Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

eşi hastaydı bilgisayarı eşim alıyoo demişti
aa neyi varmışkii grip felanmıkii acep...ama bi yarım saatliğine gelseydi keşke..:gitme:
bizim kızlar gaza gelmişler bakımlı olma kararı almışlar.. onu mu sordun cnm..
hehh evet cnmm yaapr bizim kızlrrrr elerinden bişe kurtulmazz yaff..

bende dışarı çıkınca bi alık kalem ve rimel kulanırımmbayanssulusmile

Kızlar ay delircem tam 1 saattir internetle uğraşıyorum Okadar geçmişi okuyup toplaya toplaya cevap yazmıştım tam yolladım sayfa görüntülenmiyor dendi sonra tamamen gitti bağlantım ttnet i falan aradık hallettiler çok şükür

evet kendine güveni konusunda bişey diyemem olalacım haklısın.ama düşünemiyorum artık.mutluyum ama suratım asık.karmakarışığım.zamana bırakmaya karar verdim.bi süre sonra baktım olmuyo ucunda ölüm yokya olmuyo derim napim.ama tabiki kendimi ağırdan alcam.hee cezana uyuyorum.bugün düzenli beslendim ama ne yediğimi unuttum.yürüyüşümün bi saatinide yarın yapmayı planlıyorum
bi süre kimseye söylemeden tanımaya çalışmak,düşücelerini fikirlerini planını öğrenmeye çalışmak istiyorum.sonra duruma göre ya birilerine danışırım.yada kimseler duymadan kapanır bu konu
haftanın ibrincisi olmuşumm ay :kedi:kupamı kaldırım..

ve kilo veren hekezide kutlarımmm:hooray:
tebrikler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…