- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.181
demek 11. gün kaydirigubbakcemile5 çok güzel devam İl hafta çok zor evet başım kazan gibiydi benim
anında kaldırılmış
kızlar az çok burda yediklerimiz hemen hemen aynı.peki biz haftada kaç kilo verebiliriz?benim daha ilk haftam yarın bir hafta olcak acaba kaç kilo verdim merak ediyorum..kafamçokkarıştı
haftada 1 kilo en sağlıklısı diye okudum çok yerde
naf senin yazdıklarında neden altta hep düzeltme çıkıyor
anladım
a.s
Aminn Allah isteyen herkese versin inşallah gamyoncuiremsuBelli olmaz cnm her hamilelik aynı bünyede bile farklılıklar taşır bakarsın ki bu sefer rahat geçirirsin hamilelik Benimde 2 aya yakındı bir düşüğüm var bu arada Hamile kalmadan önce vermek en iyisi verebileceğin kadar da vermeye çalış kilo . Yürüyüşünü de yap sen hiç bişey olmaz sadece dediğim gibi yavaş yavaş zorlamadan kendini . Bu arada yediklerine dikkat et faydalı olan besinlerden ye zararlılardan da uzak dur. İnşallah cnm sağlıklı bebek nasip etsin sana ve tüm isteyenlere
[COLOR=[COLOR=blue]merak ettim neden aşağıda naf kırmızı acaba?[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
bırakalı nekadar oldu canım?istek oluyomu sonraları merak ettim.
kızlar az çok burda yediklerimiz hemen hemen aynı.peki biz haftada kaç kilo verebiliriz?benim daha ilk haftam yarın bir hafta olcak acaba kaç kilo verdim merak ediyorum..kafamçokkarıştı
slm cnmselam kızlar ben de geldim aranızaa
benim çok kilom yok öyle ..kendimi de kasmıyorum 4 kilo kadar ama kilo kilodur.gene de rahatız ediyo beni hoş bi durum değil ..
rejimdeyim 5 kilo kadar vermem gerekiyodu birazı gitti çok şükür ama daha yolum varfisfisfis
ama insan isterse herpsinin üstesinden gelir.. :)
hedefim 49-50(önceki kilomm_du) boyum 1.60
naf azar azar mı yedin yoksa baya baya porsiyon olarak mıÖğle menüm :kedi: ( Lütfen örnek almayınız ördek bi menü oldu :roflol: )
5-6 parça yoğurtlu kızartma
5-6 ufak parça tavuk şiş ızgara
4-5 tane parça etli fasulyeli tandır
1 kaşık yoğurt
salata
ayran
Ammaa abartmışım dimi akannehir
O kadar yedim ki ağzıma geliyo yediklerim çay içeyim bastırır dedim ama yok nafile :gitme:
bence dr'a danış cnm allah vermesin hamilelik şekeri olursun sonra da şeker hastalığı olarak devam edebilir.. biraz ağır oldu ama oluyo böyle şeyler üstelik senin şekere yatkınlığın var sanırım dikkatli olmalısın.. zaten beslenmene dikkat ederek ve yürüyüşle zaten itina etmiş oluyorsun ama cnm..olur da, 3 yılı geçti evleneli, balayında başladım kiloları almaya, vereyim diye bekledikçe yenileri geldi üstüne, bekle bekle nereye kadaryaşım geçmeden anne olmak istiyorum ben de :)
çok aşırı yormamaya çalışıyorum kendimi, biraz zorluyorum ama...
76 kilocuk
tamam böyle devam edeyim o zaman :)
görüşürüz mervecim :)
ben kolay kolay yanlış anlamam tatlım her zaman iyi tarafından düşünürüm önce yerimseniben önerilerinizi eleştirilerinizi her zaman dikkate alırım ben :)
en korktuğum şey buydu aslında, 1-2 sene düşünmedik zaten sonrada aldığım kiloları vermeye çalıştıkça daha çok aldım, ama beklemekten gına geldi artık. hamile kalana kadar verebildiğim kadar vereyim diyorum, zaten belli oldu 2 aylık bi hamilelik dönemi geçirdim anneme çekicem bulantılarla filan geçicek biraz da öyle gider, bilmiyorum razıyım artık herşeye.
bünyeden bünyeye değişir cnmkızlar az çok burda yediklerimiz hemen hemen aynı.peki biz haftada kaç kilo verebiliriz?benim daha ilk haftam yarın bir hafta olcak acaba kaç kilo verdim merak ediyorum..kafamçokkarıştı
[COLOR=[COLOR="Blue"]merak ettim neden aşağıda naf kırmızı acaba?
sanada versin naf çım kaydirigubbakcemile3
sel de kırmızı olmuş bende istiyom banane..lülülülülülü
Malesef Arada sırada yokluyor tabi ama herkezde aynısı olacağına inanmıyorum ben ... Ramazanda başladım ilk hafta zorlandım gün geçmiyordu. ramazandan sonra bir kaç kere eşimden alıp içtim Evde eşin falan içmiyorsa çok rahat edersinBen gündüz hiç aramıyorum biri içerse yanımda istiyor cnm
slm cnm
naf azar azar mı yedin yoksa baya baya porsiyon olarak mı
sel de kırmızı olmuş bende istiyom banane..lülülülülülü
maaleef eşim içiyor napalım idare edecez artık.kızlar ben çıkıyorum artık akşama yemek yok evde,buraya takılalı bütün işlerim kalıyo yahu..-tatlicadiarzu-
Olala, aygün2008, cikolatamm+, NaF+, oyelken+, sel+, tinkerbell2+, _kvsr_
kızlarrrrrrr kendimi doğrucu davut gibi hissettimmmm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Olala, aygün2008, cikolatamm+, NaF+, oyelken+, sel+, tinkerbell2+, _kvsr_
kızlarrrrrrr kendimi doğrucu davut gibi hissettimmmm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?