- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.981
çok dandik şeyler yapmışlar çok sinir :umursamaz: oysa hamile ve güzel olunabilinmeli ayyy yazması bile zoooor
duydum bile ama sana bişi dicek yüzüm yok bebeemm :gitme:yok canımya iidr senn menn ben çok saldım kendimi buhaftada.verdiklerimi geri alcm diye korkuyorumvalla...merve duymasın eyvahedigeldismile
çorbam 2. tabak olduuu sempatiksalakcinni
aynen ben dahil olmak üzere çok saldık..hemen toparlanmamız lazım..ramazanda negüzel veriyodum valla kiloalrı
yok cnm ya ben sarelel ekemk yedimm offffffff:sinifsinif:yok canımya iidr senn menn ben çok saldım kendimi buhaftada.verdiklerimi geri alcm diye korkuyorumvalla...merve duymasın eyvahedigeldismile
kızlar keşke yakın olsaydık aynı şehirde pastaa lırdım kesrdikkboshayallersmilekoyarımda ayıp olmasın yaaaaf:kedi:pastasını koyar yarın meliscimm biz de doyururuz gözümüzüü hihoyyyt
kim bozzdurdu diyetini iaaaaaaaadelikafadulden:roflol: Tabi kızım bugünlerde cozuttuk ne zamandır böyle menü görmüyorduk buralarda tuhaf geldi ... Ay valla biran önce toparlanmamız lazımEski halimize ne güzel yapıyordum ben yaaa rejimimi
saoll cnm benimm birlikte nice senelereeeeeŞenizmelis canım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN SAĞLIKLI MUTLU NİCE SENELEREopuyorumnanaktan[COLOR="Black" buarada bize pasta yokmuuuu gözümüz doysa yinesırnaşık şey[/COLOR]
onu denedik ama hiç güzel olmadı.. sanırım 1.70 falansa giyen olabilir.. ama arkadaşım benim gibi 1.60.. kotonda bi sürü büyük beden alternatife baktık bişi bulamadık..:umursamaz:Aslında bişey diyim mi çok da özel kıyafetlere gerek yok gibi geliyor bana olduğun bedenden büyük kıyafetlerle kombin yapılabilir gibi. son aylar tıkanılabilir tabi..
kızz ne olduu geldin oann..senii ne dürdüü çok merak etimm bak:1shok:
dönünce ilk iş tartılırım artık cıbıl cıbılduydum bile ama sana bişi dicek yüzüm yok bebeemm :gitme:
yiyin anacım can boğazdan gelir guclubacismile
bence o kadar da abartmıyosundur sen cnmÖyle cnm ipin ucu kaçıyor arada sırada yaparken kaçamak şimdi nedense sürekliye döndü bu iş. Yazıkk o kadar verdim almak istemiyorum bir daha öyle kilo
içi ççç boşver zatii sabah olduuuuçorbam 2. tabak olduuu sempatiksalakcinni
amiiiinnnnn inşallah canım yaaaaa dua edin kızlrrr ne olurrrrolumunekankayizsmilekız sormaaaa ama dilek hakım var daha :)ayy bend eçok şaştımm olmuşşş ay inaşaşlah ayagımda gecse rabimmm ne lolurrrr:Saruboceq:
tamam cnm bulamsaaa metronun aşagısına insin gezer felan var işte aklıma gelnler...yerimsenibennot ettim cnm söylicem sağoll
onu denedik ama hiç güzel olmadı.. sanırım 1.70 falansa giyen olabilir.. ama arkadaşım benim gibi 1.60.. kotonda bi sürü büyük beden alternatife baktık bişi bulamadık..:umursamaz:
duydum bile ama sana bişi dicek yüzüm yok bebeemm :gitme:
sende kaçırrdın desene eyvahedigeldismile noldu bizeyaa
oyy oyyyyyy iykii ğeldin iştee beeeeeeeeopuyorumnanaktanarkadaş listeme bakıyodum baktım merve melis yeşil ışık:))dedim bunlar toplanmış yine kaynatıyo hemen geldim..zaten menümü yazmak için açmıştım pcyi..toplanmışsınızdr diye de tahmin ediyodum...oarada da bises duydum kevseeeer diye yettim sonunda bendeŞeniz
film anlatır gibi oldu ama anladınız siz onusempatiksalakcinni
ben çok beğeniyorum onları.. yediğimize içtiğimize dikkat edersek neden olmasın diyorum.. mesela arkadaşım ne zaman canı bişi çekse yiyo.. ama yedikleri bebeğe deil yağ olarak poposuna basenine karnı hariç her yere gidiyo..Evet bir de zaten sadece hamilelikte karnına kilo alanlarda güzel olur Ne şanslı tipler onlarda dimi arkadan önden hiç bişey yok sadece karnı büyümüş boshayallersmile
dönünce ilk iş tartılırım artık cıbıl cıbıl
bence o kadar da abartmıyosundur sen cnm
melisdeniz, merve_52+, Olala+, tinkerbell2+, _kvsr_+ olumunekankayizsmilesüüperizz gece kuşalrııııııııııopuyorumnanaktan
gündüz az yiyip gece acıkmış olmayasınGeçeniki gün abarttım olala geç saatlerde de yedim pideler lavaşlar :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?