- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.001
Hangisi hayırlıysa o olsun ama sınavın fena geçmedi değil mikızlaar bu iş olmazsa özel sektöre dönücem el mahkumm
ne teklifi şekerim zemuszemusmervecim teklifimi kabull buyurr cnmolumunekankayizsmile
yememk lazım işte çok kilo almak da iyi değil hamilelikteben çok beğeniyorum onları.. yediğimize içtiğimize dikkat edersek neden olmasın diyorum.. mesela arkadaşım ne zaman canı bişi çekse yiyo.. ama yedikleri bebeğe deil yağ olarak poposuna basenine karnı hariç her yere gidiyo..
melisdeniz, merve_52+, Olala+, tinkerbell2+, _kvsr_+ olumunekankayizsmilesüüperizz gece kuşalrııııııııııopuyorumnanaktan
şuanda 4..melis kayboldu..biarkadaşı daha buraya yönlendirdim bakalım gelecekmisempatiksalakcinni
bu kadar durması zorrr gelir birazdannşuanda 4..melis kayboldu..biarkadaşı daha buraya yönlendirdim bakalım gelecekmisempatiksalakcinni
sınav belirsiz cnm olsa da kurtulsammHangisi hayırlıysa o olsun ama sınavın fena geçmedi değil mi
ne teklifi şekerim zemuszemus
yememk lazım işte çok kilo almak da iyi değil hamilelikte
Şeniz
Olala, merve_52, nilayonca, tinkerbell2+, _kvsr_
gündüzden faal valla..
yalnız ben sabah 7de kalkıp kahvaltı ediyorum arkadaşımlaaa zombiii olucamm
sırnaşık şeysırnaşık şeygelir gelir şimdi bi alışığız oyun oynamadan duramaz o :roflol:
yok cnm yarın akşama aldım biletimiSen uzatıyorsun galiba Ankara tatilini ne zaman döncen
merveeee ben de mi yapsamm kızzzzkabul ettim meliscim
kız kevser sorma dökülüyo topi bu hafta.yarınki menümü komple planladım valla dışına çııkmicam hiç.hatta perşembeninkide hazır :) lapa :sinifsinif: nolur kimse lapa ne nası yapılıyo neye yarıyo gibi sorular sormasın yaklaşık 10-15 kere sorulduda :hulya: neyse sorarsanızda kıyamam size Şeniz
şuanda 4..melis kayboldu..biarkadaşı daha buraya yönlendirdim bakalım gelecekmisempatiksalakcinni
gelir gelir şimdi bi alışığız oyun oynamadan duramaz o :roflol:
azcık oynadım bide kasım anelrii ne baktım göbekelrineeeesırnaşık şeysırnaşık şey
mervede gitmiş valla..oyunmusırnaşık şey bende pasta bulmaya gitti heralde diodumdelikafadulden
gündüz az yiyip gece acıkmış olmayasın
ya bi de sıkı bi diyetten sonra insan aynı stresi tolere edemiyo.. ben öyleyim yani.. belki kalorileri azcıkk daha az kıssan rahat edeceksin?? sadece fikir..
dönünce yürürüz cnm arada bir..
kızz mervee lapayıı anlatmıcan mıı senağlamasenağlamayok bacım yok burdayım.dün gecede siz konuurken geçmişi okuyup yazcaktım net gitti kaldım öle.ama bu gece sizleyim.anaamm hastayım ama birazdan yatarım ya
tamammm cnm...lap bende yatım tarife göre begendimm.kaydirigubbakcemile5kabul ettim meliscim
kız kevser sorma dökülüyo topi bu hafta.yarınki menümü komple planladım valla dışına çııkmicam hiç.hatta perşembeninkide hazır :) lapa :sinifsinif: nolur kimse lapa ne nası yapılıyo neye yarıyo gibi sorular sormasın yaklaşık 10-15 kere sorulduda :hulya: neyse sorarsanızda kıyamam size Şeniz
yarın koca bi pasta koycam bebemm yerim seniihihoyyytmervede gitmiş valla..oyunmusırnaşık şey bende pasta bulmaya gitti heralde diodumdelikafadulden
kafamçokkarıştı :roflol: anlatim şekerim ama önce bi resimmi çekip koysam delikafadulden dilimdeki tüyleri çeksem nası olur :jeyyar:merveeee ben de mi yapsamm kızzzz
anlatsana lapa nasııı yapılıyoooo :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:
sabah 7de kalkıyorum gündüz de bi bçk saat uyuyorum niye uykum gelmiyo çözemedimm
heyecan yapıyorum heralde..
kaydirigubbakcemile3azcık oynadım bide kasım anelrii ne baktım göbekelrineeee:dance:
kabul ettim meliscim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?