- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.661
ben de denerim ama sonraaasağol canım benim.çok güzel oldu kurabiyelerim.opuyorumnanaktan
slm cnm yok alamadım ctesi pztesi için denicem..Bu gün bir doğru düzgün karşılaşamadık senle iyimisin randevu alabildin mi opuyorumnanaktan
süpersin özge :hulya:selam kızlarrrr
akşamki menüm
hamsi ve salata
200 adet bisiklet çevirdim
50 adet twister de döndüm :lepi:
kaydirigubbakcemile3monoco prensesiii:roflol:
selam çok karışık beseniyosun herşeyy abur cubur bir arada doyurucu beskeyici hiç bişe yokk..belki sadece çiğköfte dürüm sayılabilir edaacımmherkese merhabalar canlarım
Sabah , saat 10da kepekli ekmek, light peynir , zeytin ve domatesten oluşan bir kahvaltı yaptım .. saat 11 ve 12 arası plates yaptım.. eve geldiğimde saat 1 buçukta yarım yağlı yoğurt ve çok az meyve yedim.. sonra motorla gezmeye çıktık arkadaşımla,zamanın nasıl geçtiğini anlamadık .. eve geldiğimizde saat 7 olmuştu , profiterol tatlısından saaadece 1 çatal aldım hatta daha bile az olabilir, 2 adet burçak bisküvi 1 adet küçücük salatalık turşusu 1 adet siyah erik yedim,saat 8 buçukta etsiz çiğköfte dürüm yedim 1 tane, şuanda form çubuk kraker yiyorum birkaç parça da bitter çikolata ,, saat 12 gibi çok az meyve yerm yada bitki çayı felan içerim.. bu kadar.. nasıl kızlar ?
hadiiiii tamamm cnmm hemennn inceliyorumm..melis bu ayki kosmo'da lancome'un promosyon davetiyesi vardı
7 ml gençlik serumu veriyolar ücretsiz ben aldım cevahir debenhams'daki lancome'dan..
50 ml'i 230 tl ürünün..
aklında olsun
carolinenin kızı güzelmişmonoco prensesiii:roflol:
yaa şu prp üyelği kaydımı yaptırsakmıı bibiekk
yer bitmişti ya kuşum dün gece alamamıştım.. ctesi gece 12de denicem inşallah alabilirim.. hem netten hem telefonla aynı anda bilmiyorumkismileoallaa hoşgeldin canımm hasten işlerin ne olduuu
:çok üzgünüm:a.sa.sevetteda kendini mahvedecek..
kuşum senii düşündürüyor adwers olayımııbilmiyorumkismilecarolinenin kızı güzelmiş hee neten baktınmı onun gereçk kızımymış:))
Bilmiyorum ki ben tam okumadım daha bir ara bakıcam
ooo ctsiye çok varr sabah dene istersen kolay gelsn alırsın canımm...yer bitmişti ya kuşum dün gece alamamıştım.. ctesi gece 12de denicem inşallah alabilirim.. hem netten hem telefonla aynı anda bilmiyorumkismile
sende var mı gelişme..
burda o kaçakkdelikafaduldentinkerbell nerde
kadın deil miydi çeken..kuşum senii düşündürüyor adwers olayımııbilmiyorumkismile
ooo ctsiye çok varr sabah dene istersen kolay gelsn alırsın canımm...
ben buğün mr ar gitim bide rmtgen vardıı ay utandım pantolunu indir deyinceee:roflol:mr için tam 3 ssat bekeldim:1no2:mr aleti bozzuldu elektirik gitmiş vs...sonuç çeklidikk yarın sonuç ama gitmicem cuma günü gidip alırım işte..
Hadi inşallah hayırlısıkuşum senii düşündürüyor adwers olayımııbilmiyorumkismile
yoo güvenli geliyor bana ama hiç incelemedim şöyle bir alıcı gözle bakıcam Seni ne düşündürüyor mu peki
ooo ctsiye çok varr sabah dene istersen kolay gelsn alırsın canımm...
ben buğün mr ar gitim bide rmtgen vardıı ay utandım pantolunu indir deyinceee:roflol:mr için tam 3 ssat bekeldim:1no2:mr aleti bozzuldu elektirik gitmiş vs...sonuç çeklidikk yarın sonuç ama gitmicem cuma günü gidip alırım işte..
tchiboya harika işkadını kıyafetleri geliyo haftaya takımlar falan..
burda o kaçakkdelikafadulden
ŞenizBurdayımdolanıyorum
evet avatarlarınız çok güzel..avatarın çok şirinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?