Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar bende geldim aranıza normalde 70-79 totpiğindeğim ama burası dahacanlıymış şeker bir arkadaşım öyle söyle söyledi. ben suan 71 kiloyum hatta aylardır böyleyim bugün yarın regle olurum aslında olmam lazımdı günüm geçti 2 aydır düzensiz oluyorum niye böyle oldu anlamadım...akannehir

benimde 3 aydır düzensizdi doktora gittim geçen hap verdi ama bu ay da gününde geldi reglmakannehir

hoş bulduk kızlar sürekli burda olurum bırakçamı sanmıyorum belki biraz hırs gelir banada zayıflarım kaydirigubbakcemile3

benimde 3 aydır düzensizdi doktora gittim geçen hap verdi ama bu ay da gününde geldi reglmakannehir

Canım senelrdir 26 günde bir olrum geçen ay 32 gün gecik bu ayda 30. gün bugün ama tık yok hormanlar artık bebek sinyali veriyor sanırım ama benim hiç onu dinliycek halim yok bu aydan sonra bende doktora giderim sanırım....opuyorumnanaktan

bende bugün iş çıkışı gidip günlük yemek takımı alıcam
sonra bunun borcu bitincede misafir için yemek takımı alıcam

Artık kadrolu dietçi oldum ben :)
yıllar evvel tamam abartmıyım :) 4,5 yıl evvel
bi rejime girdim 70'ten 53'e düştüm :)
sonracıma 2 yıl öle kaldı sona bi baktımmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaa ben gene 63 olmuşum bende bi panik bi panik ..tamam kiloluda çok güzelim ama ben gardrobmu değişmişim donuma kadar herşeyim 36-38 beden arası ,smalım ben large değil .. takıntı yaptığımdan felan değil tamamen maddi kıyafet alcak param yok :) hemen dietisyenime gene gittim. değdir şu güzel narin ellerini fücuduma dedim incelt beni .. anam 2009 mayıs bikini giymeme az kala oldum mu 53 :) 1,5 ayda ..
sonra indim 51'e aşk acısı menem bişi :)
3,5 ay dayadılar antidepresanları bana .. bende ilaç kullanıyom iştahımı açıyor bahanesinin arkasına sıgınarak başladım mı yemeye :) şubat sonu bi çktım tartıya 65 :) oha abatu dedim yuh .. şimci indim 60'a ama dogum kontrol ilacı kullanıyorum kist yüzünden sanırsam şişim biraz..
3gündür gene rejim günlerime döndüm .. bu aksamda yürümeye başlıcam ..
36 beden pantolonlarıma kedinin ciğere baktığı gibi ya da narin fücudumu saran badilerime kuzu kurt muamelesi yapmak istemiyorum .. uzattım, bi yemek yemeye bide konuşmaya bayılırım :) hızımı alırsam kimse durduramaz beni :)
aslında demek istediğim bende aranızdayım artıkın :)

kızlar ben çıkıyorum sizlerle tanıştığma memnun oldum kendinize iyi davranınolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…