Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

öyle canım evet dalgalı biraz...boyayaa karr veremedim sarı çok istiyorum ama kararszm..saçlarımn dökülmesi şampuandan dolayı diye düşünüyorm kendimi bildim bileli kepek ve dökülme sorunum var canım

ara:
biğ avuç karışık kuruyemiş

öğle:
bi ufak tabak zeytinyağlı fasulye
2 dilim kepek ek.
şekersiz limonlu çay
dışarda yedim en sağlıklı bu alternatifi buldum..

ara:
elma

akşam:
4-5 y.k pilav
4-5 y.k kurufasulye
3 y.k yoğurt
1/5 paket çekirdek

ara:
2 dilim ekmek
2 dilim pastırma
pastırma sezonunu açtımm
ama çok az var sezon kısa sürecekk

canım menülerin çok yerinde çok güzely..şimdiye böyle dikkat etsek biz çıtır olurduk valla

bugünkü menümü yazayim
kahvaltı 1 dilim t tahıl ekmek çeyrek gevrek az peynir zeytin 4 dilim domates 1 tatlı kaşığı cevizli salça
ara şekersiz çay
öğlen bir kupa domates çorbası
akşam 4 kaşık pırasılı kıymalı yemek 1 biber dolması yarım dilim t tahıl ekmek bol marul salatası ara naneli limonlu yeşilçay altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi saman gibi tadı var

melis sırtüstü halıya uzan cnm eşine sor belinde kavis var mı veya elini sokmaya çalış boşluk oluyo mu belinin altında.. yalnız üstünde ince bi kıyafet olsun cnm..

melis çıkmadıysan yap cnm

canım menülerin çok yerinde çok güzely..şimdiye böyle dikkat etsek biz çıtır olurduk valla
sğl kevsercim bu diyet için accık fazla aslında cnm ama artık elimden bu geliyo..

iyi akşamlar kaçtım bu kez yarın görüşürüz
bay bay özgee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…