Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Evet canım ama çok tuzsuz yapmışım sen bir ara senin uyguladığın tarifi verirmisin bana olumunekankayizsmile

Afiyet olsun cnm hadi bakalım hayırlısı zemuszemus

nafcım genelde annemle birlikte yapıyoruz sen şunu kattınmı sen bunu kattınmı derken tarif alıp başını gidiyo ama şöyle söylim biz hem bayat ekmeğine varana kadar her malzemesini katıyoruz hemde köfte harcı.harik oluyo diyebilirim.yarın sana net taridini yazarım bidenem Şeniz

günaydın naf..................

Günaydın bidenem

Tamam canım benimki köfte harçlı yemiyo alsanaalsanasmile ama sen yinede ver tarifi bide öyle deniyim bayanssulusmile

günaydın kızlar,
bende katılıyorum butonu yok sadece katılmıyorum gözüküyor yönetim bile biliyor benim olumsuzluğumu olumlu tuşa gerek görmemiş :)

merce naf bu tavuk köfte nedir tarifini banada verseniz

tavuk kıymayı alıp normal köfteye kattığın tüm malzemeleri onada katıyosun.hem hafif hem maliyetide hafif sengözlerimebaksanab

Günaydın yavruşkam a.s. merve bana vericek tarifi o zaman sende not alırsın cnm

tamam canım olsun sende baharatları katarsın bol bol bişicik olmaz.kşam anneme sorim yazim biyerede yarın sana veririm

Anlaştık bacum zemuszemus

tavuk kıymayı alıp normal köfteye kattığın tüm malzemeleri onada katıyosun.hem hafif hem maliyetide hafif sengözlerimebaksanab

Ben kıymayı kendim yaptım sempatiksalakcinni

Günaydın kızlar hihoyyyt

sabah kahvaltım
1 buçuk kaşarlı poğaça

Günaydın canımm poğaça yerine simit yeseydin kızz daha az kalorili sempatiksalakcinni

ay ne bilem fıstıkım kocam sabah işe bırakırken aldı heç simit aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…