Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Allahtan poğaçayı çok seven biri değilim he eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ben geldim kıslar

Hoşgeldin kuşum olumunekankayizsmile

sabah yazdım canım
öğlende ciğer yedim ciğeri çok sevdiğim için yanında çorba falan hiç içmedim

Afiyet olsun bende eskiden ciğer yemezdim eşim alıştırdı beni edirne ciğerini çok seviyorum şimdi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlar marie claire okuyorum çok beğendim

şu laf çarptı şimdi de gözüme "Altın ateşle sınanır..." öyle gerçekten..

abartmışım dimi nafff klava:klava:klava:klava:klava:
ama yok daha 2 gün var bildirime hemen topluyorum kendimi ve en azından kilo almadan geçiriyorum haftayı birde 100-200 gr bile versem kardır değilmi

tabi ki de :)

tamam olişim, sıkıcam dişimi çalışıcam,
sizi biraz ihmal edebilirim ama sınavdan sonra telafi ederim canlarım opuyorumnanaktan

ayrıca ben yine niye geldim???
söliyim:
karamsarlığı bi çırpıda attım üstümden,
pazartesi cumartesi filan beklemek yok, hemen simdi döndüm sağlıklı yeterli beslenme programıma, şu andan itibaren ciddi anlamda bu sorumluluğu aldım üstüme :)
ve de yürüyüşü 1buçuk saate çıkarıyorum
ara ve ana öğünlerime ve saatlerime dikkat ediyorum!
işte bu kadar!

çok kolay oldu silkelendim :) bi de gaza geldim artık kimse tutamaz beni

NaF'ım sen de bu ceza olayını bir an önce işe koşsan süper olcak!
valla topikcek dağılmadan ipleri elimize alalım şekerlerim :)

öğrendiim bişi daha: Ceza kanunumuzda ensest tanımlanmamış bile.. yani kanuna göre sadece tecavüzün ağırlaştırılmış hali.. fransa'da bile bu yıl ayrı bi suç olarak tanımlanıp cezası ağırlaştırılmış.. ne ikiyüzlüyüz di mi.. hani mardin'de bebek tecavüzü ve öldürülmesi olayı vardı.. ortaöğretim çağında çocuklar bebeğe tecavüz edip öldürmüşlerdi.. olay da kapatılmıştı.. dolaşıyolardı öyle ortada.. bi kere haber oldu sonra tak üstünü örttüler..
yine mardin'de 13 yaşındaki kıza 28 kişi tecavüz etti.. onları da temize çıkarıp salmışlar sırayla.. düşünsenize buralar küçücük yerler.. herkes her şeyi biliyo ve susuyo.. rezalet.. inşallah vardır ilahi adalet de hakettikleri eziyeti görürler..

Olala, aygün2008+, cikolatamm+, sevgilim_benim

çikolata gidip çalışsana bakiim senn

tamam gidiyorum zemuszemus
baybay...

aminnn...

çok sevindim cnm sınava çalışmayı ihmal etmemeye çalış opuyorumnanaktan

ya kızlar ankaranın yoğurdu sütü kaşarı meyvası sebzesi istanbuldan çok çok daha güzel ve de hesaplı... istanbulda kazıklanıyoruz resmen...

kızlar marie claire okuyorum çok beğendim

şu laf çarptı şimdi de gözüme "Altın ateşle sınanır..." öyle gerçekten..

Doğru boshayallersmile

Bu sıralar beyin yorgunluğu yaşıyorum :çok üzgünüm: öyle bir çırpıda olsun istemiyorum canım mantıklı ve yapılabilir cezalar düşünmek lazım en kısa sürede halletmeye çalışıcam olumunekankayizsmile

Çok kızıyorum çoookkk yorum yapmıycam

ya kızlar ankaranın yoğurdu sütü kaşarı meyvası sebzesi istanbuldan çok çok daha güzel ve de hesaplı... istanbulda kazıklanıyoruz resmen...

