Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlaar bu iş olmazsa özel sektöre dönücem el mahkumm
Hangisi hayırlıysa o olsun ama sınavın fena geçmedi değil mi
mervecim teklifimi kabull buyurr cnmolumunekankayizsmile
ne teklifi şekerim zemuszemus
yememk lazım işte çok kilo almak da iyi değil hamilelikte
melisdeniz, merve_52+, Olala+, tinkerbell2+, _kvsr_+ olumunekankayizsmilesüüperizz gece kuşalrııııııııııopuyorumnanaktan

Şeniz

Olala, merve_52, nilayonca, tinkerbell2+, _kvsr_

gündüzden faal valla..

yalnız ben sabah 7de kalkıp kahvaltı ediyorum arkadaşımlaaa zombiii olucamm

şuanda 4..melis kayboldu..biarkadaşı daha buraya yönlendirdim bakalım gelecekmisempatiksalakcinni
bu kadar durması zorrr gelir birazdann

Hangisi hayırlıysa o olsun ama sınavın fena geçmedi değil mi

ne teklifi şekerim zemuszemus

yememk lazım işte çok kilo almak da iyi değil hamilelikte

Şeniz
sınav belirsiz cnm olsa da kurtulsamm
öyle..

kabul ettim meliscim
kız kevser sorma dökülüyo topi bu hafta.yarınki menümü komple planladım valla dışına çııkmicam hiç.hatta perşembeninkide hazır :) lapa :sinifsinif: nolur kimse lapa ne nası yapılıyo neye yarıyo gibi sorular sormasın yaklaşık 10-15 kere sorulduda :hulya: neyse sorarsanızda kıyamam size Şeniz

merveeee ben de mi yapsamm kızzzz
anlatsana lapa nasııı yapılıyoooo :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:

doğru canım o zaman ilk hevesle( diğer topikte) güzel bir tempo tutturmuştum kendime .Şimdi yapamıyorum Kaloriyi ve porsiyonu birde çünkü midem büyüdü hissediyorum

perşembe bende lapa yapayım bari mervecm sennle ya..perşembemi sadece..ogün akşam arkadaşın nişanı var tepsi tutucamdelikafadulden bari ogün biyerlerimden fırlamasın yağlarkaydirigubbakcemile2

tamammm cnm...lap bende yatım tarife göre begendimm.kaydirigubbakcemile5
mervede gitmiş valla..oyunmusırnaşık şey bende pasta bulmaya gitti heralde diodumdelikafadulden
yarın koca bi pasta koycam bebemm yerim seniihihoyyyt

merveeee ben de mi yapsamm kızzzz
anlatsana lapa nasııı yapılıyoooo :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:
kafamçokkarıştı :roflol: anlatim şekerim ama önce bi resimmi çekip koysam delikafadulden dilimdeki tüyleri çeksem nası olur :jeyyar:
sabah 7de kalkıyorum gündüz de bi bçk saat uyuyorum niye uykum gelmiyo çözemedimm
heyecan yapıyorum heralde..

hakkında hayırlısı neyse o olsun

:roflol: Ay merve çok iyiydi bu Yazık valla sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…