- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.841
ben yarın ne göreceğim çok merak ediyorum
Moral bozmak yoklmaz: geldikleri gibi gidecek bu kilolar :enbuyukkk:
nafta zaten çoktandır bana çizelge yapmıyo :2:
tamam şeker kızma bir an boş bulundum içimdeki döküverdim işte aç gezmekten bıktım şöyle çatlayacakmış gibi yemek yemek istiyorum. Gitsin bu kilolar hedefe ulaşayım ödül olarak ayda bir öğün bunu yapacağım
Bu hafta kilo verirsen yapıcam sana güzel bir çizelge aklinialirimsmile
Kızmadım dadlım ohaoldumsmile neden aç geziyosun ki sık sık ve az az beslen canım olumunekankayizsmile
sık sık ve az az yiyorum ama karnım hiç doymuyor hep tam doymadan bırakıyorum kalanı ara öğün gibi yemeye çalışıyorum oysa ne güzeldi mayonezler patatesler cokacimcoook çatlayana kadar yerdim ben yaaa o günleri özledim sanırım ama pes etmek yokkk
ben değilim bu hafta yarım kg aldım sanırım kendime ceza vercem boshayallersmileherkes iddialı aklinialirimsmile
ilahi şekerimm olumunekankayizsmilegünaydın kızlar,
bende katılıyorum butonu yok sadece katılmıyorum gözüküyor yönetim bile biliyor benim olumsuzluğumu olumlu tuşa gerek görmemiş :)
merce naf bu tavuk köfte nedir tarifini banada verseniz
poaça 500 simit 300 kalori civari.. sokak simidi pastane simidinden daha az kalorili..
Günaydın yavruşkam a.s. merve bana vericek tarifi o zaman sende not alırsın cnm
Anlaştık bacum zemuszemus
Ben kıymayı kendim yaptım sempatiksalakcinni
Günaydın canımm poğaça yerine simit yeseydin kızz daha az kalorili sempatiksalakcinni
sulanmadı mı naf??Attım rondonun içine kıydım bi güzel tavuk etini sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
porsiyonun büyüklüğü önemli1 porsiyon kuru fasullee 336 kaloriymiş kızlar.ohaoldumsmile
çok sevindim cnm opuyorumnanaktankızlar yaklaşık 1 aydır görmediğim bir arkadaşımı gördüm beni görünce nasıl böyle zayıfladın harika görünüyorsun demez mi bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam gerçi tartıda kilo vermedim gibi görünüyor ama sanırım nafın dediği gibi hastalık öncesi vücut su tutuyor tabi platesinde etkisi var olala seni seviyorum iyiki ceza vermişsin bana hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bravo mervecim protein de ye bol..selam kızlar bende yürüyüşten geldim.yürüyüş+bisiklet+mekik+twist hepsini yaptım.şimdi bi kase yayla çorbası ve bi bardak kola öğlen yimeemm
evet cnm farkettim :hulya: çok sevindim..olalacım bu hafta bugünle birlikte 2,5 saat yapmış oldum.düzenllide yiyorum.ama yarın bildirim yapmicam regliyim.aynı düzende haftaya da dewam edicem.biraz önce bi akrabamız aradı.haftasonu düğünde başka bi akrabamızla beraer oturuyodu.diğer kadın diyomuşki yarım saat duracam düğünde 1 saat durdum merveye bakmaktan.bi insan bu kadarmı değişir bu kadar mı güzelleşir demiş.çok mutlu oldum ya.her gören aaaaaaaaaaaa noldu sanaaaaa gıııı dedi hiiçç nolmuşki dedim naniknanik zayıflamışıınn falan hihoyyyt evet ya birazcık verdim işte diyorum hihoyyyt ayyhh ne mitevaziyiiimmmm :jeyyar: sırnaşık şey
özge haftaya senden atılım bekliyom olumunekankayizsmileEvet yaa mervişş süper bir duyguuu
az yemişşsinnben çok az çorba
ve küçücük bir börek yedim (beğenmedim)
ben bi kiloya yakın alırımay bilmiyorum özge bu hafta çok dikkat ettim ama dün gördüğüm 63,3 benim moralimi çok bozdu naf adet öncesi olur öyle dedide biraz olsun topladım kendimi
su tuttuysan çıkabilir böyle düşünme az sabır kaydirigubbakcemilebende ama 62,6 altıdan yukarı yada aynı çıkarsa korkarım şevkim kırılır yine bu kadar uğraşmaya kilo verememek beni bitiriyor özge
