Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nafcım fıstıklar yağsız nası kavruluyo.

coşmuşsunuz yine irmik helvası kekler sanki diyet değil yemek topiği :))
ya kızlar şu döküm tavayı anlatsanıza bana biraz ben şimdiye kadar hiç ilgilenmemiştim ama yağ sıçratmıyor çok lezzetli falan deyince dikkatini çekti ne özelliği var dökümün ?

sonra da demlendiriyorsun dimi pilav gibi ..
Evet canım opuyorumnanaktan

eşin seviyorsa yap ama çok şekerli yapıyormuşun sende yeme pek dikkat et

Ben pek sevmiyorum en çok bir kaşık yerim sempatiksalakcinni

nafcım afiyet olsun sanada

Sağol canım zemuszemus

Dene mutlaka patlıcanı En çok yağdan sıçramasından kurtulduğum için seviyorum geçen eşim mantar da koydu et pişirirken yanına .

Evet mantar denemiştim lezzetli oluyor cokacimcoook patlıcanı da deniycem boshayallersmile köz tenceresi ocağı batırıyor çünküm :kedi:

nafcım öyle oldu biraz.düzene sokmaya çalışıyorum.ama yemeğim pişince akşamı beklemem yerim belki bikaç kaşık.

Anlaştık bebikim :hulya:

nafcım fıstıklar yağsız nası kavruluyo.

Anaa kız yağı yazmayı unutmuşum ohaoldumsmile sağol canım :kedi:

kızlar kakaolu kek yaptım. ara için 1 dilim yesemmiki.bende izin istiyorumsırnaşık şeynafff.

Ben sabah yemiştim tarçınlı elmalı cevizli kek :kedi:

75 gr falan margarin yetermidir acaba az gelebilir ama değil mi 1 bardak irmiğe

Canım ben 125 gr tuzsuz tereyağıyla yapıyorum sen tereyağı ağır olur diyosan margarinle de yapabilirsin boshayallersmile

Dökme demir, yüzlerce yıldır kullanılan ayrıcalıklı yemek pişirme tekniklerinden biri. Pişirme gerecini eşsiz kılan bu özel
malzeme, her şeyden önce daha çabuk ısınıyor. Daha yüksek ısıyı, ürünün bütününe kusursuz bir sekilde dağıtıyor.

En ideal pişirme yöntemi!

ışte bu nedenle dökme demir ile pişen hiç bir yemekte lezzet kaybı yaşanmıyor. Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de
doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara
taşıyor.

Alıntı

Et balık tavuk yağ koymadan yapıyorsun cnm yapışmıyor etin içindeki suyu hapsediyor ızgara, mangal gibi oluyor tadı.

tmm cnm bende 125 gr koyarım belki tereyağ koyarım sütaşın falan onlar çok kokulu olmuyor zaten .margarinin de kokusu ağır gelebilir çünkü

kızlar yiyin yiyin kekler,börekler,pastalar yiyin sempatiksalakcinni

Elbet sende yiyeceksinnn :jeyyar: :jeyyar:

Şimdiden afiyet olsun canım boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…