- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.161
4ğündür yoktum hastaneye gitimm sonra taşınma için son hazırlıkalrı yaptımm...cutsi ank olcaz nasipseeesen geldinmi kızzz ben girdiğimde çıkmıştın Asıl sen nerdesin kaç gündür kötükedihüso
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekaptırdı heralde bilgisayarı cnm
bişiler olduğunu tahmin ettim cnm.. geldin hele şükür.. gözlerim pörtledi valla sempatiksalakcinniKızlar ay delircem tam 1 saattir internetle uğraşıyorum Okadar geçmişi okuyup toplaya toplaya cevap yazmıştım tam yolladım sayfa görüntülenmiyor dendi sonra tamamen gitti bağlantım ttnet i falan aradık hallettiler çok şükür
tamam fıstığım harika..evet kendine güveni konusunda bişey diyemem olalacım haklısın.ama düşünemiyorum artık.mutluyum ama suratım asık.karmakarışığım.zamana bırakmaya karar verdim.bi süre sonra baktım olmuyo ucunda ölüm yokya olmuyo derim napim.ama tabiki kendimi ağırdan alcam.hee cezana uyuyorum.bugün düzenli beslendim ama ne yediğimi unuttum.yürüyüşümün bi saatinide yarın yapmayı planlıyorum
bi süre kimseye söylemeden tanımaya çalışmak,düşücelerini fikirlerini planını öğrenmeye çalışmak istiyorum.sonra duruma göre ya birilerine danışırım.yada kimseler duymadan kapanır bu konu
tebrikler tatlım
hastaneden randevu alıcam yer kalmıyo kaydirigubbakcemileneden 12 oliş:hulya:
saatlerdir açık valla topik bi geliyom bi gidiyom napiimsen geldinmi kızzz ben girdiğimde çıkmıştın Asıl sen nerdesin kaç gündür kötükedihüso
bizim kızlar gaza gelmişler bakımlı olma kararı almışlar.. onu mu sordun cnm..
bişiler olduğunu tahmin ettim cnm.. geldin hele şükür.. gözlerim pörtledi valla sempatiksalakcinni
hastaneden randevu alıcam yer kalmıyo kaydirigubbakcemile
fizik için demii oalaaa...sonuçlarr bi kesinleşsee çok sevincem heee:sinifsinif:
naftan başka kimse pas vermiyor canım
hoşgrleldinnn cantanemm napımm işte zayıflamaya çalışıyozz eccük9:))ahh bacım yaaaa ben seni görünce atladım baktım napıyon die ama yakalandım galiba canımsınnnn kuzuuuuu olumunekankayizsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
4ğündür yoktum hastaneye gitimm sonra taşınma için son hazırlıkalrı yaptımm...cutsi ank olcaz nasipseee
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bişiler olduğunu tahmin ettim cnm.. geldin hele şükür.. gözlerim pörtledi valla sempatiksalakcinni
tamam fıstığım harika..
saatlerdir açık valla topik bi geliyom bi gidiyom napiim
nasısın
:lepi:he he kaydirigubbakcemile3 yok kızz deminden beri uğraşıyor garibim ben gireyim internete diye
Şeniznaftan başka kimse pas vermiyor canım
hayırlısıyla cnm4ğündür yoktum hastaneye gitimm sonra taşınma için son hazırlıkalrı yaptımm...cutsi ank olcaz nasipseee
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
paramız çok olsun alışveriş yapalımm bayanssulusmileevet özge gazı verdi bize Bundan sonra zayıflarken bir yandan da bakımlı kokoş olucaz azcık bayanssulusmile
evtbişiler olduğunu tahmin ettim cnm.. geldin hele şükür.. gözlerim pörtledi valla sempatiksalakcinni
fizik için demii oalaaa...sonuçlarr bi kesinleşsee çok sevincem heee:sinifsinif:
:lepi:
Şeniz
hayırlısıyla cnm
paramız çok olsun alışveriş yapalımm bayanssulusmile
Herşey parayla olala malesef güzelleşmekde parayla. Kıyafet insanı çok değiştiriyor
Hayırlısı olsun melis bişey kalmamıştır herhalde artık hazırsın taşınmaya
bazen arasan da bulamıyosun ama yakışanı cnm zenginlerin çoğu da berbat giyiniyo bayanssulusmile:lepi:
Şeniz
hayırlısıyla cnm
paramız çok olsun alışveriş yapalımm bayanssulusmile
Herşey parayla olala malesef güzelleşmekde parayla. Kıyafet insanı çok değiştiriyor
canım haklısın k.bakma normalde her yazılana cevap yazmaya çalışıyorum ama canım sıkkın kafam başka şeylerle dolu sadece yazılanları okuyorum sadece kendimle ilgili olanları yorumluyorum yanlış anlama sakın beni tmm mı tatlım :teselli:
Ne oluyor kızzz evlenme teklifi almışın boshayallersmile Biraz okumuştum yazdığını internetim bozulmadan okuduğum kadarıyla da bizim kızlar söylemiş zaten bende katılıyorum çok yeni ciddi bir ilişkiden yeni çıktın tatlım kendine zaman tanı tart ölç acele karar verme. Daha küçüksünde kimlerrr çıkar karşına daha Doğru olanı çıkartsın rabbim karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?