Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bişiler olduğunu tahmin ettim cnm.. geldin hele şükür.. gözlerim pörtledi valla sempatiksalakcinni

tamam fıstığım harika..

neden 12 oliş:hulya:
hastaneden randevu alıcam yer kalmıyo kaydirigubbakcemile

sen geldinmi kızzz ben girdiğimde çıkmıştın Asıl sen nerdesin kaç gündür kötükedihüso
saatlerdir açık valla topik bi geliyom bi gidiyom napiim
nasısın

ahh bacım yaaaa ben seni görünce atladım baktım napıyon die ama yakalandım galiba canımsınnnn kuzuuuuu olumunekankayizsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgrleldinnn cantanemm napımm işte zayıflamaya çalışıyozz eccük9:))

çok iy ettinn beni görmeye gellmişş :asigim: kzummopuyorumnanaktan

4ğündür yoktum hastaneye gitimm sonra taşınma için son hazırlıkalrı yaptımm...cutsi ank olcaz nasipseee

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Şeniz Bu arada Sınava üzülme cnm bir şans kapanır daha hayırlısı açılır inşallah senin için

he he kaydirigubbakcemile3 yok kızz deminden beri uğraşıyor garibim ben gireyim internete diye
:lepi:

naftan başka kimse pas vermiyor canım
Şeniz

4ğündür yoktum hastaneye gitimm sonra taşınma için son hazırlıkalrı yaptımm...cutsi ank olcaz nasipseee

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hayırlısıyla cnm

evet özge gazı verdi bize Bundan sonra zayıflarken bir yandan da bakımlı kokoş olucaz azcık bayanssulusmile
paramız çok olsun alışveriş yapalımm bayanssulusmile

Ne oluyor kızzz evlenme teklifi almışın boshayallersmile Biraz okumuştum yazdığını internetim bozulmadan okuduğum kadarıyla da bizim kızlar söylemiş zaten bende katılıyorum çok yeni ciddi bir ilişkiden yeni çıktın tatlım kendine zaman tanı tart ölç acele karar verme. Daha küçüksünde kimlerrr çıkar karşına daha Doğru olanı çıkartsın rabbim karşına

mafoldumben
evet canım hepside çok haklı.zaman herşeyin ilacı.bakalım acele etmek de istemiyorum.o da iyi bi insan.onu boşluk doldurmak için hayatıma sokmakda isttemiyorum gerçekten istediğim için hayatıma sokmalıyımki elini tutmaktan sıkılmamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…