Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Vayyyyy :lepi: yalnız ekmek göremedim sempatiksalakcinni

Selam canım nasıl oldun iyimisin ?

Birde bu lapa nasıl yapılıyordu desem :roflol: :roflol: şaka şaka sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
iyiyim nafcım valla toparlandım baya.

yüreğime iniyodu kııızzzzz sempatiksalakcinni yarın lapa yağppınca resmini ve yapım aşamalarını çekip profilime koymayı düşünüyorum opuyorumnanaktan

Vayyyyy :lepi: yalnız ekmek göremedim sempatiksalakcinni

ekmek yok canım.sabah patates yedim diye yemedim.diğer öğünlerdede araları kısa kısa oldugu için koymadım.kaç gündür düzenim kaymıştı.birazda onun için yani :lepi:

ya kızlar bişey sprcam.bende 2 3 gündür çok şişlik var.diyetime dikkat ediyorum yürüyüşte yapıyorum fakat şişim bu gidişle tartıda fazla çıkcam gibi hisediyorum nasıl atabilirim bu şişliği bir bilen varmıı..?

aygüncüm adet dönemin yakınsa ondan olabilir,üşütüyosan ondan olabilir.ayaklarını kalın giyin kesinlikle.ve mutlaka yeşil çay form çay kullan.tartıda nası bi sonuç görürsün bilmiyorum ama geçer yani sıkma canını

Bencede profile ekle sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Anladım canım bayanssulusmile

Yeşil çay iç canım olmaz mı opuyorumnanaktan

selinay ankara nın neresindesin?

dikmendeyim canım................................

ya kızlar ankaranın yoğurdu sütü kaşarı meyvası sebzesi istanbuldan çok çok daha güzel ve de hesaplı... istanbulda kazıklanıyoruz resmen...

ne alaka kız hepsi aynı marka değilmi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
sebze meyva biraz daha uygunmuş evet..........

yok nafcım yanlış niye anlayayım çizelgemide düzelttim ona göre yazarsın canım almışım gibi dimi :)) 4 gr.

teşşekkür ederim canım adetime daha var sanırım üşüttüm.kafamçokkarıştı

afiyet olsun nafcım.biraz geç oldu ama bende şimdi yiyorum öğle yemeğimi

Sağol canım sanada afiyet olsun evet bende bugün geç kaldım olsun yedim sonuçta sempatiksalakcinni

facebook tan birisini bulmam lazım kim olduğunu öğrenmem lazım yardım edin lütfennnn

Bi bulursak zaten :mymeka:

yok nafcım yanlış niye anlayayım çizelgemide düzelttim ona göre yazarsın canım almışım gibi dimi :)) 4 gr.

Tamam canım kaydirigubbakcemile2

özgeeeee kııızzzz nirdesinnn

Telefondaydı görmemiştir kız celallenme hemencik sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlar yanlış anlamışsınız ya benim eşimin kardeşine biri benim hakkımda şeyler yazıyormuş
onun asıl kimliğini bulmam lazım

Öğle menüm

3 kaşık taze fasulye
2 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
çeyrek gevrek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…