Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf arkadaşına söylesene bize de hediye alsın kaydirigubbakcemile3

Ben bu yazını görmemiştim bak sempatiksalakcinni

evet ya elim titrer o parayı verirken benim bi tava için
ama bi parfüme 120 lira verirken titrememiştiohaoldumsmile

Süsüne püsüne para veriyon da tencereyemi para vermiyon kız gamyoncuiremsu

Ben biraz kek börek tarifi bakıcam internetten yine görüşürüz kızlar sempatiksalakcinni

bu tencere işi aklıma yattı ama yılbaşına kadar beklemek zorunda kredi kartına baya bir yüklendim bu ara taksitler ocakta bitiyor malum bizim evde de mutfak eşyalarına eşim hiç karışmaz -tatlicadiarzu-

naf akşama patlıcanlı mantarlı bulgur pilavı yapacağım dün akşamda patates yemeği yapmıştım, bu bulgur pilavına alıştım duramıyorum yemeden sayende oda kilo yapıyor işte sempatiksalakcinni

selam herkese zayıflamayı isteyip zayıflayamayandanım.bu siteyi çok seviyorum.çok güzel arkadaşlıklarım oldu burda.çalışıyordum 1 haftadır evdeyim ve bunalımdan yiyorum.paylaşımlar belki benimde zayıflamama yardımcı olur.kaydirigubbakcemile2

bak canım bak sadece bakma ama yap ve yede aynı zamanda sempatiksalakcinni

Hadi lenn ben yiycem kilo alcam dimi yemiyom işte :jeyyar: :jeyyar:

yeşilçay 5i 1 yerde ,yeşil çay beşi bir yerde içmekten ot gibi olcam :roflol::roflol:

:roflol: :roflol:

Almaya karar verdinmi yine konuşuruz canım olumunekankayizsmile Ahh ahhh bulgur pilavı deme bana daha yeni bitirdik sempatiksalakcinni yeniden yapmamak için kendimi zor tutuyorum sempatiksalakcinni

Gel beraber zayıflayalım şekerim a.s. kaç kilosun ?

yeşil çay yaptım tarçınlı

Şu tarçını bende sevmeye başlasam iyi olacak boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…