- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.821
bende yemeğe çıkar
yakışıklı görmesek yutçaz
kızımmmm sen gelde benim oğluşumu görrrrrr lülülülülülü
kim nen bu tanımıyom bilelülülülülülü
bende yemeğe çıkar
yakışıklı görmesek yutçaz
kızımmmm sen gelde benim oğluşumu görrrrrr lülülülülülü
:lepi: :lepi:kızlar yaklaşık 1 aydır görmediğim bir arkadaşımı gördüm beni görünce nasıl böyle zayıfladın harika görünüyorsun demez mi bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam gerçi tartıda kilo vermedim gibi görünüyor ama sanırım nafın dediği gibi hastalık öncesi vücut su tutuyor tabi platesinde etkisi var olala seni seviyorum iyiki ceza vermişsin bana hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Tebrikler canım şakkıdıolalacım bu hafta bugünle birlikte 2,5 saat yapmış oldum.düzenllide yiyorum.ama yarın bildirim yapmicam regliyim.aynı düzende haftaya da dewam edicem.biraz önce bi akrabamız aradı.haftasonu düğünde başka bi akrabamızla beraer oturuyodu.diğer kadın diyomuşki yarım saat duracam düğünde 1 saat durdum merveye bakmaktan.bi insan bu kadarmı değişir bu kadar mı güzelleşir demiş.çok mutlu oldum ya.her gören aaaaaaaaaaaa noldu sanaaaaa gıııı dedi hiiçç nolmuşki dedim naniknanik zayıflamışıınn falan hihoyyyt evet ya birazcık verdim işte diyorum hihoyyyt ayyhh ne mitevaziyiiimmmm :jeyyar: sırnaşık şey
kızlar ben biraz ders çalışim öptüm sizi görüşürüz.öğleni yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?