Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kim nen bu tanımıyom bilelülülülülülü

Andy Whitfield bikeremmmmmmm -tatlicadiarzu- spartacus' de oynuyo ohaoldumsmile

bende yemeğe çıkar
yakışıklı görmesek yutçaz
kızımmmm sen gelde benim oğluşumu görrrrrr lülülülülülü

Göremediğimiz için bilemiyoruzz :dilcikar: bilemiyorum yaniii :dilcikar:

Yeni sezon bölümleri çekilemeyecekmiş gerçi kanseri yeniden baş göstermiş :sinifsinif: Allah kimseye vermesin :Saruboceq:

kızlar yaklaşık 1 aydır görmediğim bir arkadaşımı gördüm beni görünce nasıl böyle zayıfladın harika görünüyorsun demez mi bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam gerçi tartıda kilo vermedim gibi görünüyor ama sanırım nafın dediği gibi hastalık öncesi vücut su tutuyor tabi platesinde etkisi var olala seni seviyorum iyiki ceza vermişsin bana hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

selam kızlar bende yürüyüşten geldim.yürüyüş+bisiklet+mekik+twist hepsini yaptım.şimdi bi kase yayla çorbası ve bi bardak kola öğlen yimeemm

olalacım bu hafta bugünle birlikte 2,5 saat yapmış oldum.düzenllide yiyorum.ama yarın bildirim yapmicam regliyim.aynı düzende haftaya da dewam edicem.biraz önce bi akrabamız aradı.haftasonu düğünde başka bi akrabamızla beraer oturuyodu.diğer kadın diyomuşki yarım saat duracam düğünde 1 saat durdum merveye bakmaktan.bi insan bu kadarmı değişir bu kadar mı güzelleşir demiş.çok mutlu oldum ya.her gören aaaaaaaaaaaa noldu sanaaaaa gıııı dedi hiiçç nolmuşki dedim naniknanik zayıflamışıınn falan hihoyyyt evet ya birazcık verdim işte diyorum hihoyyyt ayyhh ne mitevaziyiiimmmm :jeyyar: sırnaşık şey

evet canikom harika bi duygu daha bi gaza geldim.yeni yıla 65 kilo biri olarak giricem inşallah.hatta 65tende aşağı olabilir aklinialirimsmile

:lepi: :lepi:

Tebrikler canım şakkıdı

kızlar ben biraz ders çalışim öptüm sizi görüşürüz.öğleni yedim.

Öğle menüm
3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
yarım dilim ekmek
5 tane lahana sarması
birkaç çatal yoğurtlu pancar salatası

ben menümü yazmayı unuttum akşam 1 kase işkembe çorbası 4 yemek kaşığı patates yemeği yatmadan üzüm ve milföy börek yedim 1 tane (ne yapayım pişirirken çok güzel koktu dayanamadım
sabah kahvaltı 1 sahanda yumurta pastırmalı ara 2 bisküvi 1 fincan yeşil çay
öğlen 1 kase k.flakes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…