- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.021
ben diyet zamanından çok daha fazla yiyorum.. ama diyet öncesiyle kıyaslarsam porsiyonlarım yarı yarıya azaldı diyebilirim.. eskiden psikolojik boşluğumu da yemekle dolduruyomuşum.. onu farkettim açık ve nettdoğru canım o zaman ilk hevesle( diğer topikte) güzel bir tempo tutturmuştum kendime .Şimdi yapamıyorum Kaloriyi ve porsiyonu birde çünkü midem büyüdü hissediyorum
tmm canım yapalım evet sadece perşembe yapıyorum benperşembe bende lapa yapayım bari mervecm sennle ya..perşembemi sadece..ogün akşam arkadaşın nişanı var tepsi tutucamdelikafadulden bari ogün biyerlerimden fırlamasın yağlarkaydirigubbakcemile2
kızz mervee lapayıı anlatmıcan mıı senağlamasenağlama
kızz mervee lapayıı anlatmıcan mıı senağlamasenağlama
bence profile koy kuzum resimlikafamçokkarıştı :roflol: anlatim şekerim ama önce bi resimmi çekip koysam delikafadulden dilimdeki tüyleri çeksem nası olur :jeyyar:
hakkında hayırlısı neyse o olsun
ana kevser yokk:2:
kafamçokkarıştı :roflol: anlatim şekerim ama önce bi resimmi çekip koysam delikafadulden dilimdeki tüyleri çeksem nası olur :jeyyar: [/I][/B]
meraklısına bulgur lapası :lepi:
her öğün için 1 çay bardağı olmak üzere günde 3 çay bardağı bulgur yiyebilirsiniz.
her öğün taze pişirin soğuyunca yenmiyo :sinifsinif:
1 çay bardağı bulguru aynı bardakla 3 çay bardagı suyla yagsız tuzsuz pişirin :hulya:
piştikten sonra içineee istediğiniz herhangi bi baharatı,
yeşilliği,
domates salatalığı
katıp yiyebilirsiniz.
bugünün altın kuralı lapa gününde süt ve süt ürünlerinde uzak durun.tuzlu bişeyi ağzınıza sürmeyin :jeyyar:
aralardameyve çay kahve içinn bu kadaarrrr :dance:
perşembe gün koyarım büyük ihtimale :lepi:bence profile koy kuzum resimli
yoksa kurtulamazsınnn :lepi:
sağol tatlımm
ben gördüm bi ara biri geldi gitti kaydirigubbakcemile2burdayım kızz kaçarmıyım hiç biarkadaşı yönlendirmeye çalışıyodum buaraya ona bakıyodum geliyomu diye..oda kaçmışş :roflol: yakalayamadım kızı:roflol:
'anlatcam şimdi kızlar ' ki ifadeyi görmek isterdim mervecim sende:roflol:
benimki çalışıyo cnmBenim bilgisayar tutukluk ediyor neden acaba biraz önce kapanmıştı da siteden midir acep -tatlicadiarzu-
merveeeeee seniii seviyoooooruzzzzz Şeniz
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bigünde bize sen kendi ellerinle yap be canım şu lapayı..geçen gün resmini koymuşsun çok güzel görünüyodu kısır geldi aklıma görünce..
kızlarr ben kaçarr..sabah ekenciyimmm hepinizi seviyorum öpüyorum..gece takrarını bekliyozz....kzılarr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyarın akşam göörüşürüz karo aslarıııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?