- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.781
herkes iddialı aklinialirimsmile
Evet canım ama çok tuzsuz yapmışım sen bir ara senin uyguladığın tarifi verirmisin bana olumunekankayizsmile
Afiyet olsun cnm hadi bakalım hayırlısı zemuszemus
günaydın naf..................
nafcım genelde annemle birlikte yapıyoruz sen şunu kattınmı sen bunu kattınmı derken tarif alıp başını gidiyo ama şöyle söylim biz hem bayat ekmeğine varana kadar her malzemesini katıyoruz hemde köfte harcı.harik oluyo diyebilirim.yarın sana net taridini yazarım bidenem Şeniz
Günaydın bidenem
Tamam canım benimki köfte harçlı yemiyo alsanaalsanasmile ama sen yinede ver tarifi bide öyle deniyim bayanssulusmile
günaydın kızlar,
bende katılıyorum butonu yok sadece katılmıyorum gözüküyor yönetim bile biliyor benim olumsuzluğumu olumlu tuşa gerek görmemiş :)
merce naf bu tavuk köfte nedir tarifini banada verseniz
günaydın kızlar,
bende katılıyorum butonu yok sadece katılmıyorum gözüküyor yönetim bile biliyor benim olumsuzluğumu olumlu tuşa gerek görmemiş :)
merce naf bu tavuk köfte nedir tarifini banada verseniz
tamam canım olsun sende baharatları katarsın bol bol bişicik olmaz.kşam anneme sorim yazim biyerede yarın sana veririm
tavuk kıymayı alıp normal köfteye kattığın tüm malzemeleri onada katıyosun.hem hafif hem maliyetide hafif sengözlerimebaksanab
Günaydın kızlar hihoyyyt
sabah kahvaltım
1 buçuk kaşarlı poğaça
Günaydın yavruşkam a.s. merve bana vericek tarifi o zaman sende not alırsın cnm
Anlaştık bacum zemuszemus
Ben kıymayı kendim yaptım sempatiksalakcinni
Günaydın canımm poğaça yerine simit yeseydin kızz daha az kalorili sempatiksalakcinni
Günaydın yavruşkam a.s. merve bana vericek tarifi o zaman sende not alırsın cnm
Anlaştık bacum zemuszemus
Ben kıymayı kendim yaptım sempatiksalakcinni
Günaydın canımm poğaça yerine simit yeseydin kızz daha az kalorili sempatiksalakcinni
naf bu avatarı çok aradın mı
ay ne bilem fıstıkım kocam sabah işe bırakırken aldı heç simit aklıma gelmedi
Attım rondonun içine kıydım bi güzel tavuk etini sempatiksalakcinni sempatiksalakcinninası yaptın kıymayı kızz
yaw bu avatar nası koyuluyo öretin banada:ecrin_bebek:
Attım rondonun içine kıydım bi güzel tavuk etini sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?