- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.141
sğl kevsercim bu diyet için accık fazla aslında cnm ama artık elimden bu geliyo..
bay bay özgee
yaptın mı kavis var mı yok mu boşluk yanee
tinkerbell geldi ama yazamadan gitmişş :gitme:
burrdayımm cantanemm denedim dedeignii boşluk yokk ama bide ince bişler varken deniyim yatarken..melis yeşilsin görüyommm
nerde bu kızz yaaa kızıyoma rtıkkkkötükedihüso
yatana kadar bekletme kuzum yukarı çek dene 30 sn alır cnmsğl kevsercim bu diyet için accık fazla aslında cnm ama artık elimden bu geliyo..
bay bay özgee
burrdayımm cantanemm denedim dedeignii boşluk yokk ama bide ince bişler varken deniyim yatarken..
nerde bu kızz yaaa kızıyoma rtıkkkkötükedihüso
ben de ben de
tamamm yarım şimdii tekrar..yatana kadar bekletme kuzum yukarı çek dene 30 sn alır cnm
ben de ben de
nerde bu geceleri geliyoduu yaklarsam oonuu söylücemklava:
bizim kızlar gaza gelmişler bakımlı olma kararı almışlar.. onu mu sordun cnm..oalal bu makyaj işi nedeir yaa...çok geçmişi okuyamadımm....guclubacismile
aa neyi varmışkii grip felanmıkii acep...ama bi yarım saatliğine gelseydi keşke..:gitme:eşi hastaydı bilgisayarı eşim alıyoo demişti
hehh evet cnmm yaapr bizim kızlrrrr elerinden bişe kurtulmazz yaff..bizim kızlar gaza gelmişler bakımlı olma kararı almışlar.. onu mu sordun cnm..
evet kendine güveni konusunda bişey diyemem olalacım haklısın.ama düşünemiyorum artık.mutluyum ama suratım asık.karmakarışığım.zamana bırakmaya karar verdim.bi süre sonra baktım olmuyo ucunda ölüm yokya olmuyo derim napim.ama tabiki kendimi ağırdan alcam.hee cezana uyuyorum.bugün düzenli beslendim ama ne yediğimi unuttum.yürüyüşümün bi saatinide yarın yapmayı planlıyorumcnm çok karışıp yorum yapmak istemem.. sevgi ,aşk çok kişiye özel konular.. genelde böyle olur zaten.. yalnız sadece bu çocuğun bu kadar kendine güvenmesi hoşuma gitmedi.. aceleciliği de güveninden sanki.. bi de 22 yaşında çok olgun olmuyo erkek milleti.. bi sürü kızla takılmıştır muhtemelen tecrübelidir sana ne derse etkileyeceğini biliyodur.. sonra gözü dışarıya da kayabilir...
bi süre kimseye söylemeden tanımaya çalışmak,düşücelerini fikirlerini planını öğrenmeye çalışmak istiyorum.sonra duruma göre ya birilerine danışırım.yada kimseler duymadan kapanır bu konucaım benim yazdıklarını okudum..bana kalırsa acele etme herşey çok hzlı gelişmiş buyüzden bazı şeyleridüşünemiyorz..üzülen biz olmayalım ağırdan al canım.annenin fikrinide alıp öyle hareket et derim
tebrikler tatlımhaftanın ibrincisi olmuşumm ay :kedi:kupamı kaldırım..
ve kilo veren hekezide kutlarımmm:hooray:
neden 12 oliş:hulya:ben fiziktedavi randevusu için 12yi bekliyorumm sonra çıkarımm
oalal bu makyaj işi nedeir yaa...çok geçmişi okuyamadımm....guclubacismile
kaptırdı heralde bilgisayarı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?