

sanada versin naf çım kaydirigubbakcemile3

Vakti zamanı geldiğinde inşallah canım aklinialirimsmile hemidee ikiz olsun

sel de kırmızı olmuş bende istiyom banane..lülülülülülü

30 TL verirsen kazen senide kırmızı yapar yivrımm

maaleef eşim içiyor napalım idare edecez artık.kızlar ben çıkıyorum artık akşama yemek yok evde,buraya takılalı bütün işlerim kalıyo yahu..-tatlicadiarzu-

Olala, aygün2008, cikolatamm+, NaF+, oyelken+, sel+, tinkerbell2+, _kvsr_

kızlarrrrrrr kendimi doğrucu davut gibi hissettimmmm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

maaleef eşim içiyor napalım idare edecez artık.kızlar ben çıkıyorum artık akşama yemek yok evde,buraya takılalı bütün işlerim kalıyo yahu..-tatlicadiarzu-

Tamam canım görüşürüz opuyorumnanaktan

Olala, aygün2008, cikolatamm+, NaF+, oyelken+, sel+, tinkerbell2+, _kvsr_

kızlarrrrrrr kendimi doğrucu davut gibi hissettimmmm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…