- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.401
kız cigselllllllll bi face de ekleyemedin kız beniii
ya sorma yaaa ben yeni kullanmaya başladım ve hiçç anlayamadım çözemedim kullanmayı senide gördüm ekledim olmuyomu anlamadım nafıda ekledim sonra bi baktım yok donduruyorum ben giriş yaptıktan bakıp donduruyorum gene tekrar açtım sonra nafta gitmiş halla halla:sm_confused:
bana ark isteği geldi onaylayacakken yok oldu
kullanmayı bilmiyom diyon dondurmayı biliyorsun
ben dondurmayı bile bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
ya sorma yaaa ben yeni kullanmaya başladım ve hiçç anlayamadım çözemedim kullanmayı senide gördüm ekledim olmuyomu anlamadım nafıda ekledim sonra bi baktım yok donduruyorum ben giriş yaptıktan bakıp donduruyorum gene tekrar açtım sonra nafta gitmiş halla halla:sm_confused:
zayıflamak için
kızlar pradanın güneş gözlüğünü aldım %50+50 indirime girmişti ve tek kalmıştı çok hoşuma gitti dayanamadım ama sizce iyimi yapmışım
180'e aldım canım liste 765 di
hazal bizim içinde bolbol gez
kızlar canım su bile içmek istemiyo.iştahım yok.akşam yemeği yemesemde bi bardak daha kahve içsem olmazmı.uyumak istiyorum duş alıp
selam kizlar. bugun biraz duzensiz yedim.
sabah 2 tane krep cilek recelle.
asra 1 bardak ayran
oglen 2 fincan kahve
kahve ictikten 1 saat sonra 1 tabak patates yemegi.
bugun bu kadar yeter diyorum...eger cok acikirsam 1 tabak salata yerim...
buarada nafcim. cuma bildirimi yapacagim. haftaya yokum. viyanaya gidecegim. sadece 1 hafta bildirimi yapmiyaacagim.gidecegim yerde internet var fakat tarti yok. zaman bulursam yazarim size tatilde..:)))
:çok üzgünüm:
tamam canim.. kardesimin yanina gidecegim.. simdiden plan proje yapiyor. acaba ablami nereye gotursem diye.. sanirim cok dolu gececek. o yuzden nete girebilirmiyim bilmiyorum,..
kizlar bu arada oglum 13 kasimda 2 yasina girecek. 2 gundur ogle uykusuna yatmiyor. ondan oncede coook zor yatiyordu. malesef ayakta sallanmaya alisti( annemle kaynanam sagolsun) yarim saat salliyordum. ama su 2 gundur.uyumuyor...normalmi?
kızlar canım su bile içmek istemiyo.iştahım yok.akşam yemeği yemesemde bi bardak daha kahve içsem olmazmı.uyumak istiyorum duş alıp
:çok üzgünüm:
tamam canim.. kardesimin yanina gidecegim.. simdiden plan proje yapiyor. acaba ablami nereye gotursem diye.. sanirim cok dolu gececek. o yuzden nete girebilirmiyim bilmiyorum,..
kizlar bu arada oglum 13 kasimda 2 yasina girecek. 2 gundur ogle uykusuna yatmiyor. ondan oncede coook zor yatiyordu. malesef ayakta sallanmaya alisti( annemle kaynanam sagolsun) yarim saat salliyordum. ama su 2 gundur.uyumuyor...normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?