Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

doğru canım o zaman ilk hevesle( diğer topikte) güzel bir tempo tutturmuştum kendime .Şimdi yapamıyorum Kaloriyi ve porsiyonu birde çünkü midem büyüdü hissediyorum
ben diyet zamanından çok daha fazla yiyorum.. ama diyet öncesiyle kıyaslarsam porsiyonlarım yarı yarıya azaldı diyebilirim.. eskiden psikolojik boşluğumu da yemekle dolduruyomuşum.. onu farkettim açık ve nett

perşembe bende lapa yapayım bari mervecm sennle ya..perşembemi sadece..ogün akşam arkadaşın nişanı var tepsi tutucamdelikafadulden bari ogün biyerlerimden fırlamasın yağlarkaydirigubbakcemile2
tmm canım yapalım evet sadece perşembe yapıyorum ben
kızz mervee lapayıı anlatmıcan mıı senağlamasenağlama

anlatcam şimdi kızlar

meraklısına bulgur lapası :lepi:

her öğün için 1 çay bardağı olmak üzere günde 3 çay bardağı bulgur yiyebilirsiniz.

her öğün taze pişirin soğuyunca yenmiyo :sinifsinif:

1 çay bardağı bulguru aynı bardakla 3 çay bardagı suyla yagsız tuzsuz pişirin :hulya:

piştikten sonra içineee istediğiniz herhangi bi baharatı,
yeşilliği,
domates salatalığı

katıp yiyebilirsiniz.

bugünün altın kuralı lapa gününde süt ve süt ürünlerinde uzak durun.tuzlu bişeyi ağzınıza sürmeyin :jeyyar:

aralardameyve çay kahve içinn bu kadaarrrr :dance:

kafamçokkarıştı :roflol: anlatim şekerim ama önce bi resimmi çekip koysam delikafadulden dilimdeki tüyleri çeksem nası olur :jeyyar: [/I][/B]

merveeeeee seniii seviyoooooruzzzzz Şeniz
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
bence profile koy kuzum resimli
yoksa kurtulamazsınnn :lepi:
sağol tatlımm
perşembe gün koyarım büyük ihtimale :lepi:
burdayım kızz kaçarmıyım hiç biarkadaşı yönlendirmeye çalışıyodum buaraya ona bakıyodum geliyomu diye..oda kaçmışş :roflol: yakalayamadım kızı:roflol:
ben gördüm bi ara biri geldi gitti kaydirigubbakcemile2
'anlatcam şimdi kızlar ' ki ifadeyi görmek isterdim mervecim sende:roflol:

dilimdeki tüyü koparıyodum kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

bigünde bize sen kendi ellerinle yap be canım şu lapayı..geçen gün resmini koymuşsun çok güzel görünüyodu kısır geldi aklıma görünce..

kızlarr ben kaçarr..sabah ekenciyimmm hepinizi seviyorum öpüyorum..gece takrarını bekliyozz....kzılarr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyarın akşam göörüşürüz karo aslarıııııııııı

iyi geceler canım inşallah bi aksilik çıkmazsa yarın gece görüşürüzz bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…