Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kadındıı hata rötgeni çektikten sonra dedimkiii o taraflar çıkmıcakdimi:)=oda yok merak etme renkli deilbilmiyorumkismile

anladım bşira na öne halaetseydin sende sonuçlara varcazz..inşlah

selam çok karışık beseniyosun herşeyy abur cubur bir arada doyurucu beskeyici hiç bişe yokk..belki sadece çiğköfte dürüm sayılabilir edaacımm

yemkelrine proteinide almaya çalışfisfisfis
Canım,abur cubur evet seviyorum maalesef.. ama pirzola versen hayatta yemem, bazen eserler o zaman yerim yemeklerden felan yiceksem,o da misafirlğe gideriz patates salatası börek felan birazcık kurabiye felan o kadar.. evet faydalı değil bazen döner felan yiyorum ama sebze yemekleri favorim..
besliyor nedense bunlar beni ,hastalığımdan kaynaklanıyor sanırım,çiğköfte dürümün kalorisi acaba kaç yaa?
proteini aldığmı düşünüyrrdum ya sabah peynir yiyorum öğlen yoğrt felan

adwers ne ki ???

ğüzelim yediklerinii bi düşün bakalım dogru besleniyormuyum diye..
inaankii zayıflıkda şişmalıkta geçicii aynı ğüzellik gibi...sadece tek gerçek olan saglık...sakın kaybetme..

kadındıı hata rötgeni çektikten sonra dedimkiii o taraflar çıkmıcakdimi:)=oda yok merak etme renkli deilbilmiyorumkismile

anladım bşira na öne halaetseydin sende sonuçlara varcazz..inşlah
ilahi meliscim
evt mr istiyorum ben de..

seninde şekerim hele benim gibi aşırı deniz seven için. Bu sene hiç doyamadım denize :1no2:
bi kerecik girebildim denize bu yaz..

benimkidemiikaydirigubbakcemile3

oyy yerim o kelebegiş bennn minik cadıı:asigim:
seninki de cnm

eda diyet forumlarına zayıflamak için mi giriyosun?
mahvolacaksın bu gidişle.. zaten kimseyi dinlediğin yok.. niye yazıyorsun anlamıyorum.. ailene, sana, seni seven herkese yazık.. yok mu bu hastalığın psikiyatrik tedavisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…