ben ayda bi bi porsiyon kebap ve yarım künefe ödülü yapıyodum.. bin kalori felan tutuyordu.. ama harika bi duyguydu yaa boshayallersmiletamam şeker kızma bir an boş bulundum içimdeki döküverdim işte aç gezmekten bıktım şöyle çatlayacakmış gibi yemek yemek istiyorum. Gitsin bu kilolar hedefe ulaşayım ödül olarak ayda bir öğün bunu yapacağım
Olala .!.:biri beni durdursunnn yavvv
kimse de yok topikte beni durduracakk :jeyyar::jeyyar:
kuzucuklar haftanın cezaları geliyooo
aklinialirimsmileaklinialirimsmile
kızlar kibar tabiriyle kilosunu koruyan merve, kevser ve aygünün cezaları:
merve&kevser: kızlar siz düzensiz yiyorsunuzz öğün atlıyorsunuzz :umursamaz:
gelecek hafta 3 ana 2 ara öğün yapmanızı istiyoruz sizdenmutlaka kahvaltı edeceksinizzz.. kızartma, hamurişi kesinlikle yasak.. toplam 2 saat yürüyüş, istediğiniz gibi bölün.. ama alışveriş vs tarzı gezintiler yürüyüşten sayılmazz.. araöğünlerde ise sadece meyve var süprizzzzz klava:
aygüncüm: şekerim senin yürüyüşe vaktin var mı bilmiyorum ama kızlar leslie yapıyo evde.. sen çalıştığın için bi saatle yetinebilirsin cnm..klava:
özgecimm: kuzum sen dün ve bugünkü gibi devam et yeter.. bi de öğledensonra araöğün yap meyvayla.. bana sanki çok acıkıp akşam yemeğine atlıyormuşsun gibi geliyo yanılabilirim tabi.. akşam menünü de mutlaka bekliyoruz cnm.. çok yorgun oluyorsun biliyoruz ama silkinmek için de 1.5 saat leslie veya yürüyüş veya göbek dansısen de çalışıyosun ve çocuklusun diye insaflıyım cnm boshayallersmile klava:
oliş: 1 saat extra yürüyüş (kızlar avrasya maratonunda yürücem bu bi extra saat de ordan çıkar sempatiksalakcinni) başka şey yazamıyorum siyatik ağrım var..klava:
tinkerbell: fıstığım sen de gelecek hafta erken kalkıp düzenli tüm ara ve ana öğünlerini ye olur mu.. bi de üşenme yürüyüş yap mutlaka toplam 3 saat..klava:
angel: kuzucum sana da endişelenmeyi ve kızmayı yasakladım sadece 1 haftalığına.. akşamları mutlaka sebze yenecek.. sabahları poğaçaya sığınmak yooooklmaz: evde kahvaltı edemezsen simit al ye bin kat iyi.. ha yarısını yer peynir zeytin de eklersen süper olur.. sana da bi saat yürüyüş cnm.. çalışıyorum vaktim yok deme diye sadece ve sadece bi saat.. ve de toplam 3 pilates seansı.. beşer hareketten 10 tekrarlı iki set.. ama hareketler kaytarmadan yapılacak.. karın kasları ağlayacakk klava:
oyelken---------------79.7-----------------------71.1------------------------65-----1 kilo aldı
merve52---------------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
_kvsr_------------------66--------------------------61.5------------------------55------Kilosunu korumuş
olala-------------------55.7------------------------52.1------------------------51.2---200 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.5------------------------52------900 gr aldı
angel2030------------65--------------------------62.6-----------------------55------1 kilo aldı
aygün2008-----------76--------------------------74--------------------------65------Kilosunu korumuş
kızlar bu hafta insaflıyım ilk hafta diyelmaz:
takipteyim yazdıklarımı unutmam ona göreeklava: klava:
sizi seviyorummm Şeniz ondan bu cezalar hihoyyyt
hadi bakeeem kaldırın popişlerinizi hareket hareket kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
kolay gelsin cnm
Tavuk sulanmadı canımhoşgeldin bu arada sen geldin ben çıkıyorum kdv muhtasar dosyamı paketlicem uğrayamazsam yarın görüşürüz artık opuyorumnanaktan
olabilir tabisi cnm ama etkisi de olabilir yani beklediğini göremezsen moralciini bozma sakınn olumunekankayizsmileoliş ben aslında yarın için kendimden atak bekliyorum
ama hastalığımın4 günü yarın bir değişiklik olurmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?