Kim ne tutturursa bu devirde

Son düzenleme:
niye kafan yorgun nafcım

kızlarrrrrr yaaa ben bi yere gitmedim çıkmışım listedenn((((( adet dönemimdi ekleyin beni haftaya söz düzene oturtucammmm nafımmmmmmm nerdesinnnnnnnnn

:bbo:ayyyyyyyyyy şiştiiim.ne bu geçmişşşşşşş oku oku bitmedi..
neyse nehaber kızlar
ben geldim ama yarım saatte anca yazabildim.
kahvaltımı yazayım bari
2 dilim kepek ekmeği
az peynir
3 zeytin
bir çay kaşığı çokokrem
çay 1 yumurta
öğleb 1 kase yoğurt yarım dilim ekmek
çeyrek tabak buldur pilavı
şimdide çay içiyorum ayrıca 1 saatte yürüyüş yaptım.

slm aygüncüm
bulgurla ekmek yiyeceğine bi parça tavuk falan yeseydin cnm

menümü yaziim de öyle gideyimm

ara:
çeyrek muz
ufak bardak süt

öğle:
3 yk yoğurt
2 yk pirinç pilavı
3 yk semizotu
ufak parça biftek

selam kızlar sabahtan beri netim gitmişti yeni geldi.sizde az değilsiniz varya amma yazılmış :hulya: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2 olalacım selam canım

nasılsınız millet moraller diyetler ne alemde.menülere bakıyorumda hepiniz iyisiniz maşallah

lapanın ne işe yaradıgıı soranlar olmuş.lapa bi tür ödem attırıcı detoks.normalde 2 gün yapılıyo ama örn:2 günde 1 kilo gidiyosa,bunun 900 gr ı birinci gün gidiyo ikinci gün pek bişi kalmıyo.o yüzden ben bi gün yapıyorum vücuttaki toplanan suyu atıyoruz bu sayede.işte bu kadar :sm_cool:

niye kafan yorgun nafcım

Bu sıralar kırk tilki dönüyor beynimde ev,iş,forum,bayram,kurban,misafir,seyahatler,arkadaşlar birde lise arkadaşlarımı buldum faceden daha doğrusu onlar beni buldular boshayallersmile yorgunumm :kedi:

kızlarrrrrr yaaa ben bi yere gitmedim çıkmışım listedenn((((( adet dönemimdi ekleyin beni haftaya söz düzene oturtucammmm nafımmmmmmm nerdesinnnnnnnnn

Canım 3 hafta kilo bildirimi yapmayanları listeden çıkarttık sakın yanlış anlama tabiki cuma günü bildirimini yaptığında listeye alırım seni opuyorumnanaktan

İyidir canım senden nbr boshayallersmile yürüyüşünü aksatmaman çok güzel ekmek konusunda olalacım uyarmış zaten olumunekankayizsmile

görüşürüz kızlar kimse konuşmuyo öpüyom çoook slm merve

Gülegüle canım

menümü yaziim de öyle gideyimm

ara:
çeyrek muz
ufak bardak süt

öğle:
3 yk yoğurt
2 yk pirinç pilavı
3 yk semizotu
ufak parça biftek

Muzlu sütmü yapıyosun kendine sempatiksalakcinni

hemen menümü yazmak istiyorum fıstıklarr

kahvaltı:1tane patatesi haşlayıp soğanla kavurdum onu yedim,bi kk beyaz peynir,parmak uzunlugunda 2 tane tel peynir,1 domates ve çay

ara:nescafe ( 78 kl )

öğlen:bi kase mercimek çorbası ve havuç salatası(1 küçücük havuç ve 1,5 kaşık yoğurt

ara:1 elma

akşam:bi tabak taze fasülye,2-3 kaşık pırasa

Selam canım nasıl oldun iyimisin ?

Birde bu lapa nasıl yapılıyordu desem :roflol: :roflol: şaka şaka sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…