- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.681
kadındıı hata rötgeni çektikten sonra dedimkiii o taraflar çıkmıcakdimi:)=oda yok merak etme renkli deilbilmiyorumkismilekadın deil miydi çeken..
meliscim 2 gün için randevu alınabiliyo.. çoğu bölümün randevusu da 2 gün önceden yani gece 12yi azıcık geçe doluyo.. benim almaya çalıştığım bölüm 1 dkda dolmuştu.. cuma dolu yani.. pztesiye de ctesi gece 12de alınıyo randevu en erken..
Şeniz
evet avatarlarınız çok güzel..
benimkidemiikaydirigubbakcemile3Şeniz
evet avatarlarınız çok güzel..
oyy yerim o kelebegiş bennn minik cadıı:asigim:dimi tınkerbell büyümüş
Canım,abur cubur evet seviyorum maalesef.. ama pirzola versen hayatta yemem, bazen eserler o zaman yerim yemeklerden felan yiceksem,o da misafirlğe gideriz patates salatası börek felan birazcık kurabiye felan o kadar.. evet faydalı değil bazen döner felan yiyorum ama sebze yemekleri favorim..selam çok karışık beseniyosun herşeyy abur cubur bir arada doyurucu beskeyici hiç bişe yokk..belki sadece çiğköfte dürüm sayılabilir edaacımm
yemkelrine proteinide almaya çalışfisfisfis
pardon cnm adressadwers ne ki ???
eda kendini mahvedecek..
benimkidemiikaydirigubbakcemile3
oyy yerim o kelebegiş bennn minik cadıı:asigim:
adwers ne ki ???
ğüzelim yediklerinii bi düşün bakalım dogru besleniyormuyum diye..Canım,abur cubur evet seviyorum maalesef.. ama pirzola versen hayatta yemem, bazen eserler o zaman yerim yemeklerden felan yiceksem,o da misafirlğe gideriz patates salatası börek felan birazcık kurabiye felan o kadar.. evet faydalı değil bazen döner felan yiyorum ama sebze yemekleri favorim..
besliyor nedense bunlar beni ,hastalığımdan kaynaklanıyor sanırım,çiğköfte dürümün kalorisi acaba kaç yaa?
proteini aldığmı düşünüyrrdum ya sabah peynir yiyorum öğlen yoğrt felan
hee oo accıkta sen kaulan onuu olamzmıkii.ŞenizBen senin o kızı çok beğeniyordummmm alışmıştımda ona
ilahi meliscimkadındıı hata rötgeni çektikten sonra dedimkiii o taraflar çıkmıcakdimi:)=oda yok merak etme renkli deilbilmiyorumkismile
anladım bşira na öne halaetseydin sende sonuçlara varcazz..inşlah
bi kerecik girebildim denize bu yaz..seninde şekerim hele benim gibi aşırı deniz seven için. Bu sene hiç doyamadım denize :1no2:
seninki de cnmbenimkidemiikaydirigubbakcemile3
oyy yerim o kelebegiş bennn minik cadıı:asigim:
eda diyet forumlarına zayıflamak için mi giriyosun?Canım,abur cubur evet seviyorum maalesef.. ama pirzola versen hayatta yemem, bazen eserler o zaman yerim yemeklerden felan yiceksem,o da misafirlğe gideriz patates salatası börek felan birazcık kurabiye felan o kadar.. evet faydalı değil bazen döner felan yiyorum ama sebze yemekleri favorim..
besliyor nedense bunlar beni ,hastalığımdan kaynaklanıyor sanırım,çiğköfte dürümün kalorisi acaba kaç yaa?
proteini aldığmı düşünüyrrdum ya sabah peynir yiyorum öğlen yoğrt felan
hee oo accıkta sen kaulan onuu olamzmıkii.Şeniz
ilahi meliscim
evt mr istiyorum ben de..
çelcen sonra sonucu payalaş emii
seninki de cnm saol hayatım
tamam azcık bunu kuulanım geri döncem kuşumm sözzzzohaoldumsmilesana çok yakışıyordu o kuzu zemuszemus
linki göremedimmaklinialirimsmileniye resim eklenmiyorr şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?