- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.641
byee canımcım opuyorumnanaktan
slm tinkerbell naberbende yeni geldim yürüyüşten dönüştede dergi aldım birazdan kahve de yapıcam kendime zemuszemus keyifle okuycam.
Bu nıveanın soyulan maskesi peeling etkisi falan mı yapıyor peki
sevindim cnmkızlar size bi derdimi anlatmıştım fikir istemştim.kabul etmedim o mesele kapandı
bence deiyi yapmışsın cnm bazı şeyleri önden pat pat söylemesi tuhafdı zaten. Yine doğru karar verdin mervecim seni yorucak bir ilişki kendi kendine önden mesaj veriyor zaten
kuzum ayda 250ye değer bence.. şöyle düşün nelere para veriyoruz..kafan da rahat olur kilo almamak için de kastırmazsın şekerim..Afiyet olsun canım opuyorumnanaktan
NaF'ın irmik helvası he :roflol: :roflol:
Tamam canım sıkma kendini olumunekankayizsmile inşallah düzelir bilgisayarın boshayallersmile
Yapmışsındır bile sempatiksalakcinni ne kurabiyesi yaptın söyle bakim sempatiksalakcinni
Tamam canım kaydirigubbakcemile5
Fiyatta anlaşamıyoruz canım 7-8 TL diyo tabldota ee ben ayda 250 TL yemeğe mi vericem boshayallersmile evden getiriyoruz bizde kızlarla zemuszemus
Say bakalım neler yidin sempatiksalakcinni
Örnek olmuş gerçekten kaydirigubbakcemile2 bende akşama tavuk köftesi yapıcam sempatiksalakcinni merveden duydum geçen gün ilk defa yapıcam bakalım tarif bakıyorum sempatiksalakcinni
Duş alıp çıkmasaydın gelince alsaydın keşke canım hasta olmayasın sonra boshayallersmile
Neliydi sempatiksalakcinni
Hayırlısı olsun mervecim a.s.
O çocuk kendine çok güveniyodu gerçekten :umursamaz: kendini ne sanıyorsa artık :mymeka: boşver hayatım olumunekankayizsmile
Sen neden evde izlemiyosun yaprak dökümünü sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Pastırmaya sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bende pazar günü kahvaltıya düşünüyorum bakalım :kedi: afiyet olsun cnm boshayallersmile
ne zamann hatırlamıyomm :1shok:
Sağol canım boshayallersmile benide olala ayarttı sonunda yedim rahatladım :kedi:
sen de ye tinkerbell.. 100 gr 350 kalori.. 1 kaşık yağla 430.. hepisi bol bol yesen 500 felan..yapıcam galiba ben ne zamandır yemiyorum sempatiksalakcinni Sade yaparım az yağlı yoğurtla yirim normal boyutta bir tabakla :) kaydirigubbakcemile2 hem bu gün yürüyüş de yaptım
boshayallersmilehahahahah ben niye kilo veremediğimi anladım düşünmekten aldığım kaloriler yakılmıyor ondan sempatiksalakcinni
ne güzel etrafta çok tanıdıkolması boshayallersmileselam kızlar evdeyim.gitmedim biyere vazgeçtim.nafcım dizi izlemey seviyorum ama yanımda biri olcak ve çay keyfi yapcaz o şekilde daha çok hoşuma gidiyo.ama vazgeçtim bu akşam.şimdi bi kupa çabuk çorba hüpletcem
yanlız canım 20 dakikadn fazla tutma kurabiyelerin beyaz olması lazım başta pimemiş gibi gelir 15. dk dinlendirince tam kıvamında oluyor.
selam kızlar evdeyim.gitmedim biyere vazgeçtim.nafcım dizi izlemey seviyorum ama yanımda biri olcak ve çay keyfi yapcaz o şekilde daha çok hoşuma gidiyo.ama vazgeçtim bu akşam.şimdi bi kupa çabuk çorba hüpletcem
slm tinkerbell naber
hangi dergiyi aldınn
evet peeling gibi..
Dekorasyon dergisi aldım cnm hem kuzenim için yeni eve çıkıyor fikir olsun ona hemde ben çok seviyorum bakmayı dekorasyon dergilerine. Çokda kalın gözüküyordu ek dergiler vardı bu yüzden bende Maıson Francaıse aldım .Bayağı oyalar beni :)
anladım cnm denicem bu günlerde cildim kuru pullanıyor çünkü
sevindim cnm
bence de
kuzum ayda 250ye değer bence.. şöyle düşün nelere para veriyoruz..kafan da rahat olur kilo almamak için de kastırmazsın şekerim..
ne zamann hatırlamıyomm :1shok:
olumunekankayizsmile
sen de ye tinkerbell.. 100 gr 350 kalori.. 1 kaşık yağla 430.. hepisi bol bol yesen 500 felan..
yedim sade yaptım yanınada 2-3 kaşık yoğurt iyi geldi özlemişim
boshayallersmile
ne güzel etrafta çok tanıdıkolması boshayallersmile
............selam kızlarrrr
akşamki menüm
hamsi ve salata
200 adet bisiklet çevirdim
50 adet twister de döndüm :lepi:
şekerim düz sert zemine yattığında vücudunun doğal halinde belinde kavis yoksa omurga düzleşmesi veya omurga eğriliği var anlamına gelebiliyo.. o da sinirlere bası yapabiliyo..
günaydın kuşum opuyorumnanaktan[/
denedim cnm boşluk yok bende..bilği için saol oliş
kuşumm selammm:asigim:melissssssss Şeniz
kuşumm selammm:asigim:
monoco prensesiii:roflol:slm cnm avatar değiştiriyordun 2 önce ki resim neydi peki sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?