Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ay bilmiyorum özge bu hafta çok dikkat ettim ama dün gördüğüm 63,3 benim moralimi çok bozdu naf adet öncesi olur öyle dedide biraz olsun topladım kendimi

Moral bozmak yok lmaz: geldikleri gibi gidecek bu kilolar :enbuyukkk:

Moral bozmak yok lmaz: geldikleri gibi gidecek bu kilolar :enbuyukkk:

tamam şeker kızma bir an boş bulundum içimdeki döküverdim işte aç gezmekten bıktım şöyle çatlayacakmış gibi yemek yemek istiyorum. Gitsin bu kilolar hedefe ulaşayım ödül olarak ayda bir öğün bunu yapacağım

nafta zaten çoktandır bana çizelge yapmıyo :2:

Bu hafta kilo verirsen yapıcam sana güzel bir çizelge aklinialirimsmile

Kızmadım dadlım ohaoldumsmile neden aç geziyosun ki sık sık ve az az beslen canım olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Bu hafta kilo verirsen yapıcam sana güzel bir çizelge aklinialirimsmile

Kızmadım dadlım ohaoldumsmile neden aç geziyosun ki sık sık ve az az beslen canım olumunekankayizsmile

sık sık ve az az yiyorum ama karnım hiç doymuyor hep tam doymadan bırakıyorum kalanı ara öğün gibi yemeye çalışıyorum oysa ne güzeldi mayonezler patatesler cokacimcoook çatlayana kadar yerdim ben yaaa o günleri özledim sanırım ama pes etmek yokkk

Evet canım pes etmek yok :enbuyukkk:

herkes iddialı aklinialirimsmile
ben değilim bu hafta yarım kg aldım sanırım kendime ceza vercem boshayallersmile

ilahi şekerimm olumunekankayizsmile

poaça 500 simit 300 kalori civari.. sokak simidi pastane simidinden daha az kalorili..

Attım rondonun içine kıydım bi güzel tavuk etini sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sulanmadı mı naf??

1 porsiyon kuru fasullee 336 kaloriymiş kızlar.ohaoldumsmile
porsiyonun büyüklüğü önemli

çok sevindim cnm opuyorumnanaktan

selam kızlar bende yürüyüşten geldim.yürüyüş+bisiklet+mekik+twist hepsini yaptım.şimdi bi kase yayla çorbası ve bi bardak kola öğlen yimeemm
bravo mervecim protein de ye bol..

evet cnm farkettim :hulya: çok sevindim..
:lepi:

Evet yaa mervişş süper bir duyguuu
özge haftaya senden atılım bekliyom olumunekankayizsmile

ben çok az çorba
ve küçücük bir börek yedim (beğenmedim)
az yemişşsinn
cıssss yok börek mörek

ay bilmiyorum özge bu hafta çok dikkat ettim ama dün gördüğüm 63,3 benim moralimi çok bozdu naf adet öncesi olur öyle dedide biraz olsun topladım kendimi
ben bi kiloya yakın alırım
sakın bu hafta uğraştım ama verememişim diyip bunalım tribine girip patlama yapma olur mu angel bak üzülürüm sonra ohaoldumsmile

bende ama 62,6 altıdan yukarı yada aynı çıkarsa korkarım şevkim kırılır yine bu kadar uğraşmaya kilo verememek beni bitiriyor özge
su tuttuysan çıkabilir böyle düşünme az sabır kaydirigubbakcemile

ben ayda bi bi porsiyon kebap ve yarım künefe ödülü yapıyodum.. bin kalori felan tutuyordu.. ama harika bi duyguydu yaa boshayallersmile

kızlar selam
bu haftanın ceza listesi aşağıda (eski liste)
lütfen bu cezaları yaptınız mı yapmadınız mı bana haber verinnn:

dün gece yatmadan önce teee saat 12yi geçe 2 dilim ekmek ve bi dilim pastırma yedimm...!!!!

bugün:
sabah
türk kahvesi
1/2 kk peynir
kalın dilim pastırma
2 dilim tost ekmeği
bi bardak süt

ara:
bi portakal

öğle:
3 yk pilav
2 yk yeşil fasulye
4 yk bezelye
şekersiz çay

ara:
sütlü kahve az şekerli

1.5 saat yürüyüş yaptım..
hava yaz gibiydi..

Tavuk sulanmadı canım hoşgeldin bu arada sen geldin ben çıkıyorum kdv muhtasar dosyamı paketlicem uğrayamazsam yarın görüşürüz artık opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…