Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar evdeyim.gitmedim biyere vazgeçtim.nafcım dizi izlemey seviyorum ama yanımda biri olcak ve çay keyfi yapcaz o şekilde daha çok hoşuma gidiyo.ama vazgeçtim bu akşam.şimdi bi kupa çabuk çorba hüpletcem

bende yeni geldim yürüyüşten dönüştede dergi aldım birazdan kahve de yapıcam kendime zemuszemus keyifle okuycam.
Bu nıveanın soyulan maskesi peeling etkisi falan mı yapıyor peki
slm tinkerbell naber
hangi dergiyi aldınn
evet peeling gibi..

kızlar size bi derdimi anlatmıştım fikir istemştim.kabul etmedim o mesele kapandı
sevindim cnm

iyi yapmışsın cnm bazı şeyleri önden pat pat söylemesi tuhafdı zaten. Yine doğru karar verdin mervecim seni yorucak bir ilişki kendi kendine önden mesaj veriyor zaten
bence de

kuzum ayda 250ye değer bence.. şöyle düşün nelere para veriyoruz..kafan da rahat olur kilo almamak için de kastırmazsın şekerim..

Sağol canım boshayallersmile benide olala ayarttı sonunda yedim rahatladım :kedi:
ne zamann hatırlamıyomm :1shok:
olumunekankayizsmile

yapıcam galiba ben ne zamandır yemiyorum sempatiksalakcinni Sade yaparım az yağlı yoğurtla yirim normal boyutta bir tabakla :) kaydirigubbakcemile2 hem bu gün yürüyüş de yaptım
sen de ye tinkerbell.. 100 gr 350 kalori.. 1 kaşık yağla 430.. hepisi bol bol yesen 500 felan..

hahahahah ben niye kilo veremediğimi anladım düşünmekten aldığım kaloriler yakılmıyor ondan sempatiksalakcinni
boshayallersmile

ne güzel etrafta çok tanıdıkolması boshayallersmile

kaç gündürsabah 7de kalkıp 12yi geçe yatıyodum.. uyumuşum iyi gelmiş..
şimdi yürüyüşe çıkıcam

ara:
2 ceviz

akşam:
4-5 y.k pilav
1 parça tavuk göğsü haşlanmış
salata...

selam kızlar
akşamki menüm
yarım dilim ekmek
1 kaşık makarna
3 4 kaşık mantar sote
ayran
1 kase çorba
ara çay kuru üzüm

mervecim hakkında hayırlısı olsun canımbenim.hüplet canım çok güzel oluyo çabuk çorba özellikle domateslisi.peki kalorisi nedir canım bende hüpletsemmm.:içelim:

Bu gün bir doğru düzgün karşılaşamadık senle iyimisin randevu alabildin mi opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
herkese iyi aksamlarrrrr
aksam: 1 kase yayla corbasi
1 tabak bamya
salata
o kadar lafi gectiki burada irmik tatlisinin ben de yaptim ve yedim alsanaalsanasmile
ayyy yok mu soyle detoks tarifi ya da lapa falann
acilen baslamam lazim kilo vermeyeeeee
gitmio hain kilolarrrrguclubacismile

menümü yazım...sabah 2dilim kepek ekemk teraygı tulum peyniri çya
öglen sade kahve
akşam yogurt çorbası pırasa
çay 2 adet kuru pasta elma

herkese merhabalar canlarım
Sabah , saat 10da kepekli ekmek, light peynir , zeytin ve domatesten oluşan bir kahvaltı yaptım .. saat 11 ve 12 arası plates yaptım.. eve geldiğimde saat 1 buçukta yarım yağlı yoğurt ve çok az meyve yedim.. sonra motorla gezmeye çıktık arkadaşımla,zamanın nasıl geçtiğini anlamadık .. eve geldiğimizde saat 7 olmuştu , profiterol tatlısından saaadece 1 çatal aldım hatta daha bile az olabilir, 2 adet burçak bisküvi 1 adet küçücük salatalık turşusu 1 adet siyah erik yedim,saat 8 buçukta etsiz çiğköfte dürüm yedim 1 tane, şuanda form çubuk kraker yiyorum birkaç parça da bitter çikolata ,, saat 12 gibi çok az meyve yerm yada bitki çayı felan içerim.. bu kadar.. nasıl kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…