- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.341
Fıstıkları kavuruyosun sonra irmiği ekleyip kavurmaya devam ediyosun rengini alınca ayrı bir yerde ısıttığın süt ve suyu içine döküyorsun hemen ardından şekeri ekliyorsun ve karıştırıyorsun canım sonra altını kısıp pilav gibi suyunu çekene kadar pişiriyorsun cokacimcoook cokacimcoook akşama yapsam mı acaba boshayallersmile
kızlar kakaolu kek yaptım. ara için 1 dilim yesemmiki.bende izin istiyorumsırnaşık şeynafff.
Evet canım opuyorumnanaktansonra da demlendiriyorsun dimi pilav gibi ..
eşin seviyorsa yap ama çok şekerli yapıyormuşun sende yeme pek dikkat et
nafcım afiyet olsun sanada
Dene mutlaka patlıcanı En çok yağdan sıçramasından kurtulduğum için seviyorum geçen eşim mantar da koydu et pişirirken yanına .
nafcım öyle oldu biraz.düzene sokmaya çalışıyorum.ama yemeğim pişince akşamı beklemem yerim belki bikaç kaşık.
nafcım fıstıklar yağsız nası kavruluyo.
kızlar kakaolu kek yaptım. ara için 1 dilim yesemmiki.bende izin istiyorumsırnaşık şeynafff.
75 gr falan margarin yetermidir acaba az gelebilir ama değil mi 1 bardak irmiğe
coşmuşsunuz yine irmik helvası kekler sanki diyet değil yemek topiği :))
ya kızlar şu döküm tavayı anlatsanıza bana biraz ben şimdiye kadar hiç ilgilenmemiştim ama yağ sıçratmıyor çok lezzetli falan deyince dikkatini çekti ne özelliği var dökümün ?
Et balık tavuk yağ koymadan yapıyorsun cnm yapışmıyor etin içindeki suyu hapsediyor ızgara, mangal gibi oluyor tadı.coşmuşsunuz yine irmik helvası kekler sanki diyet değil yemek topiği :))
ya kızlar şu döküm tavayı anlatsanıza bana biraz ben şimdiye kadar hiç ilgilenmemiştim ama yağ sıçratmıyor çok lezzetli falan deyince dikkatini çekti ne özelliği var dökümün ?
Evet canım opuyorumnanaktan
Ben pek sevmiyorum en çok bir kaşık yerim sempatiksalakcinni
Sağol canım zemuszemus
Evet mantar denemiştim lezzetli oluyor cokacimcoook patlıcanı da deniycem boshayallersmile köz tenceresi ocağı batırıyor çünküm :kedi:
Anlaştık bebikim :hulya:
Anaa kız yağı yazmayı unutmuşum ohaoldumsmile sağol canım :kedi:
Ben sabah yemiştim tarçınlı elmalı cevizli kek :kedi:
Canım ben 125 gr tuzsuz tereyağıyla yapıyorum sen tereyağı ağır olur diyosan margarinle de yapabilirsin boshayallersmile
kızlar yiyin yiyin kekler,börekler,pastalar yiyin sempatiksalakcinni
kızlar yiyin yiyin kekler,börekler,pastalar yiyin sempatiksalakcinni
Et balık tavuk yağ koymadan yapıyorsun cnm yapışmıyor etin içindeki suyu hapsediyor ızgara, mangal gibi oluyor tadı.
tmm cnm bende 125 gr koyarım belki tereyağ koyarım sütaşın falan onlar çok kokulu olmuyor zaten .margarinin de kokusu ağır gelebilir çünkü
tchibo da varmış bu hafta indirimli demir dökme tencere
valla yemek topiğine döndü burasıbirbirimize destek olcez bide hee :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?