- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.081
seee yooouuu kızlar
şu laf hoşuma gitti:
"aşk çizgi film gibidir, kendini bi sürü binadan atıyosunn düşüyosunn ölmüyosunn düşüyosunn ölmüyosunn"
:içelim:
bugün yemicem....
ama otobüste istanbul yolunda kahve ikramıyla yiyebilirim
ancak aslaaaa ve katiiiiiiyennn gün içinde yemicemmm guclubacismile
İnşallah :)
beni??? mafoldumben
ben de sayende nanelimonlu yeşilçayla tanıştım,
yeşilçayı hiç bu kadar sevmemiştim eşime de bal takviyesi yaparak sunuyorum çok beğeniyo...
çeneleri düşmüş kızların kaydirigubbakcemile3
slm asya
kaymaklı di miii
selam naff
akşam yemek yapılmışşş yenmişşş :lepi:
naf gitmiş yine :)
arkidişler bişi dicem
benim motivasyonum düşmeye başladı e haliyle iştahta artış gözlendi,
off sınav stresi de var sürekli burda olamıyom kopuyom heddeften...
bana akıl verin off gene başa dönmek is-te-mi-yo-ruuuuuummmm...
zati sizde dağılmışsınız, kim kimi toparlıycak ama nolur kendinize gelin şekerlerlmaz:
İlk çıktığı dönemlerde eşim ile bende sarmıştık televizyonda reklamını izledik mi tamammm getir yiyelimm hemencik kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıson günlerde habire eti intense brawniye aşeriyorumm noolcak bu halim ???
bugün yemicem....
ama otobüste istanbul yolunda kahve ikramıyla yiyebilirim
ancak aslaaaa ve katiiiiiiyennn gün içinde yemicemmm guclubacismile
seee yooouuu kızlar
şu laf hoşuma gitti:
"aşk çizgi film gibidir, kendini bi sürü binadan atıyosunn düşüyosunn ölmüyosunn düşüyosunn ölmüyosunn"
:içelim:
sınavdan sonra gelirim gece kuşu olurum ben de :)
hamile misin sen yoksam? zemuszemus
tamam
ama beni de toparlayın arada, gerçi top gibi oldum nerdeyse yerimseniben
benim çalışmam lazım
kaçıyorum ben
unutmayın çikolatanızııı...
günaydın kızlar valla hepsini okuyamadım bile yazdıklarınızın ne yaptınız öyle akşam akşam yaaa bizi de düşünün biraz.
olala çikolatam bu aralar herkese birşeyler oluyor herkesin motivasyon sıfır, olala bana kız diye yazıyorum kaydirigubbakcemile dün akşam ne yaptım ben biliyormusun? Eve gittim 3 y.k. sebzeli bulgur pilavı ve yarım kase kremalı tavuk çorbası içtim taze bazlama vardı avuç içi kadar da bazlama yedim bu arada yarına (yani bugün için) yemeğim yok diye akşam fırında poşette tavuk yapayım dedim saat 10,30 gibi tavuk hazırdı oğlum aldı bir göğüs eşim aldı bir göğüs bende dayanamadım bir butta ben aldım üstelik o poşette kalan leziz suyu varya onada yine avuç içi kadar bazlamayı banarak yedimklava:
bu sabah kahvaltıya kalkamadım geç kaldım onun için bir pohaça yedim işte arada da 3 bisküvi
kızlar bu hafta kilo almadan kapatayım ben razıyım ne oluyor yaaaaa mafoldumben
Benide sevin :dilcikar:
Sevdim senide Şeniz :1hug: a.s.
seni de seviyoruzzz opuyorumnanaktan
hadi ben kaçtım,
öpüldünüz...
Günaydın canım
Akşamdan yemek yapınca öyle olabiliyor şakkıdı evet abartmışsın ama bugün toparlayabilirsin durumu öğle ve akşamı dengeleyerek olumunekankayizsmile
abartmışım dimi nafffklava: klava: klava: klava: klava:
ama yok daha 2 gün var bildirime hemen topluyorum kendimi ve en azından kilo almadan geçiriyorum haftayı birde 100-200 gr bile versem kardır değilmi
çiko sınav 31 ekim deil mi az kalmış sık dişinisınavdan sonra gelirim gece kuşu olurum ben de :)
hamile misin sen yoksam? zemuszemus
tamam
ama beni de toparlayın arada, gerçi top gibi oldum nerdeyse yerimseniben
benim çalışmam lazım
kaçıyorum ben
unutmayın çikolatanızııı...
ya ben reklamı görünce anladım tam bana göre olduunuSenide seviyoruz tabiki cnm :kedi:
Çok sevindim çikolatacım olumunekankayizsmile
Bana laptop şart oldu gamyoncuiremsu
Evettttt yaptım hatta özene bözene süsledimmm eşim dışarıya çıkacaktı arkadaşları ile ben yalnız kalıcam da yemicem mi dedim bende yaptım kendi kendime sempatiksalakcinni
ne güzel iştee afiyet olsunn bayanssulusmile
Burdayım cnm çay almaya gitmiştim ohaoldumsmile
Toparlanıcaz bi şekilde şekerim bayanssulusmile
İlk çıktığı dönemlerde eşim ile bende sarmıştık televizyonda reklamını izledik mi tamammm getir yiyelimm hemencik kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
sevgi şelalesi olduk topikcek Şeniz kaydirigubbakcemile5Benide sevin :dilcikar:
sğl cnmHayırlı yolculuklar canım opuyorumnanaktan
Şirinmiş boshayallersmile
Gülegüle canım kolay gelsin opuyorumnanaktan
kuzummm dierleri hoşgörülürr ama butun derisini de yedin miiigünaydın kızlar valla hepsini okuyamadım bile yazdıklarınızın ne yaptınız öyle akşam akşam yaaa bizi de düşünün biraz.
olala çikolatam bu aralar herkese birşeyler oluyor herkesin motivasyon sıfır, olala bana kız diye yazıyorum kaydirigubbakcemile dün akşam ne yaptım ben biliyormusun? Eve gittim 3 y.k. sebzeli bulgur pilavı ve yarım kase kremalı tavuk çorbası içtim taze bazlama vardı avuç içi kadar da bazlama yedim bu arada yarına (yani bugün için) yemeğim yok diye akşam fırında poşette tavuk yapayım dedim saat 10,30 gibi tavuk hazırdı oğlum aldı bir göğüs eşim aldı bir göğüs bende dayanamadım bir butta ben aldım üstelik o poşette kalan leziz suyu varya onada yine avuç içi kadar bazlamayı banarak yedimklava:
bu sabah kahvaltıya kalkamadım geç kaldım onun için bir pohaça yedim işte arada da 3 bisküvi
kızlar bu hafta kilo almadan kapatayım ben razıyım ne oluyor yaaaaa mafoldumben
hoş geldin kuşumben geldim kıslar
afiyet olsun cnmsabah yazdım canım
öğlende ciğer yedim ciğeri çok sevdiğim için yanında çorba falan hiç içmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?