- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.121
hemen menümü yazmak istiyorum fıstıklarr
kahvaltı:1tane patatesi haşlayıp soğanla kavurdum onu yedim,bi kk beyaz peynir,parmak uzunlugunda 2 tane tel peynir,1 domates ve çay
ara:nescafe ( 78 kl )
öğlen:bi kase mercimek çorbası ve havuç salatası(1 küçücük havuç ve 1,5 kaşık yoğurt
ara:1 elma
akşam:bi tabak taze fasülye,2-3 kaşık pırasa
iyiyim nafcım valla toparlandım baya.Selam canım nasıl oldun iyimisin ?
Birde bu lapa nasıl yapılıyordu desem :roflol: :roflol: şaka şaka sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Vayyyyy :lepi: yalnız ekmek göremedim sempatiksalakcinni
iyiyim nafcım valla toparlandım baya.
yüreğime iniyodu kııızzzzz sempatiksalakcinni yarın lapa yağppınca resmini ve yapım aşamalarını çekip profilime koymayı düşünüyorum opuyorumnanaktan
ekmek yok canım.sabah patates yedim diye yemedim.diğer öğünlerdede araları kısa kısa oldugu için koymadım.kaç gündür düzenim kaymıştı.birazda onun için yani :lepi:
ya kızlar bişey sprcam.bende 2 3 gündür çok şişlik var.diyetime dikkat ediyorum yürüyüşte yapıyorum fakat şişim bu gidişle tartıda fazla çıkcam gibi hisediyorum nasıl atabilirim bu şişliği bir bilen varmıı..?
selinay ankara nın neresindesin?
ya kızlar ankaranın yoğurdu sütü kaşarı meyvası sebzesi istanbuldan çok çok daha güzel ve de hesaplı... istanbulda kazıklanıyoruz resmen...
facebook tan birisini bulmam lazım kim olduğunu öğrenmem lazım yardım edin lütfennnn
aygüncüm adet dönemin yakınsa ondan olabilir,üşütüyosan ondan olabilir.ayaklarını kalın giyin kesinlikle.ve mutlaka yeşil çay form çay kullan.tartıda nası bi sonuç görürsün bilmiyorum ama geçer yani sıkma canını
facebook tan birisini bulmam lazım kim olduğunu öğrenmem lazım yardım edin lütfennnn
afiyet olsun nafcım.biraz geç oldu ama bende şimdi yiyorum öğle yemeğimi
yok nafcım yanlış niye anlayayım çizelgemide düzelttim ona göre yazarsın canım almışım gibi dimi :)) 4 gr.
özgeeeee kııızzzz nirdesinnn
ben iş yerinden face ye giremiyorum kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?