Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kız cigselllllllll bi face de ekleyemedin kız beniii

ya sorma yaaa ben yeni kullanmaya başladım ve hiçç anlayamadım çözemedim kullanmayı senide gördüm ekledim olmuyomu anlamadım nafıda ekledim sonra bi baktım yok donduruyorum ben giriş yaptıktan bakıp donduruyorum gene tekrar açtım sonra nafta gitmiş halla halla:sm_confused:

bana ark isteği geldi onaylayacakken yok oldu
kullanmayı bilmiyom diyon dondurmayı biliyorsun
ben dondurmayı bile bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar pradanın güneş gözlüğünü aldım %50+50 indirime girmişti ve tek kalmıştı çok hoşuma gitti dayanamadım ama sizce iyimi yapmışım

bana ark isteği geldi onaylayacakken yok oldu
kullanmayı bilmiyom diyon dondurmayı biliyorsun
ben dondurmayı bile bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

kıs eşimden gizli açtım kıs arkadasıma dedim o görmesin beni bilmesin dedim dondurmayı öğretti bi tek onu biliomkaydirigubbakcemile3

Canım dondurduğunda siliniyor olabilir boshayallersmile

selam kizlar. bugun biraz duzensiz yedim.
sabah 2 tane krep cilek recelle.
asra 1 bardak ayran
oglen 2 fincan kahve
kahve ictikten 1 saat sonra 1 tabak patates yemegi.
bugun bu kadar yeter diyorum...eger cok acikirsam 1 tabak salata yerim...

buarada nafcim. cuma bildirimi yapacagim. haftaya yokum. viyanaya gidecegim. sadece 1 hafta bildirimi yapmiyaacagim.gidecegim yerde internet var fakat tarti yok. zaman bulursam yazarim size tatilde..:)))

:çok üzgünüm:
hazal bizim içinde bolbol gez

tamam canim.. kardesimin yanina gidecegim.. simdiden plan proje yapiyor. acaba ablami nereye gotursem diye.. sanirim cok dolu gececek. o yuzden nete girebilirmiyim bilmiyorum,..
kizlar bu arada oglum 13 kasimda 2 yasina girecek. 2 gundur ogle uykusuna yatmiyor. ondan oncede coook zor yatiyordu. malesef ayakta sallanmaya alisti( annemle kaynanam sagolsun) yarim saat salliyordum. ama su 2 gundur.uyumuyor...normalmi?

Tamam canım bizim yerimize de gez bol bol eğlen opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

normal canım daha çook huyları değeşecek
oğlunla rahat gezebilirsin umarım oralarda

kızlar canım su bile içmek istemiyo.iştahım yok.akşam yemeği yemesemde bi bardak daha kahve içsem olmazmı.uyumak istiyorum duş alıp

Bence olmaz ama yine de sen bilirsin canım benim boshayallersmile

İnşallah düzene girer canım :kedi: Benim bir fikrim yok bebişim olmadığı için :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…